2010 Májusi babák (beszélgetés)
Makaréna örülök h szépen fejlődik a picur!!
Zsuzsi mi is a napokban várjuk a kisgyat, neten rendeltük Pestről...
Irigykedem kicsit,hogy sokan közülünk valóban már csak pár hét és édesanyák lesznek (újra)...
Nekem még most olyan messzinek tűnik ez a 7 hét, pedig tudom, hogy ez már gyorsan el fog menni...
Érdekes, piros a hasad?
Nem dörzsölte ki a melltartó vagy valami, ruha? vagy mosóport nem változtatál mostanság? és allergia?
Sziasztok!
Nekem volt korábban magas vérnyomásom! :)
Jobban mondva nem egyértelmű a történet. Belgyógyászati kivizsgáláson magasat mértek, aztán kaptam 24órás vérnyomásmérőt. Ott kiderült, hogy csak a dokinál magas, ennek ellenére kaptam 3xfél Dopegytet. Gyógyszerrel meg 115-120/60-70 fölé nem ment (gyógyszer nélkül átlag 125/70). Kb 3 hónap után egy másik doki leállított a gyógyszerről az otthoni mérések alapján és kaptam egy papírt a "fehér köpeny szindrómáról". :) Persze nem alacsony a vérnyomásom, de az első doki intézkedése alaptalannak bizonyult. Most másfél hónapja nem mérem minden nap (sok dolog történt mostanság), úgyhogy pontos értékeket nem tudok, de érezném, ha gond lenne. Ha alacsony, akkor koffein kell, de minden áron. Ha magas akkor fejfájás, szédülés, stb...
Röviden ennyi a történet. :) Remélem, neked sincs nagy gond!!!
Hú, az igen, az szép méret.
Akkor valószinű, hogy most is a kiscsaj ( mert ugye most lánykátok lesz) szép nagy súlyú lesz? és lehet hamarabb is mint a kiirt időpont?
Igen, emlékszem rá, csak a sok keményedés miatt megelőzz mindenkit
:-D
Gratulálok a bébihez, szép nagy csaj lesz ő is.
és a lepényed ha már 2.fokban érett, szerintem, hamarosan babázni fogsz!!!!!!!!!
Sziasztok!
Jaj de jó, hogy végre itt vagytok!!!!!!!!!!
Nekem is sokat keményedik a hasam, és igen, Lottika is szeret bulizni odabent.
Ma reggel 4 óra 11 perckor ugy döntött tornával kezdi a napot, na én gyorsan kimentem wc-re, különben az ágyban mentem volna ki.
:-D
aztán már nem aludtunk :-(
Mondjuk készülődtem, mert mentem az apeh-hoz, megcsináltatni az adókártyámat, mert a névváltozás miatt másikat kell hogy kapjak.
Jaj csajok ugy örülök, a párom most ma veszi meg a kiságyat.
Olyat veszünk aminek a két 60 cm-es rövidebb része nem rácsos hanem zárt butorlap, biztosan láttatok már ilyet.
És a babkocsit is most rendeltem meg a nikica web áruházból, pierre cardin narancs szinű, bébihozdozós, olyan amire vágytam, kb, 5 nap mulva az is itt lesz, és meg is van szionte minden ami kell, jöhet Bogyóbébi...............!!!!!!!!!!!!!!
Debrecenben is fúj a szél, de azért nagyon szép napsütéses meleg idő van.
Sziasztok! Ma voltam a 34 hetes vizsgálaton.
Adatok: BPD: 88 mm, OFD: 112 mm, TAD: 84 mm, kb. 2400 gr. Koponyavégű fekvés. Lepény II. fokon érett, úgyhogy már nst-t is csináltak. Sajnos magas a vérnyomásom, amire gyógyszert kell szednem: 3*1 Dopegyt-et + belgyógy kivizsgálásra kaptam beutalót. A felfázás helyett pedig hüvely gyulladásom van, erre megint kaptam hüvelykúpot.
Ugye jól emlékszem, hogy már másnak is volt korábban magas vérnyomása? Azóta rendeződött? Nálunk sokkal lassabban halad a lakásfelújítás, mint terveztük, emiatt nagyon feszült vagyok, szerintem ebből ered a magas vérnyomás is.
Mamika! Sajnálom, hogy így magad alatt vagy, tudom, hogy nem könnyű, de amennyire lehet, próbálj a párod kedvében járni (még akkor is, ha ennek most fordítva kellene lenni) és akkor talán könnyebben kezelheted. A veszekedés csak további veszekedést, feszültséget szül.
Az én párom sem dédelget, sőt! Igaz, most ideje sincs rá, de nem is az a típus. Szerinte sokat nyavalygok, és nem létezik, hogy ennyi problémám van, pedig alig látom egész nap, nincs is mikor idő, beszélni vele. Kissé engem is megbántott, de megpróbálom nem magamra venni. Csak ez nem könnyű!
Úgyhogy lányok, akiket a tenyerükön hordoznak, becsüljétek meg a párotokat!
pihenek, muszáj, 2 napja beton a ahasam:(
ha valaminek nekiállok, egyszerre bekeményedik, ha fekszek, pihenek, akkor azért jobb... csak olyan rossz, mert első kettővel nem volt iylen gondom:(
Sziasztok! Vagyok én is. :)
Nálunk hol süt a nap, hol nem, de annyira jó, hogy végre itt a tavasz!!!
Sziasztok!
Én is hazaértem, itt is nagyon fúj a szél, pedig gyönyörű idő van... :-) jól vagytok?
Sziasztok!
Mi van itt kérem, sehol senki tegnap óta?
Jó idő van nem vitás, én is lennék kint, de itt ülök az üzletben, és beszélgetnék..................................!
Halihó!!!!!!!!!!!!
Sziasztok Lanyok!
Ma voltam a dokinal es Pöttömkevel minden ok.Szep Nagylany.2700gramm a sulya.
2 het alatt 600grammot gyarapodott,en meg 1,5 kg-t fogytam.
Ez van.:D
Jaaaj Mamika!
Remelem sikerül helyrehozni a dolgokat.Gondolok Ratok.....
Lassan megyek, mert Levi mindjárt ébred, Dodó meg ki-be járkál, nem alszik!:)
Szép délutánt!
Köszönöm a tanácsokat, úgy döntöttem, hogy most utoljára még beszélek vele, ha semmi változás, akkor választhat!:(
Inkább kopjon fel az állam, de én így nem élek tovább!:(