2010 Májusi babák (beszélgetés)
Olyat is találtam erről a teáról, hogy a terhesség első 7 hónapjában napi egy csésze az utolsó háromban meg két csészével ajánlják!:(
Nekem ez új, bár én sosem ittam és nem is fogom, mert utálom a gyógynövények ízét!:(
en is ugy olvastam 35 vagy 36..
kozben gondolkoztam .. ez csak egy gyogytea mi tortenhet ha hamarabb kezdem ??!!
de lehet ,hogy az a legjobb ha varok :)
szia
en mar beszereztem a teat..szerinted 32hetesen el lehet kezdeni ?
Lányok, légyszi linkeljétek be az oldalt, ahol a baba súlyát lehet megtudni egy kalkulátor segítségével!
Köszi!:)
Sziasztok!
Van most valaki?
Voltam dokinál, hát nem volt nagy élmény, annyira szarul uh-oz, hogy szinte semmit nem lehet látni a babszemből!:(
El vagyok keseredve nagyon!:(
Mintha nem is láttam volna a minikét!:(
Méretek:
BPD:73mm
FL:49mm
Mást nem mért már megint, a haskörfogatot meg sem nézte a súlyát meg papírból olvasta egy táblázatból kb. 1250g lehet!:(
Olyan rossz ez így, nem nyugodtam meg egyáltalán és 4D-re is csak 12-ére kaptunk időpontot!:(
Nem tudom mi legyen!:(
Miért kellene málnalevél teát inni?
Pici, párom is ettöl tart, hogy a kislányból még a végén kisfiú lesz :) azt mondta, akkor véletlenül lehet rosszat vág el... :(( Mindenesetre holnap megyek UH-ra, remélem akkor megerösitik a dolgot :))
Izgulok én is a baba súllya miatt, mert nekem is nagy babát igérnek!!
Igen nagyon nagy izgalommal várják a kistesót! Mindennap beszélnek meg játszanak vele már most -remélem igy marad ez szülés után is :))
Biztosan jól fogod birni a megpróbáltatásokat :)
Én azért ennek ellenére izgulok a szülés miatt, pedig minden rendben volt az eddigieknél.
Terhességgel minden ok eddig - az állandó keményedések mellett /hiába a magnézium/ de mostmár kezd egyre nehezebb lenni ugye.
Az szep suly!:)
En nem iszok malnalevel teat.
Lanyok!
nekem van egy Ismerösöm,akik Kislanyt vartak,mert azt mondtak nekik a dokik.
Minden rozsaszinü volt,meg a fal is a szobaban.:)
Amikor kibujt a Baba,egy kukacos latta meg a napvilagot.:)
Szio Töpi!
Te milyet szedtel?
Habar allitolag a m,aii vitaminoknak nincs ilyen "mellekhatasa".
Szerintem az 1,9kg a 31.heten meg nagyon jo.:D
Az utolso idöben allitolag hetente 300 grammot hiznak a Babak.
Na, most elköszönök, megyek főzök valami gyorsat és finomat az uramnak, mire hazajön! :)
Délután még benézek hozzátok! :)
Addig is növesszétek a pocakotokat! :D
Hát akkor szerencsés vagy! Lesz négy apró kéz, akik majd segítenek neked! :) Biztos nagyon izgatottak már! :)
Már én is izgulok, milyen lesz, hogy fogom bírni a megpróbáltatásokat. Bár igazából nem tartok magától a szüléstől. Nem tudom miért nem... Remélem így is marad! :) Neked meg már nagy tapasztalatod van benne! :) Nálad minden oké a terhességgel?
Nekem is korán kezdett keményedni a hasam, már kb a 16dk héttöl. Igen én is itthon vagyok már, második hete!! :)
Nagyobbik lánykám pont akkor tölti a 9et, mikorra én a picurral ki vagyok irva :) a kisebbik pedig 6 éves, szóval fognak tudni majd segiteni nekem, nem olyan picik már :)
Hát ez nem valami szép dolog, hogy ilyen nehezen lehet a dokihoz jutni..
Igen, szerintem is határozottam élvezni a lány társaságot... :))
minden rendben ment eddig veletek? Dolgozol, vagy már otthon vagy?
Húha, akkor izgalmas lesz, hogy végül mi lesz :) Nem rendeltetek újabb Uh-t?
Nekünk a 18dik dik héten, nem látszott, és nem birtam magammal, muszály volt egy 3D-set beiktatni a 27héten, hogy megtudjam mi lesz... :))
Szia Timi!
A savra nekem a Salvus víz vált be.Szerintem nagyon tuti.