2010 Májusi babák (beszélgetés)
Hazaértem! Suli után bementem még a munkahelyre kicsit elvonni a többiek figyelmét a munkáról :)
Ha jól sejtem, csak egy esélyem van arra, hogy sikerüljön ez a nyamvadt vizsga... ha a tanár nem olvassa el, amit írtam. :) Bár végül is a nagy része "csak" karikázós volt, szóval még van egy kis remény... :)
Én a dokinak szoktam panaszkodni a védőnőre. Semmi felvilágosítást nem adott, basszus megnézi a h*gyomat, súlyt, vérnyomást mér és megkérdőjelezi a doki szavát.
Honnan szerezzek gyerekorvost, ki fogja nekem felírni a babának való dolgokat? Persze van nekünk egy csapat nagyon jó gyógyszerészünk, ők elmondanak mindent, javasolnak dolgokat és maximálisan meg vagyok velük elégedve... de a védőnő mire van?
Vagyok, csak közben lementem a Sziszihez, gletteli a babakocsi tárolót, hogy holnap festhessük. Én meg addig megpucoltam a tároló ablakát, meg a bejárati ajtót, ezzel kiváltva 5 évig a járda söprését... :-DDDDD
Holnap szabadtéri rendezvényre megyünk a közeli tóhoz, meg lesz Taszáron gyorsulási verseny, oda is kimegyünk a fiúk miatt. Remélem a pici bírni fogja a zajt.
Védőnővel én is kijövök, aki előtte volt, amikor még nem itt laktunk, azzal is nagyon jól megvoltam, most is 1-2 havonta felhívom, mik a fejlemények!D
Én a kg-t meg se merem íni...de azzal "nyugtatom magam", h 177cm-hez nem lehetek 60kg!:DDD
Nagy gratula a törpikéhez, hát nem mondom már izgatott vagyok rendesen, jövőhéten én is belépek a 36.hétbe és elkezdem az nst őrületet!:)
Ma akkorát sétáltam meg cipekedtem, hogy hajjaj, mármint súly az nem volt nagy csak kényelmetlen volt szatyrokkal sétálni(vonszolódni)!:)))
Vettem már egy pár dolgot a csomagba, kicsit megnyugodtam, hogy kezdem behozni a lemaradást!:)
Védőnőnél minden oké volt, kicsit kipanaszkodtam magam nála a dokira, én kijövök a védőnővel, szimpi!:)))
93kg-nál járok, hát nem mondom,hogy ideális, de most már minden dekát a minikémre fogok!:))))
:o!
Látom van!:)
Majmocska!Nagyon grtaulálok!:)Sok örömöt,egészséget,tejcsit,és minden jót!:))
De örülök!!:)
sziasztok "lányok":)!
Remélem mindenki jól van,igyekszem ismét behozni magam(tudtok csacsogni,az fix;).
Gyors megsütök pár db palacsintát,aztán olvasok,írok,beszámolok,és Zsunak is válaszolok,de megint rohanok..
(Nagyon érdekel,h van-e újabb babánk!:$)
Nah..sietek!
Sziasztok!
Nocsak! :)
Evaczak, Majmocska! Szívből gratulálok Nektek a legényekhez! Jó egészséget, sok tejcsit, mielőbbi felépülést!!!
(még jó, hogy nem zargattam ma Majort a rossz nst eredményemmel, biztos Sebestyén Pétert (muszáj kiírnom, olyan szép így!!!) segített világra hozni! :) )
Klári, hánytól vizsgázol? Gondolok Rátok sokat ma!!! Remélem, jól sikerül a dolog és ezzel is előrébb leszel! :)
Sziasztok, újra....
Meg vagyok hatódva! evaczak, majmocska (újra), már édesanyák! Nagyon sok sok boldogságot kívánok nektek!! Jaj de jó, annyira boldog vagyok!!!
Nagyon várom én is a képeket!!!
Úristen, két új baba, vissza kell olvasnom!!!
sziasztok, amúgy :-DDDDDDDD
a legtutibb, amikor a kórházban is adnak csomagot(ha adnak még) abban is van cumi!!!!!
Én nem tudom...de ezt mért kell erőltetni ennyire?
igaz nekem ki van rakva a monitor tetejére a meghívó mellé (ahogy a képen a naplóban:D) mert olyan jól mutat!:DDD
van bent termákminta(sampon volt nekem fogkrém babateaminta)
ami ér benne valamit: avent-es műanyag fedeles pohár... vagy mi a neve: tökéletes tejet lefagyasztani!
van benne egy mam-os cumi is...
Mondjuk én nem szándékozom cumit adni a ababának. A fiúknak sem volt!