2010 Májusi babák (beszélgetés)
Halihó! Hol lehet aktivitást nézni? :)
Amúgy gyakran van, hogy én is bejövök, de csak megnézni hogy jött-e levelem... Vagy jelem. :D
Akinek dagad a lába, nem viszket? Nekem rohadtul.
Elolvastam .. nem semmi. Hát igen, ezt egyedül nem lehet már megcsinálni.
Az élmény nem lesz új, de most félek a viszerek miatt - ez új.
Jó pihenést!
Nekünk is lassan jön a kötelező esti program. :)
Még visszanézek szerintem, kíváncsi vagyok, Dettivel mi újság.
No meg persze a többiekre is kíváncsi vagyok!!!
lányok, kilépek, végzetta párom, és vacsizunk
puszi mindenkinek és kellemes hétvégét kívánok, meg remélem új babát is vkinek!! :-D
elolvastam, ismerős volt a szöveg, szerintem már olvastam, nem tűnik lehetetlen feladatnak, most kedvet kaptam tőletek!
biztos kellemetlen lesz az elején, de ha azt mondod, hogy két hét után már érezhető a hatása, akkor van értelme!!
Nem most kezdödött, hanem már második, vagy harmadik hete..? Szóval már kezdek fáradni.
Nekem is elkülditek ezt a linket a masszázsról? Kiváncsiságból :D
Mit mondjak a borotvával én is küzdök, bár az én párom is ajánlkozott a segitségre.. Nektek nem jött ki viszér ott?
Szegény...
Viszont nagyon nagyon lelkes!!! Bár néhányszor azt mondta olyan fejet vágtam a masszázs közben, mint aki épp szül...
Most jól megnyugtattalak, mi? :)
jóbubifújást,
köszönöm
szija
Biztos az egyetemtől lettünk ilyen "furák"! :D A bioszosok egy külön fajként viselkednek, nem? Ránézésre megállapítható, ki tartozik valami bioszos szakhoz! :D
Na, megyek, fújok bubit a gyereknek, mert megígértem!
Később jövök!
A levelet elküldtem! :)
:DDDDD
Azért olvasgattam a neten róla.. remélem, nem lesz olyan vészes! Nekem elég rugalmasak a szöveteim, szerintem.. :P
És napi egyszer kell csinálni?