2010 Májusi babák (beszélgetés)
vagyok...nem olvastam mindent vissza...(picit később jövök, mert a fiúk még most mennek csak aludni)
írok hoxának, megkérdezem...mert azt a részt én nem tudom változtatni, az automatikusan ugrik át...én csak a nevet, szülés időpontját, kórház, doki, megjegyzés rovatot tudom tölteni....
Jó éjt Nektek! Remélem, azért mindenkinek sikerül pihennie is, nem csak agyalnia a miérteken. :(
Holnap nst-n kezdek reggel, remélem, minden rendben lesz!
Detti, ametisz! Jó olvasni végre rólatok is! :)
Detti, kerestelek a Klinikán hétfőn! :p
Hisztikirálynő, ha zöldes, az nem bakteriális fertőzésre utal?
Naná, hogy most van minden vacak, terhesség alatt sokkal fogékonyabb az ember minden fertőzésre! Csodálkozom is, hogy nekem most nincs! Ádámmal elég sokat küzdöttem ilyen dolgokkal. :p
Sziasztok!
Még mindig agyalok... asszem ma Brigiékkel fogok álmodni. :S
Örülök, hogy Detti és Ametisz jól vagytok és a picik is:)
Nekem ma délután megvolt az altatóorvosi vizsgálat. Minden rendben, csak kicsit magas a koleszterin-szintem. :S
A védőnőmhöz is voltam, ő is mondta a koleszterint, és hogy szerinte van egy kis gyulladásom, de ezeket leszámítva javult a vérképem.
Holnap 4-re megyek a nőgyógyászomhoz vizsgálatra. Tuti, hogy megint van valami gombás izém, mert megint zöldes folyásom van:S Érdekes, hogy alapjáraton sosincs gombám, csakis terhesség alatt... Ja, és kíváncsi vagyok, hogy változott-e a 2100-as méhszájam:)
Azt hiszem 2 napja tettem fel ujakat a naplomba :)
Minden rendben lesz, ne aggodj, nem tesz jot!!! Ha bejelentkezik, akkor minden rendben...
Nemsoka te is a karodban tarthatod Viktor babat :)))
Annyira irigyellek! :) Na nem negatívan, de olyan jó lenne ha már Viktor is idekint lenne... Nem baj ha nem tudok aludni, nem baj semmi, csak legyen velem és kint vigyázhassak rá!
Újabb képeket csak én nem látok, vagy nincsenek?
Bocsi, kozben etetni kellett :)))
Jol vagyunk nagyon. Nekem mar mult hetfon keszedtek a szalakat, 3 napra a mutet untan, mar tobb mint 1 orat setalunk minden nap. Itt meg a mutet napjan kiszednek az agybol, es 72 orat tartanak bent. Ha minden ok, akkor lehet hazamnenni. Mult hetn volt anyum nap kozben segiteni a haztartasban, ezen a heten mar egyedul vagyok. Rendesen jarkalok, teszek-veszek, bevasarolok is, csak nem cipekedek semmit.
Pocim is szepen huzodik vissza, a seb mar alig latszik, csak a mehem szokott neha fajni, de az is naprol napra jobb. Jol erzem magam a hangulatom az nagyon valtozo, eleg sokat pityergek, es szorongok minden felesleges dolgon. Amik maskor nem zavartak, most azon is aggodom, de allitolag ez normi igy szules utan. Talan ez a legrosszabb nekem az egeszben, mert a fajdalom ellen tudok tenni, de a hormonok ellen nem igazan. Noverem szerint meg par nap, es tulleszek a nehezen..ugy legyen!!!
Szofi imadnivalo aranyos baba, regen voltam ilyen kipihent, mint vele, pontosabban a 3 trimesztertol nem tudtam pihizni rendesen, ezt most bepotolom 100-el... Nem is gondoltam volna, hogy par hetes baba mellett fogom magam kipihenni. Remelem most mar igy is marad, de eddig nagyon nagyon ugyes, nyugodt baba :)))
Ne aggódj, Eszter nagyon odafigyel. Közbe rájöttem, hogy nekem a magas vérnyomás miatt kell hetente 2x menni, meg szegény tudja, hogy bármi nyűgöm van, simán felhívom és zargatom vele. :)
Én is aggódom amúgy, de szerintem most mindegyikünk. Neked lesz áramlásvizsgálat? Olyan uh-os...
Sziasztok!!!!
Ma végre hazaengedtek! Köszönöm szépen a jó kívánságokat, nagyon jól esik. Igyekszem visszaolvasni.....!!!!
Már pénteken 6 helyett fél ötre mentünk a doki magánrendelőjébe. Majdnem 4 ujjnyire voltam kitágulva. Mondta a doki, hogy irány a szülülőszoba, Ő befejezi a magánrendelést 7-kor és jön. Addig előkészítenek. Így lett.
8-ra meg is született Gáborka. Jól sült el minden. Gyors volt és viszonylag könnyű.
Majd írok a naplómba....és teszek fel képeket.....
Az elmúlt 5 napban talán ha 10 órát sikerült aludnom. Hétfőn még nagyon sárga volt Gabika, akkor nagyon beijedtem, hogy a héten már nem jöhetünk haza, de szerencsére felélénkült, és már nem olyan sárga. CSak eszik, meg alszik, azt viszont nagyon rendszertelenül. Felveszem cicire 5 perc után bealszik, leteszem felsír.......
Jobb ha megyek, (nagy a sírás)!!!!
Jók legyetek.....!!!
Napi ellenőrzés??? Annyira aggódom! Remélem minden ok lesz!Persze, hogy minden ok lesz!
Ma az én bébim is szinte végigaludta a CTG-t, de kicsit tovább ücsörögtem, mint a múltkor és így elvileg nem volt gond...
Pont tegnap olvasgattam erről..
Egy doki szerint lépcsőzni tilos, mert magzati károsodásokat okozhat, bábakoktélt csak magzati monitorozás mellett szabad kipróbálni, mert a gyerek bélműködését is megindítja, ami miatt belekakil a magzatvízbe és fertőzést kaphat. Egyedül az apukák által rásegített szülésindítással nem volt gondja a dokinak, aki a cikket írta, de az meg csakis és kizárólag zárt méhszáj esetén alkalmazható...
Most akkor mondja meg valaki mik a praktikák a szülés megindítássára? :)
De egy rohadt jóslóm nincs ám!
Ha reagál, akkor nincs gond! :)
Nekem is 2-es volt még 2 hete és heti 2 nst-m van, mint Neked. Ha 3-as, nálunk már napi ellenőrzés van! Nem tudom, mi alapján döntenek. Nekem azért kell heti 2, mert papíron bent fekszek, meg rosszak az nst-k a korához képest. És hiába rángatják a pocim odabent, szinte sosem reagál arra sem Máté. De tudom, hogy direkt csak ijesztget! ;)
Reagál mindenrre csak be van lassulva és azt nem szeretem.
Nekem 2-es a lepényem, emiatt hetente 2x ctg... de pl. Mannának 3. fokban érett és mégis elég a heti egy. Vajon ezt mi alapján dönti el az orvos? Igaz, magasvérnyomásos vagyok...
Dehogynem rohanhatsz! Ha megmozgatod a pocakod és nem reagál, eszel és nem reagál, tornázol kicsit és nem reagál, akkor igenis mehetsz! Én is ezért mentem 34 hetesen! Mert akkor már 10-12 órája kb 2 mozgást produkált összesen a gyerek, az is gyanús volt. És tényleg, azóta nagyon keveset mocorog. :( A lepény meg meszesedik (ez jelenti amúgy az érést), én meg aggódok, hogy egyszer valami gond lesz. Hiába a heti két nst, ha épp közben van valami.. A szülésznők sosem ujjonganak az nst-nk láttán, mert Máté nem mocorog szinte semmit. :(
És nekem épp az jutott eszembe, mint nektek, hogy miért nem vették ki hamarabb szegény pici Bálintot? Hiszen volt egy rendellenesség, amiről tudták, hogy gond lehet vele..