2010 Májusi babák (beszélgetés)
Baba, gyönyörü kisfiatok van!!!!!! Gratulálok nektek.. olyan édi :DD
Túl jó dolga van neki odabennt szerintem :DD
:) Most olvasom, hogy lassan Te is szülsz? :D De jó! :) (bár, nekem ovlt ismerősöm, aki 38 hetesen hagyta el a nyákdugót és kiírás szerint szült. :p)
:-DDD jól van na, így is gyönyörű a babaszoba... csakhát keresem az okokat a "késésre" :-D
Túlhordani én sem szeretném...
Már várom a nagy találkozást!!! :) Kíváncsi vagyok nagyon!!!
Végül is minden készen áll Lora érkezésére...
Pedig azt mondta a doki, hogy mi kezdjük a sort, ha visszajött...
:D Lehet, csak szerintem a csajok nem örültek volna neki! Ök már kinöttek a báránykakból..
Jahh, mondta dokibácsi, hogy nagyon ráérünk majd hétfőn mindent alaposan megnézni, mert egy hölgyemény időpontja felszabadult, mert közben megszült. ;) Te, én már nagyon ott akarok lenni!!!! De ma is egy 41. hetes kismamival voltam nst-n. Szegény, már nagyon elege van, hétfőn kellett volna jönnie a picinek. Jól beparáztam, hogy ezúttal túl ne hordjam a gyerkőcöt! Neeeeeem szeretnék olyan sokat várni rá! Meg apukámnak valami miatt csak 30.-ig jó a szülés! :DDDDD Már nem emlékszem, mi volt az indok..:p
Amilyen dolgokat produkálsz, már simán meg is szülhetnél! :) Jajj, de izgi!!!! :D
hát mi szorítunk, tudod... :-DDDD csak kijön a kis Melody... :-DDD látod, szerintem ha báránykás lett volna a fal, már kint lenne :-DDDDDDDDDDD
Ki tervezett báránykákat a falra? Mert azóta sem derült ki....
Sziasztok,
Arik vagytok, hogy gondoltok rám.. de már lassam nem is hiszem, hogy valamikor kijön..
Zsu, nekem is mondta a védönö, hogy ugye többször szült nöknél a baba feje csak közvetlen a szülés elött illeszkedik be.. na nekem már két hete be van.. nyákdugó is Manna leirása alapján már jóideje kinnt van szerintem.. fájások, megvannak, arcom változik, megvan... már csak a baba hiányzik.. :DDDDDD
Holnapra tervezi párom a szülést!
Nono, tessék csak megvárni engem is! ;)
Baba! Szívből gratulálok a kisfiatokhoz! Tüneményes, most nézegetem a képeket! :) Apukának meg köszönjük! :D
Én is pont most gondolkodtam ezen, hogy vajon mi újság vele reggel óta...
igen, a Klinikára megyek, utána megdumáljuk az eredményt.
gondolom, ha valami gond lenne, akkor szülünk :)
de nem hiszem, hogy lenne!!!
Klári, a doki a klinikán csinálja a flow-t?
Az az érzésem, hogy Vicánál baba lesz ma... ahogy a naplójában írta reggelre megváltozott az arca... kiváncsi vagyok!!
szia Zsu,
én is pihengetek, ma nem nagyon akarok tevékenykedni, már kitakarítottam a kocsit...
max egy adagot mosok, de ma pihizni van kedvem :-D
megyek oviba...utána ebéd...meg egy adag vasalás...és ha végre jó idő lesz, nem esik, lehet ki is jutunk az udvarra...majd benézek...sziasztok!
Jajj, mi lesz velem, ha én odakerülök. Már most nagyon izgulok mindenkiért... :)
nekem vasárnap este, hétfő nappal illeszkedett be a feje...teljes mértékben éreztem... és többedszer szülőknél elvileg ez a szülés előtti jel...(van akinek csak a fájások hatására történik meg)és még mindig itthon vagyok...:S
az izgalom jó.... a félelem nem... izgulj csak!!!
Kedden nagyon rosszul voltam, egész délután fájt a derekam és folyamatos, menstruációs görcs szerű fájdalmam volt. Szerintem akkor illeszkedhetett be a feje. Tegnap reggel a külső méhszáj már nyitva volt, de simán lehet, hogy a vizsgálattól nyílt tovább és jött ki a dugasz. Mindegy a baba elég nagy, megszülethet nyugodtan.
Nézem a kezem, ahogy remeg, de érdekes módon most nem félek, csak nagyon izgulok! :)
A jövő hétig azért ki szeretném húzni. A kedd benne lenne az egy hétben! :DD
Nagy-nagy gratula Babáéknak:))) Jó egészséget nekik:))
Ha ez morbid, akkor én extra morbid dolgokat vagyok képes művelni... :)
Mindenki más...
Én bírom az ilyen jellegű dolgokat, de lehet, hogy az adott szituban nem lesz hozzá épp erőm, vagy az is lehet, hogy eszembe sem jut...
Manna, gratula a nyákdugódnak, hogy távozott jól:))) Ügyes vagy, hogy észrevetted:)
Fájások nincsenek, pici mensi szerű érzés? Télleg lehet még egy heted is akár pocisként, de most már akár akármelyik pillanatban beindulhat a dolog:)
Dejó:)))
az egyik Kandász Andrea szülőszoba részben amikor otthon szülés volt, megmutatták a méhlepényt, akkor láttam először ilyent, az enyém is biztos olyan, olyan, mint egy nagy sertésmáj... :-)))))
hogy mi milyen irigy kimamik vagyunk!!!! :-DDD
További ajánlott fórumok: