2010 júniusi babák (beszélgetés)
jaj ez olyan izgi gondolj bele te már tapasztalt anyuka leszel, mire mi akik a táblázat végén kullogunk, még csak akkor fogunk szülni! :-))
Készülj majd lesz sok írnivalód, meg beszámolód, hogy tudjunk mi is készülni.
Szia!
Nekem nem irt méhszáj értéket csak azt 1 ujjkúpnyi.Csütörtökön megyek én is nst-re.Pénteken meg az utolsó vérvételre.
Köszi lányok!
Egyébként nagyon féltem,hogy ennél nagyobb méreteket mér a doki,de hál isten nem,az 1 hónappal ezelőtti uh óta 1-2 cm-eket nőtt,a súlya pedig 60 dkg-ot.
Én azt szeretném ha május 21-én jönne a világra,de hát sajna nem kivánságműsor,pedig jó volna.
Nekem másnap van a névnapom,szép ajándék lenne,anyunak meg 24-én van a névnapja,de ettől eltekintve már így is csodálatos ajándék.
Csajok,én megyek,mert Regina nembír magával.Aszthiszem csipegetünk egy kis tejberízst.
Szép éjjcakát!:D
:)))
En is nagyon orulok Nektek Katka es sok-sok boldogsagot kivanok tiszta szivembol!!!
Biztos kerdeztek mar, csak lemaradtam: megtartjatok az eskuvot is meg gyorsan?
Elhiszem,hogy nagy a boldogság.Én most intézem az esküvöi papírokat,és minden olyan hihetetlen.
Tényleg nagyon nagyon örülök nektek!!!!!!
Most akkor mi van? Tennához kell külön bugyi is?
Nekem is azt tanácsolták hogy az első pár napban inkább valami vastag betétet vegyek, ne bízzak a super éjszakai betétekben. Always meg ilyenek nem jók én össze vissza vásároltam egy csomót egyikből sincs 2 csomag egyforma, pedig már van legalább 7 csomagom, a vastagtól a vékonyig.
:)
Igen láttam,hogy te is Annamária vagy! :)
Amugy engem is mindenki Ancsinak hív,csak a párom Cicunak.Már nagyon megszoktam.:)
Jaaj csajok ugy levagyok maradva,hogy nemgyözöm.Igyekszem mostmár figyelni.
Olvastam hogy Katkanak megkérték a kezét.Vagyis,hogy mindenki gratulál.:)
Hát én is GRATULÁLOK!NAGYON NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is jul1 van a névnapom, de én szeretném ha apa szülinapjára jönne ami jun25 van! :-)))
Ennél szebb ajándékot biztos senki nem tudna adni neki.
Sziasztok!
Handa örülök hogy jól vagytok.
Katka nagyon vigyázz magadra.
Pingvin hatalmas kiscsajod van! Letty 32 hetesen 1600g volt. :-))
Cicu ilyen hullámvölgyeken mindenki átesik szerintem!
Évi örülök hogy jó lett a hordozó! :-))))
Sunny1!
Nagyon csini kismama vagy!
Csodaszép lett a picuri szobája!!!Anyira tetszik,hogy vagy 3 szor viszaléptem megnézni!Ügyesek vagytok!!!
Olvastam,hogy beszélgetettek,ki mikor akar szülni.Én Junius30 ra vagyok kiírva.Szeretnék 1 nappal késöbb szülni,mivel akkor lesz a névnapom.Jó ajándék lenne:D
Regina névnapja meg Szept.7.én van az apukája szülinapján.Ez véletlen jött igy ki.:)
Szijjasztok csajok!
Emlegetet szamár lettem.:D
Jól esett,hogy eszetegbejutottam.Bocsi,hogy rég nem írtam. A multhéten a házassági papírokkal szenvedtem.Még mindig sehol nemtartunk,és holnap már 32.hetem töltöm.Nagyon izgulok meg legyen minden.
Apával is összekaptunk,és nagyon rosz volt a kedvem a multhéten.Tiszta depi voltam.De szerencsére már minden rendben.Édes a békülés...:D
A hétvégn meg alig voltunk itthon.A parton voltunk,csodás az idő!Meg Szombat este a magyar barátokkal ültünk össze pókerezni.Csak kis tétbe persze.(10dollárba)De jó mulatság.Apa lett a második,igy megduplázta a pénzt.:)
Én nem játszottam,csak most tanulom a szabályokat,de egy házi puncstorta,és friss házi hamburger melett elvoltam.:)Hajnali4 ig voltunk.Csoda volt mikor az órára néztem.Nem is voltam fáradt,olyan jól éreztem magam.:)
Igyekszem visszaolvasni.Mindig olyan sokat írtok.:)
A héten mi is megyünk dokihoz.Nagyon várom.
Képzeljétek én meg megin fogytam.Kicsit aggaszt.A párom is mondja,ha megszülök nem is marad belölem semmi.Remélem Regina jólvan.Amugy nagyon kis aktív,és az éjjeleket végigalusza!
Remélem mindenki jólvan!Elkezdek visszaolvasni!
Szép estét!!!!!
Sziasztok!
Most jöttünk a dokitól,rendbe minden,1 ujjkupnyi a méhszáj.
2900 gr a kiscsaj!
BPD: 89mm
Femur: 71mm
Hc:312 mm
Tad:100 mm
Ac: 330 mm
AC: 330 mm