2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggölt!
Nekem is pocséta éjszakám volt. Az oldaltfekvéstől már szétvannak az izületeim. Ahogy próbáltam megfordulni akkorát nyilalt a hasam aljába jobboldalt, hogy azt hittem kiszakad. És ezzel együtt, mindenféle erotikus gondolat birizgálta az agyamat, hogy még elaludni se tudjak nyugodtan. Tiszta fekete karika a szemem.
Jó reggelt mindenkinek! :-)
Nekem is szokott nyilallni a combom,meg az alvázrendszerem is. A dereakam minden estére majd leszakad. Igen,nem ártana már pihenni is kicsit. Na de nekem itt a 2,5 évesem... :-)
Azért óvatosabban mostmár, vigyi magadra! :-)
Jó reggelt, lányok! :) Úgy örülök, hogy ilyen ügyesen nyílunk! :) Mindenesetre ma nekem is ki lett adva a feladat: lustálkodjak és feküdjek egész nap, mint 1 méhkirálynő. :) És tegnap du árgus szemekkel figyelt a férfiú. :D Nagyon muris, tényleg úgy néznek, mintha egy óvatlan pillanatban kicsusszantanánk a babát, ha nem figyelnek ezerrel. :)
Akiszt, nekem csak a szeméremcsontomba nyilalt bele 2-3x tegnap, de nem volt vészes. Comb akkor szokott fájni, ha elnyomom a párnával a vénámat. Esetleg lehet, h te is így jártál?
Sziasztok!
Remélem jól vagytok,nekem szörnyű éjszakám volt,már azt hittem,hogy kell indulni a korházba,anyira fájt a hasam meg a derekam,tegnap nem pihentem le egyáltalán,biztosan azért volt.Ma bepótolom! A lábaimról a dagadás sem jött le egy picit sem,olyan mint az este! na igen,még a combjaim is fájtak,nyilaldostak,volt már igy valaki?
Vigyázzatok magatokra!
Jó reggelt!
Nemsokára védőnő, aztán megyünk apával turizni:)) Délután doki, ellenőrzés..:)) Nem nagyon leszek ma. Jók legyetek, majd jövök! :)) Cuppanat Kismamik!
Jo reggelt!!!
Meg mindig senki? :) Engem kivert az ehseg az agybol! Annyi hulyeseget osszealmodtam, de egyik sem babas volt...
Itt ma vegre nem esik az eso (legalabbis egyelore), bar setalni egyedul en mar nem megyek :D
Szep napot mindenkinek!!!
Megyek es lefekszem, jot fog tenni egy kis alvas a mai izgalmak utan!
Jo ejt mindenkinek, ahogy apukam mondta mindig: "Szep almokat, rozsas csokokat!" :)
Huhh, meg estere is maradt egy kis tortenes: elment a nyakdugo!!! Tudom, ettol meg barmi is lehet, de azert gyorsan bepakoltam a korhazas taskaba...
Mar megint nem vagyok normalis: azon izgulok, hogy szegeny anyucim ugye nem izgul nagyon otthon... nem mutatja ki telefonon keresztul, de ismerem azert ennyire... :/
Néztem az általános méreteket,stimmel minden,csak annyi hogy 30 dkg-al több a súlya.
Megyek én is aludni,jobb lábam elefánt lett, a balnak semmi baja.
Jó éjt Mindenkinek!!!
Sziasztok megint!
Nekem nem becsül soha súlyt a dokim. :-( Ezért is mentem el 4D-re 31 hetesen,akkor volt 1930 gramm. Többet nem megyek, itt 15 ezret kérnek a 4D-ért.
Én azt mondom, olyan 3,5 kg ideális a babának is, meg a mamának is. :-D
na megyek apázni, jó éjt lányok!
holnap nst reggel.
Lányok! Vettetek már pelenkát??
Már csak az hiányzik,meg a popsitörlő,de nem tudom milyet vegyek.Szerintetek?