2010 júniusi babák (beszélgetés)
Az enyem is bennt van meg, most szoktatom ki, 1-2 het es kikoltozik vegleg, lesz neki egy kuckoja a pinceben, de a hazba tobbet nem jon be, nagyon hosszu a szore...
En nem nyultam hozza egyaltalan az elso 4 honapban, bar mivel benti cica nincs semmi baja.
Még Nekem se nagyon van, szerintem utána igényli az ember tényleg a sétához. Mert most tudunk itt bent írni, mikor ráérünk, de utána ha minden nap ki kell vinni, jó lesz egy felnőttel beszélgetni közben.
Kezdenek visszahúzódni a hóvirág hagymáid.
Köszi :) Így már OK, a dokinál CTG, a szülésznél a kórházban NST.. megyek hajat festeni, mert előbukkant a szőke :/
Ami szép, hogy apának a 38. héten kell majd jönnie.. asszem az lesz a szülős előadás.. hát érdekes, ha addig szülök be sem jöhet, de akkor asszem kap... ami + poén, hogy majd csak akkor árulja el, hogy mit kell/lehet vinni a kórházba.. cuki, jó esetben lesz 3 hetem rohangálni :)
Hűha tényleg megyek, tiszta függő vagyok...
Puszik
Koszi ikocsis, megnyugtattal, akkor orulok, hogy negativ lett, egy aggodnivaloval kevesebb... :)
Nem aggodok tovabb a pulzusan sem, lehet olyan kis idegbeteg lesz mint apukaja. :D
Jo otlet!!! meg ma lerajzolom apanak a szobat es osszekeszitem a hazahozos ruhakat is, egy meleg 56os, meleg 62es, es ezeknek a hideg valtozatat. Majd rairom a zacsira es majd ha lemertuk, meg tudjuk milyen az ido aznap, azt hozza apa be akkor. :)
A CTG és az NST ugyanazt takarja, csak az egyik a latin neve a másik meg a fene tudja milyen, talán angol(?) megnevezése. Jópofa, hogy így lehet keverni az embereket vele :)
37. héttől, az jópofa. Kérdezd meg őket, hogy a gyakorlati részt (baba fogása, öltöztetése, fürdetése) és a szülésről szóló órákat lehetne-e előre venni, hátha nem bírod a végéig...
A gátmetszéstől én sem félek, ha kell tényleg inkább vágjanak. Szerintem az aranyér rosszabb volt, remélem most megúszom.
Tényleg, a málnalevél tea. pakolok is, megyek Daniért oviba beugrom a patikába, talán tartanak. Elvégre ez már a 37. hét... :)))
Még jó, hogy eszembe juttattad. Csak lóvét vigyek, mert tegnap bementünk a Libri könyvesboltba apával, jó sok akciós könyv volt 200-400-600-1000 Ft-ért. Vettünk pl. egy tök szép bali búvárfotós könyvet 1000 pénzért, a sógornőm szereti az ilyeneket, biztos örülni fog neki. Nade a lényeg, annyira hozzászoktam a kártyás fizetéshez, hogy 3500 Ft-ot fizettünk összesen, de kettőnknél nem maradt összesen 100 Ft. :)))
Köszi Ildi, remélem visszavesznek, mert most nagyon túllőttek a célon.. na mindegy..
Nagyon szép kis alvókuckók készültek, ügyesek vagytok. Nálunk még semmi sincs, tiszta pánikhangulatom van már..
Olyan butának érzem magam, de senkitől nem tudok kérdezni.. a szülésznőm is lerázott ma egy jó időre, elkészítő a 37.!!! héttől kezdődik, szerintetek?!.. jellemző.. Azt sem tudom, hogy hol kellene masszírozni.. Sőt azt sem, hogy CTG-re és NST-re is kell-e járni, vagy hogy mi a különbség és mikor kell??
Szia Zsani!
Nem tudom, mitől mehet fel a babák pulzusa, de azt szokták mondani, hogy 160-200 között mozoghat, ha baj lenne vele biztos szólnának. Lehet frontérzékeny a pici. :)
Nálunk van amelyik doki már a 27. héten leveszi a streptococcus kenetet, nekem 31. héten vették le, van ahol 36. héten nézik.... Nagyon eltérő, biztos nem korai.
Szorítok, hogy beleférjen az idődbe a babaszoba kialakítása, bár ha a berendezést/felszerelést te választottad nagy baj akkor sem lehet, ha apukára marad a kipakolás. Rajzold le neki, hogy mi hova kerüljön, nálunk a közös tervezgetés (papíron) bevált. Még meg sem kezdtük az építkezést, de már berendeztük a meglévő bútorokkal. :) Ha meg hazamentek max. átpakoltatod, ha valami mégsem oda kerül, ahova szeretnéd. :)