2010 júniusi babák (beszélgetés)
pocakméret 114,5, alig nőtt valamit...
Ha nem tudnám, hogy Dávid 26 nap alatt 850 g-ot hízott azt hinném valami gond van.
beírtam :D
Nekem tetszik :)
Az első folyósítás mindenkinek szívás, az a legnehezebb szülésük.
október 28-tól járt volna a táppénz, január 7-én kaptam meg az elsőt. Igaz, a könyvelőiroda elfelejtette időben beadni az igényt, még jó, hogy telefonáltam nekik, így december 8-án be is adták.... de cseszegetnem kellett az oepeseket is. Szerintem hívd fel őket (Oep), hogy mi van, mert elvileg őket is kötné a határidő, hogy az igényléstől számított 30 nap múlva utalniuk kellene...bőven itt az ideje, hogy fizessenek.
Rám mindig nagyon jó hatással van a Pasi jelenléte, (azoktól az esetektől eltekintve, mikor halálra idegesít) szerintem azt érzi:) Nagyon szereti, én meg mindig úgy meghatódom, mikor kommunikálnak:) Imádom őket:)
Ildi lennél olyan drága, hogy beírod a táblázatba a nevét, Márkus Milán Dániel lesz a végső név:) A Daniról jutott eszembe:)
Bőven elég! De legalább kommunikál apával is. :)
Nálunk Dani a favorit, olyan nincs, hogy neki ne rugdosná meg a fejét, szerintem imádja a kacarászását. :)
Ilditeténylegolyanokosvagymindenben:))))
Á, arra esélyem sincs, számlára fogom kapni, de már a negyedik adag kéthetesért megyek ma, és pénzt még nem kaptam. De megyefüggő, azt tudom, a messzibarátnőm Velencén lakik, ott is egy hét. De itt....:(
Ugye tiszta apja?? Vicces volt, hogy ahogy kibújt mindenki mondta is. A párom meg szintén tiszta apja, csak az apja kék szemű, Győzié meg zöld. :)
Dani szeme barna lett a sok csokitól, amit megettem vele. :)
Ugyan ne tőlem kérdezted, deháténolyanokosvagyokmindenben... :)
Nálunk úgy működik, hogy személyesen beviszem az oep-be (pl. kedden), aztán 1 héttel később utalnak (azaz szerdán ér be a számlámra). Akik postán kapják a táppénzt azoknak több idő kell, hogy pénzhez jussanak, mert a posta is ücsörög rajta 4-5 napot úgy tudom.
Nagyon szep pocid van Neked is! Amugy pedig azt hallottam valahol, hogy a fiuknal szogletesebb a formaja, de ez amolyan nepi babona lehet.
Nagyon edes a kisfiad es tenyleg tiszta apja!!!
a múltkor én is megszámoltam, mikor annyit írtatok róla, számoltam vagy 57-ig, utána abbahagytam, úgy éreztem ez elég lesz.
De reggel ha apukája szól neki, vagy mikor hazajön, akkor csak kettőt rúg neki. Se több, se kevesebb.
Még nem érdemes képet csinálnom róla, egy tigrises puzzle kép került fel, kiságy, komód, de még a baldahint, ágyneműt nem tettem bele, meg szeretnénk egy falvédőt is készíteni neki, utána teszek:)
Eszti Neked minden nap van csuklás? Többiek? Naponta többször?
Nekem a tiéd jobban tetszik, olyan szép formás. :)
Igen, a köldököm (még) a helyén van, Daninál sem lett síkban, mondjuk eleve jó mély volt. :)
Szia!
Hivatalosan úgy kell nézni a magzatmozgásokat, hogy reggeli, ebéd, vacsora után 1 órán át kell számolni, ha legalább 10-et mozog alkalmanként 1 óra alatt, akkor minden rendben van. Az meg szerintem simán belefér 5 perc alatt is. :)
Daninál még kellett számolni, most hálistennek nem kell, úgyis feltűnne, ha ilyen keveset mozogna. Mindkét fiú iszonyat mozgékony, a csodámra jártak, hogy mennyit mozgott Dani 1 óra alatt volt mikor 120-at. :)
No ezt valahogy úgy kell csinálni, hogy de. 1 óra és du. 1 óra nyugalomban....
Mondjuk az enyém folyamatosan szétrúgja a hasam, egy perc nyugtom sincs. :(