2010 júniusi babák (beszélgetés)
Ne haragudj,hogy ilyen gyorsan leléptem!!!!!!!!!!!Csak alig vártam apát!!!!
Lesznek tengerpartos képek!Majd rakok fel!!!
Jó éjt!!
Egyszerű és nagyszerű! Biztos csodaszép leszel! :) Lesznek menyasszonyos tengerparti fotok? :)
Jaj, a lábakat ne is mondd! Holnap megyek venni papucsot, a sportcipőmbe még bele tudom gyömöszölni a lábaimat, a többibe nem. Utána meg agyon vannak nyomva a cipőtől.
Remélem tényleg kihúzom még sokáig.A hónap uccsó napjára vagyok kiírva.
Egy pánt nélküli,hosszu fehér rusim lesz.Cici alatt bővül.Nem nagy szám,de legalább rámjön.
Csak a cipővel vagyok gondba,Ogre lábbra nemjó semmi,csak papucs.:(
Akkor neked még helyezkedik a babucid :) Nincs startpozícioban :) Akkor még van időd, te úgyis később szeretnél szülni :)
Az esküvőn milyen ruhád lesz?
Éjjel mikor felkelek pisilni a hasam felül púpos,alul horpadt.Regi szeret felkúszni,és sajna nyomja a gyomrom rendesen.Most is olyat rúgott a bordámba,hogy bekönnyeztem.Ugy mozog a pocakom mint egy vízágy amin ugrálnak.:D
De élvezem amíg lehet!
Apa bármeik percben jöhet.Remélem.Most írtak a barátok,hogy bocsi,és Szombaton dél körül jönnek,de Maimiból irnak smst.
Remélem nem változik már.De már nem sütök az tuti.:)
Ilyen esetben megértem a munkahelyét,de ez téged most nem nagyon vigasztal.:(
Csak összejön majd.Tudja a picúrod mikor kell jönni,hogy apa is ottlegyen.Nehogy megussza.:D
Edd csak a sütit, megérdemled! :)
Csak a gyomorégés ne lenne! Francba! Igy hogy tudsz bosszút állni? :D
A barátok még nem jelentkeztek, mikor jönnek?
Apa még nincs otthon?
Hát nagyon remélem egyikünknél sem lesz ilyen gond.Apa használhat telefont,csak nem halja.
De az durva,h a te párod nem.Ilyenkor sincs kivétel?Vagy a munkahelyét hívni??
Pont azt akartam írni, mielőtt végig olvastam volna :) Mi van, ha az miatt hívsz, hogy szülni kell menni?!
Az én férjem sem tudja felvenni a mobilt munkában, olyan munkahelye van, hogy nem használhat mobilt :( Csak az lebeg előttem, hogy este/éjjel/hajnalban kelljen menni vagy esetleg hétvégén. csak ne hétköznap nappal, mert akkor még azt sem fogja tudni, hogy megszületett a kislánya! csak délután vmikor 3 ora után fogja megtudni... ugye, nem lesz ilyen piszkos szerencsénk?
az erdőben kellemes lehet ilyenkor. fincsi hüss... no várj csak! ott nincsenek szúnyogok?! nálunk rengeteg van és nem is az erdőben lakok, kinyitom az ajtot és berepülnek.
az a jeges-mentás bodzaszörp jol hangzik! igazi hűsítő nyári pia :)
Nekem sok uncsitesóm van,és hihetetlen,hogy már általánosban a borotválkozással foglalkoznak.Upsz!Én is borotválkoztam már felsöben.:)
De ha majd a lányom is korán akar,inkább elviszem gyantáztatni.Nekem most drót szöröm van sajna.
mitől? a paradicsomtol és az almátol?
nekem ma brutális :(