2010 júniusi babák (beszélgetés)
a kozmetikusom több éves tapasztalata szerinte, még szoptatás alatt lesz ilyen szerencsénk ,utána vége...én is bírnám örökre:)
igen, ez így van! én az ikrekkel mindig nagyon jól kijöttem, mert olyanok mint én... szófosásban szenvednek, barátkozósak, szeleburdik.. szóval ez van... de végülis a párom is szűz, és az sem feltétlenül passzol hozzám, és mégis..:DDDDDDDDDDDDDD
Neked bőven benne van, hogy Ő is rák lesz :)
Nekem is, nyilas vagyok, mindig nagyon jóban voltam az ikrekkel...Eszti te mérleg? Azokat is nagyon szeretem:) Van is egy mérleg barátom, egyik legjobb barátnőm. Együtt imádjuk a kutyákat meg a növénykéinket:) És a mérleg mindig az egyensúlyt, a harmóniát keresi. Meg jól öltözik:)
igen????? örülök neki!!! de nem mindenkihez illenek.. hozzám biztos nem,...:DDDD
Az Anyukám ikrek és mi igazából nagyon jól elvagyunk, csak nem szabad együtt élnünk. Az gyerekkorom óta nem ment felhőtlenül. Viszont a kisfiam rák és sztem tök jó a kapcsolatunk, na jó persze a kamaszkor még előttünk van. :D
Sztem. attól is függ, hogy Te milyen jegyű, vagy inkább személyiségű vagy..
Jujj, tényleg, ebbe még bele sem gondoltam, de furi lesz, én pont akkor vásároltam be mindenféle kelléket, mikor kiderült, hogy baba van és nekiadtam anyumnak mindent.. azt se fogom már tudni, hogy mi mire való :)
az én pasim rák és egy tündér.
Hogy nem lehet érezni a csuklást? annyira mozog az egész hasam le-föl, hogy a derekam belefájdult :)
Kitartás már nincs sok hátra!!
Most én sem szőrösödöm annyira mint terhesség előtt, jó lenne ha ez így is maradna, na meg a mensiről is le tudnék mondani.
igen, igen, olvastam.. durva.... szóval hajrá csajok!!!:DDDDDDD
Ezzel szemben a rák gyerkőc:
[link]
Van némi különbség :)
[link]
ez tök jó szerintem!!
nem csoda hogy a csajok szenvednek a szoptatással, meg az alvással...:DDDD
meg én nagyon ezoterikus vagyok..:DD és én mérleg vagyok, és az ikrekkel nagyon kijövök... de hát akkor 21ig túl kellene lenni rajta!:D
nekem a rák ismerőseim nem jöttek annyira be, de most el akarom olvasni a babahoroszkópot...
Miért nem akarjátok, hogy rák legyen? Az ikrek jobb jegy?
azt hiszem csinálok káposztás-tésztát bár én nem szeretem úgyhogy ma is marad a zöld nap nekem egyébként sincs étvágyam...
OK :)
Én se akarom, az exvőlegényem rák volt én oroszlán... nem túl jó párosítás..
azért hátha használ a dilisek koktélja :)
nem rossz Apa úgyis pipázik:DDD
a számot köszi)))
a párom anyukája is biztat hogy bírjam ki ne legyen ikrek bár én nem vagyok otthon a kópokban
Annyit énis megeszek, de ártani nem használ... az én olvastomban ez tömeges mennyiséget jelentene..
hm nekem a derekem fájdogál néha néha aztán a hasam mondtam is Apának aki baromira örült neki hisz ma vitte a kocsit szervizbe:DDDD
én is mentettem, nem baj??!:DDD
de én nem akarom hogy Rák legyen...:(((
Mondjuk füstjelekkel ????
Vagyunk még egy páran.. ahogy Mi állunk kisasszony nem akar ikrek jegyű lenni... :(
uh. az én számomat is elmentheted: 70/388-3115
húú, csajok!! tegnap este annyira fájt a hasamalja lent, hogy tényleg azt hittem mennünk kell... már apa kérdezte hogy nézze e az órát, vagy mit csináljon... egyemmeg olyan ari volt...
nem tudtam felállni kiegyenesedni... de aztán gondoltam hogy nem az, mert egyfolytában fájt, meg inkább az a késszerű szúrás volt, és nem fájt a derekam..
szóval ancsi, én is azt fogom észrevenni csak ha folyik a magzatvíz!:DDD
édesítővel csináltam.... hogy azért mégis.. erre raktam rá egy kiló kakaót!:DDD
én is ennék grizt de a parira inkább nem :DDDDD
hm emlékszem mikor idetévedtem még vmi 90 nap volt kiírva most meg 18...nem semmi hogy elment az idő...
További ajánlott fórumok: