2010 júniusi babák (beszélgetés)
akkor én is büszke vagyok magamra:) én még annyira mennék ide-oda, de a családtagjaim egyszerűen elszökdösnek előlem, hogy ne menjek sehova...nemsokára azért kiviszem az erdőbe a kutyát, mielőtt a kontrollerek hazaérnek:)
te ugyanolyan besózott vagy, mint én:)
Hmmm küldj nekem is egy kis energiát!!!Egy óra és pizsiben ülök...
Ügyi vagy!!!
Huuu csajok akkor mostmár ti is tudjátok milyen iszonyat rossz a hatalmas hőség.Ugyérzem soha nemlesz vége.A partra nemegyek már le,mert aha kiülök a nap teljesen kiszívja az anegiám.Inkább napi több zuhany!
Szoptatással nemlesz gond.Hozzánk max a barátok jönnek,ök meg megértöek.A partra viszont akarok majd kijárni.ott meg egy hatalmas kendővel megoldom.Meg akarunk venni egy ilyen félsátort.
Na gyorsan szedek hamit.Aztán viszatérek.
Köszi aranyos vagy! Igy ma még fárasztalak titeket! És köszönöm a bimbóvédő nevét,felírtam!!!!!
A párod meg nagyon aranyos!!!!:D
Na sikerült viszaolvasni.
Én is mérleg vagyok,láttam vagyunk itt páran.:D
Handa!Neked akkor sokan fognak drukkolni,ha apának a rádión mondják be,hogy szülés van!!:D Hagyja ott a vonatot az egyik állomásban.:D
Nekem nagyon nagy mákom van,hogy csak kiszólok apának az ablakon,vagy ha távolabb van kiintek neki,és jön is.Csak a kocsink szart be.Az alternátor,és néha csak akkor indul ha bebikázzák.Faza.Remélem indulni fog,vagy hívom a barátokat,jöjjenek értünk.Eddig éjjelre kikapcsoltak minden telót,de már ök is minden rezzenésre készvannak.Nem kapcsolnak ki telót.Kedvesek.
Picianya köszönöm a dicséretet!!!!
Pancs! Isten hozta anyukádat köztünk!!!!!!
Ukibaby gyönyörüek a gyermekeid!!
Csajok! én sem akarok szoptatni mások előtt, de nem a szégyenlőség miatt.. szerintem az olyan intim dolog.. olyan szép!!! oda akarok rá olyankor figyelni, nyugodtan , nem beszélgetve, nem telefonálva... lehet hogy nem így lesz, de most így szeretném..
voltunk nst-n, most pont annyit mozgott hogy tökéletes volt.. aranyosak voltak az osztályon a szülésznők, mondták hogy már legközelebb úgy menjek, szülni... mert hogy ilyenkor már egy rendes embernek is kínzás ez az idő, nem még nekünk.. főleg aki a végét járja...
utána megmutattuk a dokinak, tök ari volt, mondta hogy jövő héten szerda péntek még nst... aztán meglátjuk....
de én már addig nem akarok... holnap ügyeletes lesz, apa nem dolgozik, elvileg egy kis hidegfront is jön... az lesz az én napom!!!!!!!!!! úgy akarom!!!! ma erre fogok koncentrálni!
na most megyek, csajozok egyet... utána meg kivetítős helyen meccset is nézünk a pasijaikkal.. kár hogy apa dolgozik...:(( de nem baj, így is jó lesz!! majd este benézek!! puszi
Sziasztok Csajok!
Sűrű ez a nap, két szopi között ma butikokat jártam, hiába. Egy szoknyát sikerült vennem csak, - akkorát, amiből két tavalyi kijönne. Semmit sem találtam a méretemben, ráadásul hízok... Ami nem csoda, mert iszonyat mennyiségű édességet zabálok. Apa elment éjszakára, anyósék még jönnek fel, de éjszakára ketten maradunk már - szerencsére - Punival. Akkor lesz időm visszaolvasni.
Puszi
Sziasztok!
Bocsi a zavarásért. A júliusiaktól vagyok.
Csak azt szeretném kérdezni, hogy f-kszilvi-ről tud valaki valamit??? Amúgy barátnőm :)
Hello csajok!Na holnap2kor jönnek a barátok haza.Ma semmit nem csinálok,tegnap sok is volt.A sütiből egy szelet figyel még,azt délutánra tartalékolom.:)
Fél11 ig aludtam.Éjjel is egész jól,csak apa takargatott folyton,meg ne fázzak a légkondi miatt,de igy is melegem volt.:)
Na viszaolvasok!!!
Sziasztok!
Én is nehezen barátkozom a szopis témával, vagyis azzal a részével, hogy mások előtt. Nem akarok a négy fal közt sem maradni, azért mert szopik, de egyelőre nekem is elképzelhetetlen, hogy mások előtt elővegyem. Persze gondolom, ha már vagy fél éve szoptat az ember, ezen már nem parázik de hát mégis. Például azt sem tudom, hogy működik ez a kórházban. Mondjuk ha épp csak érkeztek hozzám mondjuk anyós meg após és a baba szopizni akar, kiküldöm őket vagy mi? Vagy ha másik kismamánál van pasi látogató, akkor az hogy működik? Vagy ha az én férjem van ott nálunk és a másik kismamit zavarja?
:( az nem jó, hogy így vagytok, nem hiányzik Neked a stressz, nem használ a tejcsinek..
Majd meglátod, hogy nem is akar majd lemenni, ha otthon igazi babával játszhat :)
mondhatok neki bármit önfejü,de nem is érdekel az egész.
Majd megoldom egyedül,ö meg menjen dolgozni jó messzire,és álmodozzon csak.
Remélem a cseppekel nem lesz semmi.Csak Larának lesz nehéz,hogy majd nem mehetünk le,mert még korai lenne.Csak megérti.
Jujj, szia!!
Nem felejtettelek ám el, jó elefánt nem felejt, csak a reakcióidő picit hosszabb az átlagnál :) beszéltem Rólad a szülésznőmmel, de azt mondta, hogy nem tud már bevállalni más, de mindenképpen mondd meg a szülésznődnek, ha nem akarsz nála szülni, hogy inkább ügyeleteshez mennél, mondta hogy van ilyen és nem kell szívbajoskodni, mert ha nem értetek egyet abból semmi jó nem sül ki. Nem lesz belőle sértődés, mert előfordul.
Jah, úgy látszik bevárunk Titeket :)
Inkább, mint újat venni :(
Mondd meg neki, hogy siránkozás helyett inkább oldja meg a helyzetet..
Nagyon édesek így együtt, biztos imádni fogja Lara öcsikét, majd ki se tudod venni a kezéből :)
Nagyon cuki gömböc babó Noel :)