2010 júniusi babák (beszélgetés)
jó, én már megittam két csomagot....:) úgyhogy ha még megiszod ami van, akkor se tartasz ott ahol én...azt írták, hogy kitolja a terhességet, de megrövidíti magát a szülést...én nem iszom többet, elegem van a gyógyizékből, babonákból, népi megfigyelésekből,
Evi, ne ijesztgess a málnalevél teával, naponta már 1 liternél tartok... Kedden vettem meg már a 2. csomagot, az 1. már elfogyott. Megőrülök már ilyen infoktol :D Most akkor igyam vagy ne igyam? :D
persze, a rák kisgyerekek nem szeretnek szerepelni...ez már most látszik:)
Képzeljétek tegnap olvastam olyanféle internetes kósza híreket, hogy a málnalevél tea késleltetheti a szülést, és lehet oka a túlhordásnak...hm...nem tudom. De ma ittam utoljára.
Akkor biztos légzésfigyelője sem volt, mert az jelzett volna. Vagy ha volt biztos nem a babakocsiban...Én sem akartam venni, de mikor Zsanimami írt egy ilyet, én se bírtam többet nyugodtan lenni, míg nem vettem egyet...belehalnék.
Kénytelenek vagyunk kibírni, ha tetszik ha nem...
én nem is tenném magam mellé aludni, annyira mélyen alszom, hogy Nálam megszűnik a világ teljesen, ő alhat rajtam, ha én ébren vagyok, meg sokat lesz a kezemben, meg akarom adni neki azt a testi kontaktot, amire szerintem ilyenkor szüksége van, de ha álmos vagyok, le fogom tenni a kiságyba
a tesóm is így egyszer megfullasztott egy kismacskát, mikor gyerekek voltunk, az van mindig előttem, bár nem gyerek, de nagyon rossz volt
Sziasztok!
Sajnos vannak ilyen esetek,itt is az egyik csaj hason altatta a babát babakocsiban,és úgy hagyta éjszakára,és reggelre nem kelt fel a baba.
Szörnyű!
De a csaj is hogy ennyi esze van.
Sziasztok!
Már te is nagyon várod a szülést,és izgulsz,azért álmodsz ilyenekről!De ezt már kibirod/kibirjátok!
Erről az álmodbeli,korházi szoptatáról jut eszembe:a tegnap momdták (egyik ismerösöm pár napja szült,még bent van a korházban),lehet nem kellene leirjam,de azért megteszem,hogy jobban vigyázzunk a babáinkra. Az ismerösöm egyik szobatársa elaludt és megnyomta a babáját,meghalt.....Ez szörnyű,de rajtunk múlik,tehát vigyázzunk!
Évi! Nekem is fájogat a hasam,de ott pont nem.Ma is úgy jöttem ki a korházkapun, mint aki be van sz..va,annyira görcsölt a hasam.
akkor többet aludtál mint én.
bizony, rákok... már most meg vannak ijedve és inkább visszafelé másznak, nem mernek kijönni...
á, 3-tól, fél 11 ig azért ma is sikerült:) rák gyerekek, ilyenek lesznek:)
nem csodálkozom, hogy nem tudtál aludni...
oda kell majd figyelnünk, hogy ne kényeztessük őket el, mert nagyon anyásak lesznek. már most azok...
Macs ahogy írta tegnap, hogy borzalmas a kórház (én is ott szülök) azt álmodtam, hogy egy kórházban vagyunk, nincsenek ágyak, bombáznak, egy ágyon feküdtünk ketten, és annyira kicsi volt a hely, hogy szólt, hogy adjam fel a földről a kisfiát, mert szoptatnia kell...ilyen baromságot...
Hogy itt maradtunk tényleg, egy páran...:) Asszem a mi gyerekeinket kell majd 30 évesen noszogatni, hogy költözz már el édes fiam:)))))
lefeküdtem de utána felébredtem, és kijöttem inkább, hogy ne ébresszem fel a hálótársamat:) de csak addig nézegettem, amíg el nem álmosodtam újra, és mentem aludni vissza:)
:) én is ezen nevetgéltem már a múltkor, járok járok, és nem egyre komolyabb, hanem egyre kisebb fájásokat mutat:) igaz, hogy mikor mentem egész nap fájogatott a hasam, csak ott, akkor nem...éreztem én is, szóval nem állítanám, hogy a gép a rossz
védőnéni azt mondta (ő egy nagyon okos egység) hogy ne rázzuk meg, ha elfelejt levegőt venni, fújjunk az arcába hirtelen, az mindig hat
Ez nagyon jó:) Na majd meglátom mi válik be:)
Fruzsi, erre nem tudom a választ...
Ramona, hasonlo a sorsunk...
Jo reggelt!
Te hajnalban már babát ápoltál? :)
Sziasztok!
Hétfön fél8ra kell mennem amnioszkópiára.Kellemetlen??Remélem az beinditja a szülést...
jaaa, du.3tól meg szülés felkészitő:D meglesz a program.
Sziasztok! Megjöttem nst-ről. Hát ilyen egyenes vonal még sosem volt,ezt nem hiszem el! Ez a gyerek tuti bennt marad:) Legközelebb hétfön megyek ha addig nem lesz semmi.
Sziasztok. Beköszönök, majd megyek uh, meg nst a kórházba. Apának ma van a szülinapja, de még semmi jele annak jönni akarna picurka.
A légzésfigyelőről annyit hogy nézzétek meg mennyire van állítva az érzékenysége, mert ha csutira fel van tekerve, akkor mindenre beriaszt. Szép napot mindenkinek, majd jövök!
huuu lehet levert a viz.Mert ugye ma is megcsinálta a fesztivált este.10 töl éjfélig nem aludt :(
majd mikor már hulla fáradt lett elaludt.és nem sokára rá sipolt .mondom mi a fene ez??
huuuhaaa mint a szél ugy repültem :)
de hála csak téves riasztás volt.Nem bánom hogy 25 ezer volt,megérte.
Jaj szegénykém! Én is biztos ájulás közeli állapotba kerülnék. Az az igazság,hogy előfordul, hogy tévesen riasztanak sajnos. A szülők meg frászt kapnak.
Szép reggelt!! mindenkinek :)köszi csajszi beregeltem rá! :)
képzeljétek este jelzett a légzés figyelö.huuu azt hittem elájulok.Gyorsan megrázztam a cseppett.De sztem csak nagyon mélyen aludt.
Nincs itt senki? :-( Mindjárt kaja idő van.
További ajánlott fórumok: