2010 júniusi babák (beszélgetés)
jaj de aranyos vagy, kösz, remélem fizetős szoba lesz üres, engem nem érint a kaja, meg hogy kiraknak, arra vágyom, hogy minél hamarabb kirakjanak, mert valaki mindig tud értünk jönni, az szerencsére megoldott...
csak abba a nyilvános mosdóba kimennem ne kelljen, voltam ott nst-n, még cigiznek is bent...undi nagyon
csajokra nagyon nem vágyom, rengeteg látogatóm lesz, inkább pihennék a babóval, egy szobatárs bőven elég...
:))
Mert ha még nincs a szülőcsatornában és indítják, akkor tovább fog tartani? Egyáltalán elindul arrafelé? :D Még ezt megkérdezem a dokimtol kedden... Fennáll-e a császár veszélye...
Sziasztok Lányok))bocs tegnap nem tudtam felrakni a képeket nem tudom miért...
hu annyi mindent mesélnék de azt sem tudom hol kezdjem...
talán a szülésnél kezdeném de nem akarom riogatni a pocisokat úgyhogy azt majd később...könnyebbre számítottam de így sem volt vészes...
a málnalevélteához csak annyit ,hogy vkinél beválik vkinél nem...nekem bejött a szülésznő szerint))
Évi a kórház azért borzalmas mert vannak szabályok amiket be kéne tartani és tartatni van olyan aki betartja van olyan aki nem((
a kaja ehetetlen,bár ez nem igazán érdekelt...
az osztály??hm érdekes a fizetős szobákból kidobálják az embereket mert tisztának kell lennie de az nem érdekli őket,hogy az anyuka a babájával ott ül az ebédlőben órákat mert a párja csak később ér oda értük...és az a szerencsétlen még szólt is,hogy a párja dolgozik 2ig...azt mondták neki anyuka a szobának tisztázni kell hm szánalmas...kirakták mint macskát...én is szóltam hogy 3ra jönnek csak értem azt mondták semmi baj pihenjek nyugodtan...jókat dumáltunk a csajokkal,röhögtünk sokat és segítettünk egymásnak azaz én a többieknek mert én szültem egyedül simán a többiek császárosok voltak a szobában ahol 4en voltunk csak...
a fizetős szobának egy az előnye az hogy tiszább a klotyó de azt is ugyanúgy illik letakarni...
Nekem vagy Neked? :)
Nekem fejjel lefelé, de még nincs a szülőcsatornában, nem nyomodik a méhnyakra.
Neked - meg kell kérdezned a Pasit :)
Már nem aggodom, mert nem jön ki hamarább... Lesz ideje megnőni :D
Mit mondott még a doki? Még mindig ott tartotok, hogy be kell feküdnöd kedden? Fejecskéje már a szülőcsatornában van?
jaj, mit érezhettél te....:( még a hideg is kirázott...
én annyira azon voltam hogy nem kell, de már nagyon örülök, hogy van...igaz nincs még beállítva, de ha hazajövünk az elsők között lesz, csak még nem akarom felhúzni az ágyneműjét...de már most felírom a párom listájára, hogy lője be...
na ennyit a hókuszpókuszokról...jó hogy nem malacfarkát kellett enni...vagy békanyálat...:) legalább az íze jó volt...
Szia!
Bizony, még itt vagyunk, tartjuk a frontot :D
Na, a 3200 g éppen joo ;)
Te is érezted azt a fájást vagy csak a gép észlelte?
macs!
Gyönyörű a kisfiad!
Sziasztok megjöttünk!
ÓÓÓ látom még Évi meg Anduca is itt van.
Katkáról van hír?
Kismanóm 3200g.800g hízott 1 hónap alatt.:-))
A lepényem már3-4 fokban érett!
Az nst gépet egyszer kiakasztottam olyan fájást észlelt szegény.Babót állandóan piszkálni kellett ahhoz hogy megmozduljon. Kis lusta!
Szia!
Szörnyű lehetett! :( Azota már remélem, nem fordult elő. Volt légzésfigyelőd?
Hát, akkor ez a málnalevél tea... nem is tudom...
Sziasztok. Látom, téma a légzésfigyelő, hason altatás, stb. Hétvégén emiatt kerültünk kórházba, pici Nóra elfelejtett levegőt venni szopi közben, és utána többször is. Egy perc után sikerült felrázni annyira, hogy újra lélegezni kezdjen.Rohammentő vitt minket...Szóval a probléma valós, és megéri a légzésfigyelő.
Málnalevél teáról pedig annyit, hogy én is ittam, és 2 héttel korábban, 16 óra vajúdás után tolófájás nélkül nyomták ki belőlem szegényt...
Pedig anyum is mondta, hogy ha már elfogyott, az egy jel, hogy már ne vegyek :D
Tény, hogy málnalevél tea nélkül is lehet könnyű és gyors szülés...