2010 júniusi babák (beszélgetés)
azt most másoltam be nekem egy kismama oldalról, olyat ír szülés előtt, az egyik fontos jel:)
jaj, de szép neve lesz, imádom a keleties hangzású neveket:)
Nem olyan sűrű nyúlos... nem tudom... de volt benne olyan egészen kevés pici 1 mm-es vérecske is... Ilyen szok lenni dokitúrás után vagy szex után is akár... Nem? De ma és tegnap egyik sem volt.
Mert kötelezően fiút kell szülni, ha lány születik, akkor hiba van...? Elmehetnek valahova...
A nyákdugó távozik a méhnyakból
Mikor? A szülés megindulásakor, vagy néhány nappal korábban is bekövetkezhet.
Miről ismerhetünk rá? A nyákcsap zselés állagú, színtelen vagy rózsaszín, esetleg kissé véres váladék. Ezután fokozott hüvelyi váladékozás figyelhető meg. Ennek oka, hogy a méhnyakcsatorna tágulni kezd, ezért is szabadul ki a nyákdugó, amely a várandósság alatt elzárta a méhszájat. Tehát a méhszáj tágulni kezd, kinyílik, felkészül a baba születésére.
a szabóval kezdtem,és a bokorral fejeztem be:)sztem a várkonynál tanulja a modorát:DDD
lehet hogy a nyákdugó?????? Csak nem????
Az én picurkám is az apjára várt, tuti. Az apjának ma volt az utolso munkanapja. Tök rendes, hogy nem zavarta őt meg munka közben :) 3 hét szabi következik... :)
Nem írattam be Ildivel a táblázatba, nem akartam őt ezzel zavarni, de ha így rákérdeztél, elárulom :)
Leila.
azért az érthetőbb, mint a nőgyógyászra várni...becsszó, nem ő az apa:)
Csajok, rozsaszín folyásom van. Miért? Mitől? Tudom, nem tudhatjátok... de én sem tudom :(
Barátnőm nem faluban lakik, de megyünk sétálni, toljuk a babakocsit, megkérdik, kisfiú vagy kislány? Erre ő: kislány...bácsikák a kocsma előtt: Nem baj az...És ha ilyenkor azt mondaná, hogy Anyád, még ők lennének megsértve...
Noel meg apára várt nélküle nem bújt ki:)
a te kislányodnak mi lesz a neve?
Ma a páromat kapták le ketten is tejvásárlás közben... Az egyik folyton úgy kérdi, hogy még nem bújt ki a kistökös? Már megmondtam neki százszor, hogy nem kistökös lesz, ő akkor is nyomatja, hogy az. Bunko. Hiába, falu...
a de klassz, 9 az tök jó, ki volt a doki?
hamar elmúlt egyébként...kedden dután már törökülésben szoptattam...jól varrt a doki(m):DDD
a bokám az olyan lett mintha eltörtem volna...bném mondta is hogy nézessem meg:DDD
viccen kívül a mai nap már elfogadható de még nem tökéletes...
a +16 kilóból 9 csúszott le kivi vagyok mi lesz a többivel...ajha nyekereg a pasim tej után
ha vasárnap kikel, (ahogy baráti körben a kislányok mondják) akkor tényleg a dokira várt, úgy szeretem hogy mindig leírod a nevét, olyan jó látni:)
szegény drágám valamelyik délelőtt már haragudtam rá, utána meg olyan bűntudatom volt...néha olyan jól elvagyok, hogy ez van, néha meg egészen hülye..
szerdán én is voltam:) de most nem ott, hanem a vajúdóban, meg is néztelek volna szívesen, de nem mertem tolakodni...
Ne is mondd, így veszem már fel a telefont...-nem szültem meg...Holnaptól már úgy fogom: Én kérek elnézést, de még nem szültem meg...bocs...bocs...
képzeljétek a szobám az egyik kezelővel volt szemben és hallottam néha hogy nst-t csinálnak olyan fura volt hallani azt a hangot és látni a fiam és hallani ahogy szuszog érdekes volt...
igen, olvastam, hogy még az is van...tettem be fájdalom csillapítót,
kértem a gyógyszertárban algopyrint, de nem adtak, azt mondták azt nem szabad szedni, kaptam másikat,
fúúúú, akármit tervez az ember, nagyon sok para lehet...én azt hittem az eleje után már nem lesz több...:( csak nagy meglepetés már ne érjen...
lehet hogy nekünk minden reggel egy kör sms kellene küldenünk, hogy nem még nem szültünk meg!
Egyébként én meg bélpoklos lettem. Állandóan éhes vagyok!
Cicunak))bocs hogy lehagytalak de mennem kellett)))
nagyon kellemetlen már...nálunk meg se várják, hogy a napom eljöjjön egyáltalán..volt olyan aki már azzal hívott fel, hogy ja, nem 27-re emlékezett, hanem 7-re...hát bocs...és állandóan én is úgy érzem, hogy MAGYARÁZKODNOM kell, de miért?! ez valami teljesítmény túra?!
és egyszerűen muszáj észben tartanom, hogy nem szabad le..zni senkit, sztem fogalmuk sincs mit művelnek...
nem volt leányálom az tény a szopi kezdet bár nekem a méhösszehúzúdásokkal volt inkább bajom...azt hittem az első szopinál hogy szülök még egyet:DDD
türelem eljön az időd nyugi))az enyém is eljött bár nem így képzeltem el))de nem lett semmi gubanc és ez a lényeg))))
További ajánlott fórumok: