2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Eddig én sem altattam hason, most sem akarom, de kiharcolja, úgy alszik el.
Sziasztok!
Itt dög meleg van,levegőt nem kapsz,mindjárt szakad az eső,nagyon sötét van,dörög össze-vissza.
A kiscsaj eszik alszik ebben a melegben.
Hát lehet elcsesztem,mert az éjszakai szopi után én is hamarabb elalszok,mint ő,és hát ott van mellettem reggelig,de viszont egy nyekergése nincs meg semmi,amikor mellettem alszik.
Eddig nem aludt hason,tegnap óta úgy nyomul!
DE MÁR 2 NAPJA?? pedig olyan kis ügyes volt,evett meg aludt.3-4 órákat,most meg :(
elrontottam valamit vagy mi a fene??
most is evett,tiszta apelus,és nyüglödik,hát nem tudom.kiboritó
biztos nem is rossz úgy, sajnos mi félig építkezés, felújításban vagyunk, és míg nincs kész a nappali lent, meg a konyha, addig nem tud saját szobája lenni, pár hét míg készen leszünk,
már nincs sok munka, csak most megakadtunk a Milcsi miatt, erősen igénybe vesz mindkettőnket, engem éjjel nappal, apája meg este ad nekem egy óra kimenőt, mikor kimegyek a kutyesszel, hogy ne zakkanjak meg
szerintem az azt jelenti:)
enyémke is két óránként kérte a cicit, egész délelőtt, nem is értettem mi van...biztos szomjasak, nagyon brutál idő van.
nem izélek rajta, kér kap, igaz az egyik már eléggé fáj...
mi úgy beszéltük meg az elején, hogy sokkal jobb lesz a babának, ha az elejétől a saját szobácskájában alszik el. nekem vittünk be egyszemélyes ágyikót , így éjszaka itt szoptatok, meg aludnék, ha hagynának.. :)
egyszerűbbnek láttam ezt a szitut, minthogy félévesen szoktassam át, szerintem az a kemény dió. no meg valljuk be: miért a szülői szobában vannak a bébik???? hát mert nekünk ez így kényelmes szülőknek.
de inkább nekünk kéne alkalmazkodni egyenlőre a csöppségekhez...
nekem is az a legnagyobb bajom, hogy az éjszakai szoptatás során én vagyok az aki ájultan hever az ágyon, ő meg paslog rám nagyokat, hogy mi a fene van, miért nem adom a cicit, amit mintden 2 percben kiejt a száján. v.mit ki kéne találnom az elalvás ellen.
igazából az lenne a legjobb ha lefejném a tejcit, és üvegből adnám oda, azt hamarabb bevágja, mert a cicivel 1,5 óráig is el tud lenni....
de viszont ha lefejem a tejet este, akkor éjszaka ki fogja kiszívni???????
benn nem maradhat, mert eldurranok, viszont ha etetek is meg fejek is ??????
ördögi kör......
ti hogy álltok a fejéssel???? lefagyasztjátok????
most akkor vennem kéne egy nagy hűtőládát, mi? :))
akkor van remény...ettől félek már előre, mikor saját ágyába saját szobájába kell szoktatni...
egész nap ügyesek vagyunk, többnyire, de hajnalban már megint oldalamra nőtt egy meleg szuszogó gyerek...ezzel fogom elrontani azt is ami jól működik...de ilyenkor mindig beájulok...sztem hamarabb alszom, mint ő...ezzel mit kéne csinálni...
sziasztok, Nálunk is pár nap alatt durvult be, előtte semmi, most két három szopizás alatt nem adtam neki, még jól működik,
de ma nagyon sokat akart szopizni, két óránként keltünk, szerintem szomjas, a nagyon teaellenes védőnőmet megkérdezném, hogy most se adjak neki, mikor a lakásban 30 fok van, csak hát most meg ő van három hétig szabin....imádom, hogy mindenki akkor lép le szabira, mikor legjobban kéne néhány jó tanács...
reggel élvezkedtünk, megfürdettem, kibontottam az ágyra, meztelenkedni, tök jól érezte magát, csak összepisilte az egész ágyunkat, már közben kimostam a lepedőket....
megvártam míg nem kezd laposakat pislogni, betetttem a kiságyba, nem jó....negyed óra alatt jöttem rá, hogy bár takaró alatt megfőzném, egy pelenka mégis kell rá, mert gondolom védtelennek érezte magát semmi takaróval...erre jöjj rá valahogy....köszi
Szép napot mindenkinek!
Hogy pontosan mi segített azt nem tudom, több dolog is változott mire átaludta az éjszakát. 7,5 hónapos volt mire végre elkészült a házunk és beköltöztünk. Próbaképpen rögtön első éjszaka külön tettük a saját kis szobájába és átaludta az éjszakát! El sem akartam hinni...
Lehet,hogy közrejátszott, hogy már nem volt elég neki a tejci, így éjjelre tápszert adtam neki, akkor először, egy nagy üveggel. Egyedül cuppogtatta el,közben szépen bealudt és reggelig aludt is.
Aztán utánanéztem, hogy ahol laktunk a lehető legrosszabb helyre tettem a kiságyat, pont ajtóval szemben, szinte ablak alá, velünk volt egy szobában és a tv is ment állandóan... Lehet,hogy nem számít, de az tény, hogy itt sokkal jobb helye volt külön, és aludt is magától.
szia az espumisant csak akkor adom neki,ha evett és látom fáj a pocesz.az infacoltott ezért nem szeretem,mert azt csak evés elött lehet adni,de az espumisant elött,közben,után is,igy jobb szerintem,mert nem adom feleslegesen csak ha szükséges..
Tegnap nem volt valami rozsás napunk,nyüglödés,óránként ciczés volt.
Jó reggelt!
Tegnap este éjfélig ment még nálunk az üvöltés, apával felváltva cincáltuk szegénykénket, már totál kiborultunk estére. Aztán végre éjfélkor kiájult, aludt fél4-ig! Én olyan ájultan aludtam, mint még soha. Akkor evett, de nem aludt el, csak ölben fél 5-re. Aztán fél 7-kor megint kelt enni. Ekkor elfelejtettem beadni neki az espumisant kaja előtt, volt is ordítás, most aludt el nem régen. Én nem értem ez a hasfájás hogy durvult be nálunk ennyire pár nap alatt. Egyáltalán nem volt hasfájós eddig, most meg...
Azt hiszem egy darabig muszály leszek adni az espumisant minden kaja előtt, az előírt adagban, mert különben bekattanunk.
Szia!
És mikor változott valamit a helyzet? Ez így kibírhatatlan. Mondjuk rajta látszik, hogy aludna, de nem tud.
Szia!
Felszívsz egy adagolót, azt kell evés előtt.
Sziasztok!
Segítsetek az INFACOL adagolásába:(
Köszike!
Asszem holnap ellátogatok a patikába,kipróbálom ezt az espumisan cseppeket én is.
Megnéztem a neten a listát milyen ételek kerülendők. Hát, ha valaki ezt betartaná, gyakorlatilag éhenhalna. Oké, hüvelyesek,tudjuk... Na de a fehérliszt,szénhidrát,krumpli,cukor,csoki?! És most olvastam itt,hogy a dinnye is?! Na neee! Vagy lehet azért tekereg a Tökim is??? Pár napja dinnyézem esténként...