2010 júniusi babák (beszélgetés)
Egy ismerőstől vettük,igaz ez nem zenélős,csak rázós,3 fokozatban dönthető,etetőszéknek is használható,meg van rajta egy "hidacska"amire állatkák vannak felakasztva/zörögnek,csörögnek/
Ilyen a mienk..Baby Gear,2 in 1,kék áthidalóval.
Ja igen és hinta is egyben,bár azt a Tökös nem szereti.
Nekem van ilyen székem, de úgy tudtam, csak akkor használható, ha már tartja a fejét.
A víz fogyasztásunk nem volt valami sikeres...majd megfulladt tőle, nem vett levegőt, miközben a cumisüveget szívta, utána köhöhött, kapkodott...
Igen mi már használtuk, szépen aludt benne.
Sokáig abba sem szabad de amíg elintézed a dolgod nem lesz baj.
Sziasztok!
Használ már valaki kengurut?
Azon gondolkozok jó volna beszerezni egyet.
Nekünk van egy pihi székünk, és nem szeret benne lenni:(
Pedig rezeg, zenél és mégsem!
most próbálom eladni, mert ugy tűnik, csak a helyet foglalja:(
sziasztok!
nekem is ma óránként, max. két óránként fel van... és nem is eszik annyit, tuti csak szomjas... én csináltam neki teát... de hát nem lehet elrontani! egyszerűen nem issza meg.. szinte öklendezik tőle...
mi is teszveszen meg vaterán néztük a széket! tuti veszünk egyet, mert így nem állapot hogy ölben van állandóan.. a hordozóban meg olyan jól elvan, de abban meg féltem..
Szerintem vizet nyugodtan lehet adni. Bár még én se adtam,de erősen gondolkodom rajta. Illetve tegnap este már megpróbáltam,de szegénykém nem tud inni üvegből. Majd kiskanalazunk. :-)
Teával most biztos nem fogom elkapatni, a lányom azóta se issza meg a vizet...
Áldom a nevét aki kitalálta a pihenőszéket!A kis Töki mindig elalszik benne,most is abban zizegteti a popóját :))
Vaterán most néztem milyen klasszak vannak.Tényleg nagyon jó...
úgy nekem sincs éjjel egy pisszenés sem:)
szegény itt szenved az ölemben...folyik rólunk a víz....
Na neee, sárgabarackot se?! Még jó, hogy minden nap azt tapogatom kint a kertben,hogy jó-e már.
Komolyan mondom, már enni sincs kedvem...Úgysem lehet amit szeretnék...
nem teljesen ül, de nem is fekszik, olyan ugye?!!! én is úgy izgulok hogy baja lesz... már én is gondolkodtam rajta hogy kipárnázom... mert amúgy meg olyan jól el van benne... nézelődik, elalszik.. akár magától is...
tényleg vennünk kell pihenőszéket...
na megyek, visszaolvasok...
Nagyon édes kis pocis:)
Látom Nektek is olyan a kádatok, mint nekünk. Manó már végigér benne, újat kell venni.