2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szerencsések, nálunk az éjszakák átalvására irányuló törekvések gyenge kezdés után erős visszaesést mutatnak....sose fogok aludni...már látom.
Valami csibészséget vélek én is felfedezni bizonyos sírásokban, kezd ravasz lenni a kiskölyköm:)
Úgy szeretem ezt a Bodza nevet, olyan jó.
Nekem nem tenyerelt. De most simogattatom vele a dolgokat, meg a kezébe adom, meg nyitott tenyérrel simiztetem vele a plédjét, egyre többször van nyitva. Nekem még csak most kezdett a játékok után nyúlni, meg egy két napja fogja meg a csörgőjét egyedül.
Én sem adok neki semmit, hat hónapig, ha lesz addig tej. Ebből a témából egyenlőre én is kimaradok.
Azt a vállba bújást Nekem is csinálja, olyan cuki.
Én párolom, mert nyersen nem jött be a gyereknek.
az almát párolva adjátok vagy azt is nyersen?
Az én lányom mormotát játszik ma.
Nekem már semmi tejem nincs, a tápszer meg szorulást csinál, ezért kezdtem el a pépes kajákat.
Ne aggódj ha van tejed nem kell más. Ha lenne én se adnék.
Most nyitotta ki hason valamelyik nap és markolászta az ágyterítőt, apum mutatta meg neki. Addig csak ökölben volt, pedig már ha játszik szépen megfogja a játékait.
Isten éltesse mind a kettőt nagyon-nagyon sokáig!
akkor jó! Én is így terveztem!
Sziasztok!
Koszi, én is remélem!
Csak az van, hogy még én is látom, hogy nem teljesen okés.
A ti babáitok, amikor hason vannak, okolben van a kezuk vagy már tenyerelnek?
A terapeuta azt mondta, hogy Leilának már tenyerelni kellene.
Nálunk ma dupla szülinap van.Sára öt éves,Bodza pedig négy hónapos!Pedig most született mind a kettő.
Nyugi Ancsi!Ha van elég tejed,akkor felesleges még adni neki mást.Én sem adok még Bodzának tejen kívül semmit.Persze ha nem lenne,akkor én is próbálkoznék,de így még ráérünk vele.Én cukor és só nélkül fogok főzni az elején,utána is csak fokozatosan adagolom majd.
Nem lehet egyszerű! Kitartást! reméljük a vizsgálaton minden rendbe lesz és akkor már a torna nem fog kelleni.
Sziasztok!
Akik tápiztok vagy már adtok gyümit a gyereknek az azért van mert nincs elég tejetek? Nekem olyan furcsa hogy az én bébim még csak tejet eszik ti meg már itt fullos kajákról beszéltek amit adtok neki.
Cukrot meg sót szoktatok neki tenni az ételbe?
Mi is szoktunk pózolni tükör előtt és olyan aranyos olyankor mert mosolyog egy nagyot és furja bele magát a vállamba mintha szégyellős lenne.
Szörnyű ma a kölköm! Másfél órát harcoltam vele, hogy jó lesz neki az ágyon aludni, de mégis ő győzött, itt szuszog az ölemben.
170ml tápot. Eddig nem volt szerencsénk mert mindig fél 6ra jött ki a kajaidő és onnan aludt 2ig. Most későbbre jött ki, ez így tökéletes lenne nekem.
Próbáld meg a sima rossmann márkát állítólag nagyon bejön az anyukáknak. Van belőle minden korosztálynak. 1040ft. Hat hónapos kortól már nem lesz receptes a tápszer akkor én is kipróbálom, addig azért nem mert Bukós babáknak valót kell vennem sajnos. De talán arra elnövi.
A mi dokink meg a Bebát,ki mivel van szerződésbe.
A délelőttit cseréld le először.
Aztán utána a délutánit, utána a délit.
Sziasztok!
Dóra evett este 8kor, utána meg reggel 5kor.
Nagyon jó volt. Már ez a harmadik éjszaka amit végig alszik. Napközbe meg alig alszik.
De jó lenne ha így maradna.
Sziasztok!
Tami 8 órát aludt egyhuzamban. A baj csak az, hogy este 6-tól hajnal 2-ig. Utána meg szenvedtünk. Így ma a délelőtti alvásánál kénytelen voltam társulni mellé. De jó is volt.
Adnia kéne, én már meguntam a farmomat...:( A Pasi szüretelgeti még, de jobban szeretek kisfiamkával játszani, meg ide jönni.
sziasztok:)
Janette, a Milán is tudja szerintem, mindenkire mosolyog kedvesen, de mikor rám néz, aki nem vak az láthatja ám, hogy mi szerelmek vagyunk:) És csak engem hány le, ez is jelenthet valamit:))) A hazai pálya...
Mondtam én hogy kiveri a szemem!!!!!!
Elköszönök, mert fölébredt a drágám:)
Több mint 3 órát aludt, ügyes kislány;)
Mert lehet nem kevertél?
A piacon van?!
További ajánlott fórumok: