2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Eszty!
Én lánykám is elég nyugtalan volt éjjel. Ide-oda dobálta magát úgy aludt. Sokszor lefeküdtem mellé, álmába szopiztattam, nyugtadgattam, 1x fel is vettem. Olyankor mindig megnyugodott, de aztán kis iső múlva, megint nyugtalanul hánykolódott. Valami biztos volt. Itt nálunk szerintem hideg front, mert tegnap este még jó meleg volt, reggelre meg tök hideg lett a levegő, pedig a nap sütött.
Köszi!
Kipróbálom, remélem bejön, mert szegény erőlködik, nézem és nincs semmi a pelusba. Úgy sajnálom.
szia!
Nekünk a barack segít,de azt mondják a nektarin tuti,mert szilva és barack keresztezése,és szépen rendbe teszi a pocakot!
Sziasztok Csajok!
Képzeljétek rájött Bogyesz, hogy ÉN vagyok AZ ANYA! :))) Annyira édes..
hello lányok!
3 oldalt kellett visszaolvasnom!!!! Ilyen már régen volt!:DD
Ma voltunk délben csipőuh.on, minden ok! bár gondoltam, mert ugye már voltunk egyszer ortopédián is! 1,5 órás öltözködés, huzavona, 3mp vizsgálatért.. na mindegy!
A fogam ok, de megfogadom Ildi tanácsát és még szedem a gyógyszert, legalább az 5 nap meglegyen!:D
Évi! Nem tudom akkor mi volt az éjszaka, nekünk a szokásos 7 óra után, 12,15kor volt az első kelés, már ez is megviselt... utána 3kor, 4,10kor, 7,10kor. kész!!! azt mondtam még egy ilyen éjszaka és ugrok, vagy kötél...:((((
Pedig az esték miatt meg olyan szerencsés vagyok, még soha de soha nem volt olyan hogy nálunk valami gond lenne este... mindig fürdés után tudja hogy kaja, és már csukja is be a szemét kb, 3-5 perc alatt és szívja még 20-30 percig félálomban, és alvás! Soha nincs sírás, soha nincs később alvás!! Hihetetlen! a múltkor volt egy kis 3 perces sírás, de az is a foga miatt!
Nagyon jön a fogunk, ma du. megint felébresztette, pedig ma minden alvását miattunk hagyta abba, mielőtt mentünk a kórházba, mikor jöttünk haza stb. végre elaludt az apjával az erkélyen, erre akkor meg fél óra múlva üvöltés. úgy fáj neki. most estére adtam neki nurofent egy picikét!
holnap oltás:(( ha beadják neki, mert még mindig ugyanúgy szörcsög!! 4.hete!!! van ebből remény kigyógyulni???
Anduca: ne szomorkodj, én is mindig azt mondom hogy én csinálom vele a rosszat, de ki más?!! Az oltást is ölben kapja, az is milyen??? szegény tök biztonságban anya ölében, erre durrrr!!! nekem is eszembe jutott hogy majd nem szeret!! de olyan nincs!!!:DDDDDDDD anya csak egy van!!!! én is napi kb. 5x szívom az orrát, meg kb. 3 féle homeos, meg rendes gyógyszerrel tömöm, már azt se tudom mikor mit adjak neki, szegény meg öklendezik mindentől!:((( de hát ez van!
Sziasztok!
Ma megkaptuk a 3hós szurit. Felsírt a szentem, aztán már vigyorgott is.:)
66 cm és 7980 g. Szép nagy legénykém van :)
mi anyatejezünk, és nem is akartam neki adni 6 hóig semmi mást, de muszáj volt, mert nagyon nehezen kakil. és én inkább gyümölcsöt adok, mint valami gyógyszerrel tömjem. először almát adtam, de az inkább megfogja, a barack a nyerő. csak pár kiskanál levet adok... de ha nincs a szájába a kanál ordít velem.... hát nem lesz nehéz rászoktatni a szilárdra az tuti, csak győzzem adni a kanállal :)
Szia!
D.Tóth Kriszta lányának van. Pont most nyáron írt róla a Lolamesékben a Nők Lapjában. Nagyon szeretem olvasni, belinkelem, amelyik az atópiás ekcémáról szól, olvasd el, van benne jó tipp. Az ő kislányának 2 hónaposan jött ki és már ovis. :)
Sziasztok!
Próbáld ki az őszibarackot, biztos segít!
Én csak épp hogy egy kiskanálnyit adtam Normannak, és olyan szépen kakil tőle, napjában tbbször, könnyen, semmi erőlködős nyögdécselés:)
nem tudom, hogy ti mit tornáztok, de nekunk reflextornát kell, fixálni kell egy bizonyos testhelyzetet (fejét, kezeit, lábait), ami neki nem tetszik, probál kapálodzani, visít is kozben... jelenleg 3 tornát, mindkét felére.
nekunk a bororvos írta ki a krémeket. ezelott soha semilyen krémet, furdetot, tusolot, sampont, semmit nem használtunk!
koszi lányok a segítséget. megyek, mert apája mindjárt jon, babuci meg mindjárt ébred.
kellemes estét!
este jovok.
a naplokra nincs idom mostanában, csak erre a forumra.
én nem tudom a krémet, a Milánnak érzékeny a bőre, mi nem használhatunk semmit, csak a gyógyszertári krémet, fürdetőnek, hidratálónak, akkor lemosás nélkül,
a torna nem lehet rossz, Nekünk is kell, néha van kedve, néha nincs, de játékossá teszem, mondókázok neki, azzal számolok (megérett a meggy...), meg sokat dicsérem közben ,
én a helyedben -csak egy vélemény- adnám neki a kaki miatt inkább a gyümölcsöket lassan, főleg ha tápszert kap, nem tejet, anyatejes baba talán ne kapjon mást, hat hónapig, de szerintem tápinál jobb a gyümölcs,