2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt!
Tegnap voltunk ortopéián, megnézték a Töki csípőjét uh-al is. Minden rendben. Már a harmadik doki mondja,hogy minden rendben, de ez az idióta gyerekdoki csak erőlteti, hogy szerinte laza. Kész vagyok az itteni okostojásoktól!
A Vigantolos témára meg csak lazán odavetette, hogy nem kell felfújni, nyugodtan lehet adni. Többen írtátok ezt a tablettafélét, most erre is nekem kéne felhívnom a figyelmét?! Legalább egy kis odafigyelést magára erőltethetne! Ha meg már ennyire unja menjen már nyugdíjba, vagy lehet, hogy már az is. Ahogy Évi írta egy "kiégett vén szatyor"!
nem kell, tojásból meg ezekből tudsz makkot csinálni, az annyi hogy többet ér...
ha beleöntöd, számolja ott oldalt hogy mennyit ér, és hogy mennyi kell még a lenti dolgokhoz...
épp tegnap olvastam hogy a fogzásra azért olyan nagyon jó a cici mert maszírozza a husikát ahól bújik
hát eszti a te fiacskád ezt nagyon tudja biztos azért lóga ciciden :)
sziasztok, csak bekukk, erre aszittem kralimnak kisfia lesz! :)))
pihentagyu vok...
Néztem, de már össze is vonták. :-(
Nem adom, amíg át nem csomagolják.
Ikocsis, Kisfiamlesz!:):)
Köszi a nyugtató szavakat!:):):):):):)Igaz, haladjon csak a gyerkőc a maga tempójában:)
De minket még úgy se néz meg hogy mit tud a gyerek, emeli e a fejét, kinyomja e magát meg ilyenek.
Köszi az infót.
minket se néz meg, én is felhívtam azt mondta adjam tovább.. hát nem tudom...:((
roni, te kérdezted a gyűjtögetést? nem csak terményt lehet mindent amit termelsz.. a hordó feletti plusz gombra kattintva kijön hogy mi van a pajtádban, és abból lehet beleönteni...
Minket mért nem néz meg a védőnő?
Én meg azért sem hívom fel.
Nincs elkésve Balázs, a könyöklés az jó! :)
Nem hülyék ezek a gyerekek, tudják, hogy ülve többet látnak, na meg hogy mivel tudják érvényesíteni az akaratukat. :)))
hello lányok!
huh, mintha anyósomat hallanám..kiakaszt ezzel a társaságba kell vinni hogy szokja dologgal.. meg az unokotestvéreihez... azaz hozzájuk ha itt vannak.. .csak mindent körbeír ezerszer... hú, de felhúztál!!:DDD
Szia!
Szép nagyfiú! :)
Dávid is széttárt karokkal nyomja ki magát, a védőnőnk ma azt mondta, hogy ez még nem baj, majd rájön, hogy többet tud "dolgozni", ha a teste elé teszi le, minél többet van hason, annál hamarabb rájön majd a helyes technikára. Az ülő pozícióba húzás nálunk mondjuk nagyon megy, szeret így játszani, meg egyébként is szeretne inkább ülni, sőt, még inkább állni. :)
Tényleg ne aggódj, minden gyerek másképp fejlődik.
most felhívtam a védőnöt hát ő meg nem hallott semmit a vigantolról
most utána néz és szól
még jó hogy vagytok :)