2010 júniusi babák (beszélgetés)
Basszus én is most látom,hát nem tudom ilyenkor mi van!Tiszta ideg vagyok!Mit kell ilyenkor csinálni?
Szia! Nem tudom megnézni a babkocsit,azt irja törölték!
Köszi!Megnyugtattatok,ez a babakocsi lesz!Ez a mózeskosár csak az én rigolyám,nem tudom miért ragaszkodom hozzá,de ehhez van!A bébihordozó meg az autósülés is megvan,úgyhogy nem akarom betenni az autóba a mózekosarat,de mégis:-)
Sziasztok!
Hű, mennyi mindent írtatok! 2 napig nem voltam de 8 oldal??? :DDD
Alig győztem arcizmokkal. :)
Miért baj, ha nincs mózeskosár? Kocsiban nem lehet benne szállítani a babát, csak hordozóban, vízszintesig meg lehajtható a Bergonos is. Lealábbis a miénk olyan. :)
Szerintem a narancsszínűbe is nyugodtan lehet kisfiút is tologatni. :)
nézd meg azon az oldalon amit átküldtem, az oldalsávnál megtalálod a háromfunkciósokat. ott is van bergon..
Ezt nem tudtam,még olyannal nem találkoztam!
Nagyon szupi mind a kettö,de én mindenképpen nagy kereküt szeretnék,úgyhogy nekem a zöld jobban tetszik!
A bergonoknál is van mózeskosaras, csak azok a háromfunkciósak, nem a kettő...
Én is szeretnék babakocsit venni, de a férjem kiakadt, mert kettőt is ígértek, ezért lefújta a babakocsi vásárlást.
Tetettek el őssejtet? mit gondoltok róla?
Már levelezek a fickóval,de azt elfelejtettem megkérdezni,hogy milyen márka,de ha a párom ma rámondja az áment,akkor hétvégén el is megyünk érte!Bár úgyis rámbízza:-)
az első vagy a harmadik a favorit:))))
Nekem az a bajom a bergonokkal,hogy nincs bennük mózeskosár!Ezen az oldalon melyiket nézted ki?
a külleméről ítélve retrus vagy bergon sztem..
nekem tetszik. Milyen márka lehet?
Nagyon szupi!!! Tényleg jó állapotban van! És a színe is tetszik nekem is! Szerintem kisfiúnak is jó...
Szió!
Ezt én is néztem már, nekem annyi bajom volt vele, hogy fényes az anyaga.. olyan susogós:)) Viszont találtam egy másik weboldalt, ott néztem ki a babakocsit.
[link]
[link] kinéztem egy babakocsit a teszveszen,használt,de szerintem nagyon jó állapotban van,és itt van a közelben.A barátnöm azt mondta,hogy felesleges újat venni,mert ahogy engem ismer,autóval fogok járni mindenhova,és az udvaron fogom legföképpen levegöztetni a kicsit.Hát mond valamit,de ez olyan,mintha új lenne.Mi a véleményetek?A színe kicsit vad?Ha véletlen mégis fiú lenne annak is jó?
ÓÓó, de jó Csajok! Mindig megnyugtattok!:))) Alig vártam hogy reggel legyen és írhassak Nektek, hogy ne ijesztgessem magam!:)))
Itt is elég furi az idő.. tök sötét van! És tegnaptól fáj a fejem tompán, és most is ugyanúgy ébredtem... és mintha egyszer már nekem is kemény lett volna a pocim ilyen havazás előtt, csak nem ennyire.. azt hittem szétpukkad!:))
Nekem 16. héttől van ilyen. Akkor gáz, ha egy órán belül 5-nél többször előfordul. Legalábbis nekem ezt mondták. Ha nem görcsöl mellé és nem vérzel, akkor ez csak a természetes összehúzódás, ami egyre többet lesz. Én azt figyeltem meg magamon, hogy akkor van ez, ha ilyen buzi idő van, mint most.
Szia!Nekem is volt már ilyen,nem kell megilyedni,lesz is még,minél közelebb kerülünk a szüléshez,annál több.Ezt fájdalmatlan megkeményedésnek hívják a védönö szerint.Nincs vele semmi gáz,csak kicsit kellemetlen!
Én is csak onnan tudom,hogy régen néptáncoltam 9 évig!
Jó reggelt! Gyanús, hogy itt megint hó lesz.
Olyan musical-esen ébredtem ma, reggeltől Dolhait hallgatok. Úgy irigylem ezért a pestieket! Gondoltok egyet, és mehettek színházba. Mehetek én is, de nem azokat a színészeket látom, akiket szeretnék.
Jó reggelt Lányok!
Ezt nem hiszem el, most keltem fel... Ilyenkor úgy megijedek hogy valami bajom van...
Képzeljétek! Éjszaka arra ébredtem hogy a bal oldalalmon feküdtem, rugdosott a Picur, és úgy, de úgy be volt keményedve a hasam, hogy ilyet még nem éreztem... aztán hanyatt fordultam, mert azt hallottam, hogy a helyzetváltozástól jobb lehet.. de semmi... utána felálltam, hogy iszok, és abban a pillanatban elmúlt! Úgy megijedtem!!! Utána kb. egy óráig azt figyeltem hogy mégegyszer lesz e ilyen... mert már elképzeltem hogy mennem kell a kórházba...:(( Szerintetek ez természetes?? Mikor nem az már???
Hát hallod...elég hiányos a tudásom...:)) Hát hiába, nekem még nem volt hon-és népismeret órám:)))
Egy régi népszokás,elégetnek egy télt szinbolizáló bábot(olyan madárijesztö szerüt),és jöhet a tavasz!Jól mondom?
TAVASZT!!! IDE NEKÜNK!!
Égessünk kisze bábot! :)
Nemááááá!!!
Ha egy szép napsütéses reggelre ébredsz, 2 esős, felhős, hideg nap után.. tuti, hogy hétfő van.
Nem eszik azt olyan forrón :((
Hirtelen nélkülözhetetlen és pótolhatatlan lettem a munkahelyemen... (azért picit nyaldossa az önbizalmam, hogy 230 jelentkezőből 1 sem ér fel hozzám :))) )
Egyelőre dolgozhatok otthon tovább.. nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek...
További ajánlott fórumok: