2010 júniusi babák (beszélgetés)
Pont most olvastam,hogy a csíkos tök trendi.
Na meg ez az almazöld vagy kiwizöld tényleg ütős.
Elöbb belinkeltem egy címet,ott vannak zöld szobák. Tök tutik! :-)
Én is kivizöldet és almazöldet szeretnék Lori babónak. Mondjuk apa kicsit hülyét kapott, amikor kitaláltam, hogy hosszában csíkos szobát szeretnék :)
A babakocsi is zöld lesz .. szerintem lánynak is jó.
Sziasztok!
Szerintem nem untatsz senkit! én is, én is!! Légyszi :)
Huh,megpróbálok visszaemlékezni,ami mostanában nem az erősségem! :-)
Szokásos iratok kellettek,meg a születési anyakönyvi kivonat. Gyűrű is kell igen,tudod van az ünnepélyes gyűrűfelhúzás ilyenkor. Ezen kívűl mi vittünk,bár ez nem kötelező,gyűrűpárnát, gravírozott gyertyát mert gyertyagyújtás is volt.
Fizetni a helyieknek itt nem kell,de a zogorista kért asszem 3500at,a versmondó leányka 2500at...
Most búcsúzom, megyek hajatvágni, majd holnap folyt.köv
sziasztok
Én meg júni 19. Az még később van. :-(
Fiú lesz vagy lány?
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni/már aki emlékszik ilyenekre :)/,hogy a házasságkötéshez milyen okmányok kellettek,és mennyibe kerül a polgári esküvő,és kell e gyűrű?
Úgy döntöttünk a Párommal,ha nem bonyolult sok utánajárásos téma,akkor megesküszünk,csak kíváncsi vagyok a dolgokra!KÖSZÖNÖM!
Na sziasztok! Megjöttem...
Annyit írtatok már megint, kész vagyok Tőletek!:)
Szilvi, én festettem szilveszterkor, de már megint nagyon csúnya, alapvetően szőke vagyok, és sötétbarnára van festve, most már szőke melírral... úgyhogy barnával is kell festeni meg szőke melírt is kell beletenni.. nekem is azt mondták hogy a szaga árthat ha már árt valami.. de egyébként itt neten is olvastam egy nőgyógyász írta, hogy mindentől paráztatnak minket, és hogy sokkal több káros anyag jut a szervezetbe ha egy kismama Pesten egy dugóban áll 20-30 perceket...:( szóval én elmentem, nem hiszem hogy ettől lesz baja, és megint mennem kell, meg júniusig még legalább 2*... így is szarul vagyok néha, nem még ilyen fejjel..:))
Timcsi: nekünk is wenge mindenhol a padló, meg minden bézs és wenge bútor... a fürdő narancs kiegészítőkkel, a konyha kiwi zölddel, a háló türkizzel.. mi lenne ha kiwizöldes bűtorokat gondolnál a gyerekszobába?? olyan szépeket láttam....hmmm, de szeretnék én is, de nekünk most még velünk lesz a hálóba, mert csak két szobánk van, így majd később lesz külön szobája!
Megnéztem,írtam is. :-)
Mikorra várod a babyt?
Csak a széle meg a támlája bőr,középen matrac van. Nekünk is ilyesmi van,bár azért ennyire nem ultramodern. :-)
Én szeretem a bőrt,könnyű tisztán tartani,meg nekünk nem hideg.
Megnéztem az ányat.Én nem szeretem a bőrt.Nekem nagyon hideg.
Szerintem én is koppintok innen pár ötletet.