2010 júniusi babák (beszélgetés)
Az jó, én is oda megyek
De szerinted nem baj, ha csak majd szerdán, mert elutazunk, és kedd este jövünk haza?!
Én a Honvédban voltam, és azt mondták, már másnapra van eredmény.
Ja, te hányadik hétben vagy?
Szia!
Én rám még vár a lötty:(
Mennyi idő után van eredmény?
egész hamar végeztél.. :)
Sziasztok lányok:)
Szép reggelt mindenkinek:)
Jobb reggelt! Túléltem a cukormérést. Nem is rossz a limonádé. Viszont szét untam az agyam amíg kivártam a 2 órát. Olvasáshoz nem volt kedvem viszont senki beszélgetős kedvűt nem találtam. Mászkáltam körbe körbe, ha meg leültem, elaludtam. Nem ittam éjféltől és mégis jók voltak a vénáim! Ilyen még nem volt. Remélem az eremmények is jók lesznek. Ocsmány ez a ködös idő.
Én kicsit stresszes vagyok, mert jövő héten vagy az első válóperes tárgyalásom. A férjem új családja meg cseszeget. Már este is rossz kedvem volt, úgy látszik, nem tudtam kialudni..
Sziasztok lányok!
Janette, Vénusz. Miért van rossz kedvetek? Az idő vagy valami más? Nekem pár napja volt ilyen, bőgtem egy napig, nem is igazán tudtam miért. Aztán szerencsére elmúlt. Szegény férjem tökre megrémült...
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek. Én is nagyon rossz kedvvel ébredtem, de elmegyek fodrászhoz és levágatom a hajam. Találtam egy jó frizkót... remélem boldogabban jövök vissza dolgozni...
Jó reggelt! cefet kedvem van...
Már mentem is, apa végre megjött a "dógozóból". :)
Jó reggelt!
Itt is nagy a köd, pedig fél 7-kor még alig látszott. Mi van itt?
Jó reggelt mindenkinek!Akkora köd van,hogy az orrom hegyéig sem látok!Jöjjön már a tavasz!
Látom már mindenki lelépett megyek én is! Jó éjt csajok!
Jó éjszakát lányok, én is lelépek. :)
Hát nem írtam még át most költöztem le Dunaharasztiba és ez ott van, de szerintem nincs olyan messze BP-től mondjuk attól függ, hogy hol laksz
Hol? Hol? Hol? Látom Te Budapesti vagy.
Sziasztok!Megvettem a medela mellszívót!Ki is próbáltam rögtön,hogy milyen a szívóereje,szerintem nagyon jó!Mindenkinek ajánlom!Remélem tej is lesz hozzá!
Espiro Vector 4 Air. Ajánlották, megnéztük élőben és megrendeltük internetről telefonon.
Gyors sütikék, sima pizzatésztából csinálom :) úgyhogy majdnem ugyanaz.
Holnap mi is megyünk szülésfelkészítő tanfolyamra, amit szintén egy védőnő tart kíváncsi vagyok milyen lesz.
Fagyiba mi is jók vagyok valamelyik este 2l-es fagyit nyomtunk be ketten nasinak az ágyban persze vacsi után.
Jó éjszakát, szép álmokat.
Ma volt az ovis farsang, irtó édesek voltak. Még múmia is volt tetőtől talpig gézbe tekerve. :)
De mi volt a lényeg: És képzeld anya, volt ropi is! :)))
Aztán hozzátette: És nagyon finom volt a süti, amit sütöttél, mindet megettük. :)
Na megyek csajok aludni,mert már nagyon álmos vagyok.Olvastam még egy mesét Dorotinak a lánypmnak.amit persze Bence is élvezett.Most már nekem is pihi és csucsu.Holnap jövök.Addig is szép álmokat.
igen, hihetetlen!!!:))) büszke vagyok rájuk! És tényleg jó!!
Akkor az egyértelműen belefér, mi 2-3 kilós alattit nem is veszünk, mert a kilóst a párom egyedül is benyomja. :D
További ajánlott fórumok: