2010 júniusi babák (beszélgetés)
Nem tudom, csak már kint lenne a pocaklakó (persze betöltve a 9 hónapot), és minden helyre állna.
Nem kellene aggódni, lehetne jól aludni stb....
Nem volt félelmetes végignézni?
Olyan tehetetlennek tünt az anyuka.most láttam ilyet először.
Gondolhatod, amikor megnéztem az első képeket, majdnem dobtam egy hátast. A Férjem mindent lefényképezett....
Nekem vannak császáros képeim, mindenről, amit velem csináltak.
Ne idegesítsd magad ezzel!
Most néztem meg a YouTobe-on pár szülést.Kár volt.Kissé rémisztő néhány császár.
Oszibarack.ne aggódj nekem is vannak ilyen napjaim.Talán az idő is rá tesz néhány lapáttal.Vagy csak túl sok a tél.Kitartás.Holnap jobb lesz.
Sziasztok Lányok,
Ti hogy érzitek magatok? Én majd szétdurranok a feszültségtől, holott semmi bajom. Reggel óta "üvöltözök" a Fiammal, mert úgy érzem nem bírok vele, és 3 napja sírok, mint egy hülye.
Amúgy nektek a pocaklakó nem nyomja fel a belső részeiteket a nyakatokba?
Én levegőt is pihegve szedek. :(
Hát csajok!Én olyan lusta vagyok,hogy az fergeteges.Még az ágyat sem pakoltam el.Csak fetrengek.Szörnyű.
Mit főzöl? Én is elnézek ebédelni,kezdek jobb kedvű lenni, már emberek közé lehet engedni:)
Én is hallottam a kuvaszokról sok hülyeséget, én kuvaszokkal nőttem fel, aranyosak voltak, három volt, az egyik ellését is láttam, ott születtek nálunk a kicsik is. Tesóm nyúzta mindet állandóan, az egyik nagyon jó "barátja" volt, állandóan együtt járták az erdőt. Mondjuk a mostani kutyáját (akita inu, vörös, csodaszép) is nagyon szereti, azt mondja olyan, mintha a fia lenne:) Egy kutya nagy boldogság:)
naaaaa! én is sütit akarok enni!!! nem szeretnék, akarok:)
Na megyek folytatom a kajagyártást.
Igen, így van.
Végül is amilyen kutyákkal én nőttem fel, kuvasz lett. Van, aki ezt helytelennek tartja, de én azt tapasztaltam, hogy mindhárom kuvaszunk bevált, vigyázott ránk, húzhattuk fülét, farkát, nyúzhattuk, soha semmi gond nélkül. Húzta a szánkót, őrzött bennünket. És a nevelésen sok múlik. Ez most 4 hónapos, igaz fiú, de házörzőnek lesz. Most még játszópajtás.
na, apa elment dolgozni, én meg jól elfáradtam már. Olyan fura, hogy milyen hamar elfáradok. Még fel kéne mosnom, de asszem inkább csemegézek egy kicsit. van a hűtőben meggyes krémes..:))
jaj, emlékszem nyitottál is ezzel a kérdéssel egy főrumot, milyen kiskutya lett végül?
Nekem is annyi örömöm van a miénkben, pedig nagy vagyok, biztos örülnek a gyerekeid.
Én már attól boldogabb vagyok, ahogy nyargal, meg ugrál a havas mezőkön, és olyan, mintha vigyorogna:)
Tudom, legközelebb én is személyes sértésnek veszem ahogy Te, talán akkor leszoknak róla.
szia, valami biztos, én is kimentem sétálni, nekem is jó volt, meg szerintem neki is.
Én vissazjöttem, nagyon szép lehetek, azt mondták MENNNYÉ SÉTÁLNI EGYET, MOST! :) Megtettem, jó is volt:)
Mit csinálsz? Ha nem is gondolod át, ne igérj senkinek semmit:)
(direkt csinálják, én már rájöttem:)))
Na megint megjöttem, erre mindenki eltűnt.
Jaj nem köszöntem, BOCSI.
SZIASZTOK LÁNYOK!
Évi! Én a helyedbe szólnék hogy nem bírom meg orvoshoz is kell járnom, biztos megértik. Március még messze van.
Sziasztok!
Lehet tényleg van abban valami, hogy ha mozgunk aktívabb a babó is. Tegnap megvettük a kiskutyát és a lányokkal sokat játszottunk vele az új helyén, és a babó is brékelt bennem rendesen. A friss levegő, meg oxigéntelítettség, vagy a jókedv, nem tudom, mi indította be ennyire.
hidd el pihenni most tudsz,utána nem lesz időd rá.
Talán neked és a babának is jobb lesz otthon.Zenét hallgattok,mesélsz neki,ráhangolódsz és minden rende jön.
Szóval mindenki kiszárad :)
Sziasztok!
Pont hogy inni kell vizet,mert rosszul lehetsz!Meg ráadásul nekem azt mondták direkt,hogy igyak jó sokat a vizelet miatt is,meg,hogy legalább legyen egy használható telített véna!Szóval muszály inni!!!
Gondoljatok bele,ha éjfél után nem iszol,délelőttre mész,kiszárad a baba meg a gyerek is!!!
Sziasztok Lányok! Én májusig szeretnék dolgozni, mert szerencsére jól érzem magam... vagy szerintetek gondoljam át?
Igen, lassan kezdem érezni a "másállapot"-ot, fáradtabb vagyok, és sokkal érzékenyebb. Az otthonmaradás a nyugalom miatt kell, én is érzem már.Ettől a hiába ülök itt az üres irodában érzéstől meg még fel is bosszantom magam. Lassan szólnom kell, nincs mese. És várom a genetikát meg szív UH-t, hiába hiszem hogy itt majd valami eltereli a figyelmem, mert nem.
További ajánlott fórumok: