2010 júniusi babák (beszélgetés)
Kimaradt pár szó az előző hozzászólásomból, de azért remélem értitek, mit akartam írni.
Sziasztok lányok!
tudom, hogy ez huszadrangú dolog, de ti vesztek valami játékot, nézelődni valót a babócának, vagy ezzel még ráérünk? Nálunk vasárnap lesz babaexpo és ott bizti lesznek jó áron játékok is. Csak ezért kérdezem. Mert én nem kell, meg hogy majd biztos kap a látogatóktól, de aztán meg azt gondodlom, hogy azért egy idő után már biztos nézegetne valamit és akkor nem lesz valami kellemes pár hetes baba mellől rohangálni bármit is venni.
Sziasztok lányok!!!
Pingvin: nagyon szép nagy a pocakod,csini vagy.
picianya:Valószínű,hogy méh összehúzódást éreztél.Ha ilyen van,akkor kicsit ülj,vagy fejüdj le pihenni.Ezek valószínű,hogy sűrűbben elő fognak fordulni most már.
Megjöttem vérvételről.Vizesruházni kell a kezem,mert a nővérke olyan béna volt,hogy nem találta a vénámat.4-szer szúrt,mire levette a vért.Gondolom mondani sem kell,hogy a vénáim szétdurrantak.Lila mind a két kezem.
1 hét múlva lesz eredményem.
Sziasztok!!
Pingvin!Milyen csini a pocakod!! Szép nagyra megnőtt már :-)
Tegnap kérdeztem tőletek, hogy milyen az a keményedés, mert én még sosem vettem észre olyat magamon. Erre kb. 2-3 óra múlva, mikor megebédeltettem a férjecskémet, és elmosogattam, olyat éreztem, mintha baba egy helyre nagyon összekucorodott volna, és azon a helyen iszonyú kemény volt a hasam, és igazán fájt is. Most volt ilyen először. Ezek után már mindig lesz? Kb. 2 percig tartott.
Nekem a belépési papír nincs meg, de igazoló papírom az van, rajt van minden fontosabb adat az elég?
Köszi lányok!
Én medelát vettem,egy kézit meg egy elektromosat is,igaz használt,de jó helyről való!
jó nagy kálvária kezdődik itt úgy látom...:))) ha mrgjöttél kérdezhetek még?
Jó munkát kismamik!
Pingvin aranyos a pocid.
Ki milyen mellszívót vesz? Szerintetek a kézi jó? Mert az elektromos nagyon drága.
Azt hiszem bele fogok bolondulni ebbe a sok kellék nézelődésbe!
Jó munkát lányok!Vigyázzatok magatokra!
Szép napot, én is elköszönök, megyek én is dolgozni:)
Puszi mindenkinek, vigyázzatok gatokra, és a babucikra:)
Emegyek a dógozóba... sziasztok
én anno, 7 éve mikor idejöttem, akkor kérdeztem a könyvelőnket, azt mondták, hagyjam a fenébe...nem fontos ez....az előző cég, ahol dolgoztam, meg lehet, hogy meg sincs..... Az önellenőrzés miatt meg kiátkoznának, a címem évekig nem változott, de mostmár igen. Ez a magánnyugdíj izé meg vagy 8-9 éve volt, talán. Hú....
Persze, van még egy csomó idő. és igazából a babára fog reagálni igazán a melled. :) Az enyém úgy megnőtt, miután először rátették és belövelt a tej... nagyobb lett, mint Dani feje. :)
Valóban szépen formálodik a pocid, édes nagyon:)
Szia!
De szép kerek a pocid! az enyém még olyan olyan szögletes. Szépen megnőtt és változott a formája is. :)
Attól hogy nem csöpög most tejci, még tutok majd szopiztatni, ugye?
Ez egyáltalán nem biztos, Danival nekem sem csepegett csak az utolsó hónapban. Még bőven van ideje megindulni és babócától is függ, hogy milyen ügyesen fog szopizni. :)
Sziasztok! Megjött a szopipárnám,ez tök jó,nagyon kényelmes. Raktam fel új pocak képeket! Fennthagytam a régit is,ha netán megnézitek , kiváncsi vok,mit szóltok,mennyit nőtt a hasam!
Nekem semm jött még soha semmi a cicimből, de ne stresszeld magad már most:(
Lesz tejci, és mindne rendben lesz:)
Lehet, hogy visszaléptél a TB-be? Ha a címed nem változott meg, akkor keresték volna rajtad is és a munkáltatódon is a bevallásokat és a pénzt is a BB-sek. Nyilatkozni lehet, hogy nem vagy magánnyugdíjpénztári tag, akkor nem kell ilyen. Egy telefont/levelet/e-mailt esetleg megérne a Budapest Bank Magánnyugdíjpénztárának, hogy nézzenek utána, hogy nyilvántartáuk szerint tag vagy-e náluk. Ha igen, akkor a munkáltatódnak visszamenőleg önellenőriznie kell az összes járulékbevallásodat és a pénzt átteszik a megfelelő helyre. De gyanús, hogy semmit nem kaptál azóta...
meg ugy néz ki tejem is elég gyatrácska lessz nekem se csöppek se bogyók semmi hu de jó majd vehetem a tápszert amit annyira utálok
Jaj csajok,én úgy táncolnék,de nem merek,így is elég érdekes az egyensúly-érzékem mostanában,még föl kéne szednie valakinek :)
Szegény valaki,főleg,hogy egyedül vagyok itthon a Picimmel :D
akkor választottam is, valami budapest bankosat, amiről soha többé nem küldtek semmit, már évek óta a nagy Tbhez fizetem, szerinted mit csináljak?
Szerintem nem kicsi, most lesz a nagy hajrá időszakuk, ilyenkor indul be igazán a súlyuk. Lehet 1 héttel később meg már 1 kiló lenne, ha meglesnék. :)
Ne aggódj, majd megnő az a kis drágaság:)
Igen, szerinte a magánnyugdíjpénztár egy nagy hülyeség. Így aztán nem is szokott fizetni, csak ha az Apeh behajta rajta...eszerint most nem sikerült nekik.
Szerintem nem kicsi,meg amúgy még nagyon sokat fog nőni hála az égnek! :)
Nem akarok betegállományba menni, azért sakkozok az idővel:)
Az nagyon fontos, hogyan állsz hozzá. :)
Meg tényleg elmúlik minden fájdalom, ha a kezedben/mellkasodon tarthatod. :)
További ajánlott fórumok: