2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Szia!
Még nem voltam,de szeretnék menni.Nem tudom hol lehet megtudni mikor milyen foglalkozások vannak.
Te tudsz valami infót?Voltál már valamin?
Most akkor újra dolgozol?:)
Boldog szülinapot Bálintnak:)
Szép estét Nektek:)
Sziasztok Lányok!
Most értem haza, jó rohanós napom volt.
Reggel felvettem egy házat, aztán kibumliztam a Hungaroringre Apának szülinapi ajit venni. :) Kap egy 3 x 25 perces motorozási lehetőséget a ringen. :)
Aztán anyukám, Zila atortáért, Olasz a kajáért és robogás haza.
Annyi időm van, hogy mindent előkészítsek és lezuhizzak, mert fél 7re már itthon is lesz az ünnepelt. :)
Remélem mindenki jól van! :)
Nálunk nagy az öröm most. Tesómék bejelentették a családnak, hogy jön a baba. :) Most a 6. hét végén van még csak a sógornőm, november közepén szül. Remélem minden rendben lesz vele... Csütötök este viszem a dokimhoz. :)
Én! Abszolút használom, sokkal inkább mint iwiw-et..azt már szinte soha.. Facebook sztem baromi jóóóóóóó... csaj ajánlani tudom:-)
Ha adsz priviben elérhetőséget bejelöllek!:-)
Fent vagyok,de a törlést nem tudom sajna :P
Másban tudok segíteni esetleg? :)
sziasztok! köszi a bíztatást, olyan sz@r napom van, rám is fér! most jöttem a dokitól, hulla vagyok, nem mondott semmit, írt fel vasat, amit gondoltam, vett le kenetet, az picit meglepett, de ő tudja, szép zárt a méhszáj, oszt kalap krumpliorr, jöhettem is el. a vérnyomást firtatta a védőnő, meg,h biciklivel mentem, de a doki szóra sem méltattam, mondom magamban:"ez az":)))
ápr-ban mennem kellene 28 htes uh-ra, de pont utána megyünk 4D-re egy héttel, szóval összevonattam a kettőt:) most pedig eldőlök, Bekúr kész:))
Nem mondanám sajnos, mert a WC-be azért használok vegyszereket, meg ablaktisztításhoz is, eléggé büdik, de terhesen inkább nagy levegővel és gyorsan! :)
Nem szeretem belélegezni.
Lehet varratni is!
Varrattam 3500Ft-ért és jó aludni vele!
NAgyon helyes.:)
Akkor ezek szerint te nem is tartasz már otthon vegyszert.:) Szép lassan én is el fogom érni ezt a szintet. remélem. már csak a hivatásom miatt is.
A naranccsal is így jártam többször is.
A legutóbbinak facsarva megittam a levét, de pucolni nem lehetett volna és savanyú is volt.
Én a vasat délben szedem, a rágótabletta verzióját.
Doki javasolta, hogy délben vegyem be.
Reggeli után meg a Magne B6-ot.
Semmit sem éhgyomorra. Én legalábbis.
Csajszik!
Most rendeltem magamnak szoptatós párnát! 5000 Ft! Amint megjön tuti azzal fogok aludni..
csomó fajta van!
Nézzétek: wwwpontszopiparnaponthu
kozmetikumokban már rég a természetes és nem a kőolajszármazékokat részesítem előnyben.
Takarításhoz meg kiváló az ecet. :)