2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
én is akkor vagyok nyugodt ha rúg a kicsi, akkor nem lehet gond
az mitől van, hogy néha alig lehet érezni, valamikor meg akkorát rúg hogy még szemmel is látszódik hová rúg
Sziasztok!
Képzeljétek mi történt ma: mentem ugye a védőnőhöz (ez nem a körzeti,hanem aki a beutalókat adja),miután végeztünk mondta,hogy akkor most intézzük az orvost,rendel a főorvos.Ok.Ott ülünk Urammal,már egy órája (össze is barátkoztam egy kedves kismamival :o)),mindenki,aki utánam jött már végzett,az a kismama,akivel beszélgettünk mikor behívták megemlítette,hogy már mióta várok.Kijöttek egyszerre ketten,hogy mi a helyzet,nem találták a kiskönyvem :S Remek mondom,végül meglett,és behívtak kísérleti nyúlnak,amit cseppet sem bántam :P Negyedéves orvostanhallgatók előtt kellett volna egy hasi uh,egyből mondtam persze! :) Barátnőm csoportja volt,de ő pont nem volt ott,de a többi orvostanonc mondta elmesélik neki milyen szép volt Zozi :o)
A lényeg: 20 percig uh-ztak,megnéztek mindent,alaposabb volt mint a genetikai :P,szívét is hallgattuk 1-2 percig tök hangosan,jóó volt.Mérete alapján 26 hetes,ami kiváló,mert honlap 26 hetesek leszünk,de a súlyán kicsi meglepődtem: 951 gr!!! :D Kis dagikám!!! :o) Apja vett is neki 3 gombóc fagyit,cserébe mert ilyen szép nagy kislány :)
Szerintem is szuper :D
Az egyik önmagam meg nyugtatására épülő módszerben ezt alkalmazom :p
ügyes vagy:) nekem nincs főtt ebéd..de nem is vagyok éhes..én vasaltam..25 pólót, konyharuhákat..és kész vagyok..még pakolnom kell és porszizni:)
ééés hónapok óta nem ittam kávét (hányás miatt és utána is undorodtam tőle)..most megkívántam a tejeskávét..icipici kv, több tej..nyamiii és jól is esik:)
Befejeztem a takarítást!
Most fő az ebédem és pihizek.
Rossz az idő és takarítanom kell :-((((((((((
Este viszont színházba begyünk!!!
Végre egy kis kikapcsolódás!
sziasztok! az idő nem a legjobb, nekem a reggelem e miatt kicsit szorongósan indult, már 5kor fent kukorékoltam, és mire ébresztővolt, addigra aludtam vissza:(
most hívtak, hogy holnap hozza a futár a babakocsinkat, olyan izgi:)))össze is rakjuk majd, h meg van e minden alkatrész:)))
Sziasztok, jó reggelt :-)
Tegnap este nagyot mókáztunk Ákossal, zenekurzust tartottunk a kisfiúnknak :-) telefonon játszottuk neki a számokat, kíváncsi voltunk mik tetszenek neki, fene egy ízlése van ( az apjára ütött ) a Belgától tetszettek neki számok, úgy rúgdosott hogy szemmel lehetett látni, a többi számra semmi, de azért egy halvány remény felcsillant zeneízlését illetően, lejátszottam neki az egyik kedvencemet Britney Spears Evrytime, és az is tetszett neki :-) örültem neki nagyon
5.20!!!!
Te mikor kelsz?
A párom tuti nem jön ilyenekre.
Jó lenne együtt járni.:-)
Persze mindenképp megírom.:)
Aztán ha jó, akkor járhatunk együtt, hacsak Te nem tudod rábeszélni a kedves párod, hogy járjon veled ő(én erre biztosan nem leszek képes).
Nagyon kíváncsi vagyok!
Majd írd meg légyszi,hogy mi volt.
Igen is meg nem is. :)
Csak be-be megyek.
Átadtam, köszöni szépen. :)
Megkapta az ajit, teljesen kész volt tőle. :)
Az olasz kaja meg a torta csak csúcs volt a végére.
Most megnézünk valami szuper filmet is. :)
Jó éjt lányok!
És ez ingyenes vagy fizetős?
Én is szívesen mennék!:-)