2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Én most ezt a babakocsit szemeltem ki magamnak az Espiro helyett:
Strapabíróbbnak tűnik, de majd a boltban megérdeklődöm. A márkáról valakinek van személyes tapasztalata?
én nem ajánlanám neked a Pierre Cardin babakocsikat, jól néznek ki de nagyon hamar elszakadnak! nekünk volt így tapasztalatból mondom...
autósülésünk viszont PC és nagyon meg vagyok vele elégedve, kutya baja és strapabíróbb. úgy látszik a kocsik nem az erősségük...
hasonló kategóriában találsz más kocsit is:o) bár te tudod...
Sziasztok Lányok!
De csini mindenki! :) Én is rakok majd fel friss fotót. :) Már nagy a pocak...
Ma kicsit dolgoztam, aztán elmentem a babadiszkontba, ami a Nagykőrösi úton van. Kinéztem a babakocsit. Az Espiro Vectorról lebeszéltek, mert nagyon sok a visszahozott kocsi belőle, és csak lengyelországban van a szervíz, így hetekbe telik míg visszakapod.
Úgyhogy egy megbízhatóbb, de ugyanazon funkciókkal rendelkező babakocsit veszünk, aminek a szervíze is jó és a minősége is. A narancs-barnát választottam.
Nagyon sokmindent néztem még ki, de most nem vettem semmit.
2 gyerekes barátnőmmel is sokat beszéltem ma, ajánlott pár dolgot amik nekik bejött, pl. ez a könyv, ami nagyon sokat segített neki a gyerek alvásában:
Sajnos nem nagyon lehet kapni. :(
Jól van mindenki?
hát már rég nem!:o)))) de nem is bánom ,mert nem bírom az ilyen bunkó megnyilvánulását a pasiknak!
most úgy járok mint egy kacsa, nehezen emelem a lábam és hamar elfáradok...csak döcögök:o)
Juj annyira jó Nektek és nekünk is jó lesz :D
Majd beszámolok kire ütött ez a gyerek :D
Akkor hátulról utánad is füttyögnek :p
az igazi súlybéli gyarapodás úgyis csak most jön igazán.
Súlyom eddig 59kg várandóság előtt, 10 hétig -4 kg. A -4kg most jött vissza a 25. hétre. Ma reggel már halvány 60kg voltam :D
tényleg nem!
nálam szerintem csak a gyerkők azok, meg a körülöttük levő mindenség, de azért kíváncsi vagyok mennyit nőttek!:o)
Azt elhiszem! :P
Én 5öt,de mint ma kiderült ebből 1 kiló a gyerek :P plusz a placenta,magzatvíz,mellek,nem is híztam olyan sokat :DD
köszi:o)
nekem az utóbbi 2 hétben nőtt egy nagyot, látványosan. már nem is tudok görnyedve ülni, mert nyom és nem esik jól, csak egyenesen...és csak 4 kilót híztam, ennek nagyon örülök:o)))
Újabban hetente teszek fel pocifotót :)
Kiváncsi vagyok, mert eddig mindig a méretei alapján előrébb hozták mikor érkezik, hogy most mit mondanak szombaton.
DE úgyis tudom, hogy ezek a hetek csak irányadó számok, akkor jön amikor szeretne!!!
én nem próbáltam Gellérttel, de azt ajánlották ne is próbáljam, mert utána nem akar majd a pucér ciciből szopni, ez olyan mintha cumisüvegből etetnéd, egy gumit szív!
de hallottam olyat is hogy azzal is fáj...most mindenesetre beszerzek kettőt, aztán meglátjuk. azt mondják a második gyereknél emlékszik a test és nem fáj annyira! majd megmondom:o)))
Bizony,az lesz,és lehet már ki tudjátok nézni kire hasonlít :)
Nálunk már látszik,hogy apuka száját örökölte.De tegnap ahogyan nézegettem a képeket rá kellett jönnöm,hogy a kis arca majdnem tiszta apja...Na de majd áprilisban kiderül,mennyit változott! ;)
Láttam a naplódban :D
Nagyon édes ikerlak :)))
Ma csinálok újabba és megpróbálom az elmúlt heteket egy képen montázsozni.
Ma azzal fogadtak a kollégák akik pénteken láttak, mert tegnap nem voltam, hogy mekkorát nő a pockom :p
az lehet:o)))
köszi:o)
Méret alapján Zozi is ma,de "hivatalosan" majd csak holnap töltjük a 26-ot.
Helyes,végre lesz mit nézegetnem :P
Lehet én is csináltatok Urammal mielőtt elmegy,de én tegnap tettem fel,lehet még korai lenne...
Nekünk ez lesz a második 4D élmény.
Anyum biztos bőgni fog :D de szerintem én is, már olyan kis kisbaba formájú lesz :D
Jelentem leköröztelek erősen hasban :P
Neked is céép az iker-lak!! :o)
tök csini a pocakod!:o)
én is tettem fel frisset!
hát ugyanúgy fel kel kelni, jobb esezben csak ébredni, mert ott alszik veled, így könnyebb, de ezt már mondtam:o)
szoptatni nagyon jó, de csak azután miután elmúltak a sebek a cicikről, mert véresre szívják majd.ez kb 1-1,5 hét, nekem ennyit tartott, utána a legkényelmesebb etetési mód, mindkettőtöknek:o))
de eleinte marhára fog fájni és nem lehet előkészíteni a ciciket, hihetetlen szívókájuk van:o)
Köszi, már azóta nőt egy újabb hetet :D
Ma 26 hetes :)))))))))
Készítek újabb fotót este :D