2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Tegnap enyém sem..egész nap pakoltam, takarítottam..majd kicsit idegeskedtem, hogy nem mozog..este is csak 1-vagy 2 picit éreztem..
(munka sok volt..szeméremcsontom nagyon fájt, úgy közlekedtem este a nappaliban, mint egy tojógalamb:( )
Majd ma reggel már sokat mocorgott a Drága..így megnyugodtam:)
A kis Drága.:)
Nekünk volt egy kis passzivitása a gyereknek, tegnap egész nap nem mozgott, de ma reggel ismét magához tért. Nemrégiben lerúgott egy könyvet a hasamról:) Már most minden figyelmet magának szeretne.:D
:))))))))))
Az enyém Ákos ma reggel sokáig fogta a pocit..de annyira hátul mocorog, hogy kézzel nem lehet érezni még:(
Figyi, sok vizet biztos nem zavar, mert akkor már tudnék róla, és mivel nem egyszer voltam a tüdőgondozóban, tutira nincs a tüdőm környékén, ahol ugye a leggyorsabban észre lehet venni.
De ha az ember tudja, hogy van ott valahol valami, akkor az adott esetben sok mindenre magyarázatot is adhat, egy csomó felesleges parától mentheti meg az embert...
Mert ha pl. egyszer megfájdul ott, elküldenek röntgenre. ott meg azt fogják látni, hogy ott egy daganat - máris para a biopsziáig, hogy vajon jó- vagy rosszindulatú-e??? Aztán végül mekkora megkönnyebbülés, mikor kiderül, hogy "csak" az ikertesó, de amúgy nem zavar vizet...
Vagy tudja bánat...
Lehet, hogy akkor meg azon parázna az ember, hogy mi van, ha mégiscsak van ott egy daganat is, csak az ikertesótól nem látszik...
De ha alaposan átnéznének, és tutira tudnám, hogy egyedül vagyok a testemben ebben az értelemben, azért az megnyugtató lenne...
Egy csomó ember nem is tudja, hogy benne van az ikertesója.
Sziasztok!
Ma császkáltunk egész nap, nézelődtünk.
Azért persze valamit vennem kellet. :) Vettem rugikat, napozókat, zoknikat, kiscipőt, előkét meg egy tündéri polót. :)
Apa is vehetett magának új fejegységet az öntözőrendszerhez. :)
És persze megint abban a jó kis olaszban kajáltunk, aminek a minősége üti a Michelin csillagos éttermek szinvonalát. Az ára meg egy kifőzdéjét. :)
Hasonló pedig nagyon sok van, csak nem a kicsi méhében van a pici... Konkrétan ilyet még én sem hallottam.
De olyat már igen, akinek csak felnőttként derült ki, mert növekedésnek indult és az illető azt hitte, daganat... Mikor kivették, asszem csak akkor derült ki, vagy talán közvetlenül előtte...
És olyant is hallottam már, akinél ugyan tudták, hogy ott van, de mivel nem okozott semmi problémát, nem bolygatták, egész addig, míg el nem kezdett nőni a halott magzatmaradvány haja.
Azért kíváncsi lennék, bennem is lakik-e egy ikertesó?
Beteg vagyok???
Ez is jó:D
Hol szerezed ezeket???
nah erre majd lehet elnézünk a csajokkal, mert jónak tűnik, remélem nem csak hangzatos:))
annyira megkívántam egy kis tárkonyos levest, asszem rendelek, mert nincs kedvem főzni, és nincs is itthon alapanyag sem:)
jó kirándulást holnapra!
Hú,az jó lenne,ha nem lenne! :)
Én nem tervezek semmi kinti programot,szóval felőlem itt eshet,de akkor nálatok ne essen,hogy tudjatok kirándulni ;)
olvastam a naplód..holnap nem lesz eső:)
ne is legyen..holnap kutyákkal, barátainkkal Dobókőn kirándulunk:)
nálunk kiplakátolták, és az informátoraimat is ráállítottam, hogy ha megtudják szóljanak:)
felraktam a képeket:)
Oda azért nem megyek el.:)
Én valamiért egyébként is mindig későn értesülök az ilyan eseményekről.