2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Most elolvastam a tájékoztatót amit a doki adott meg megkérdeztem anyóst is. Azt mondta, hogy a csapvízben, kolbászban, virsliben mint bármi másban.
Valamint, hogy a melegházi dolgokat a legritkább esetben kezelik növényvédő szerekkel, hiszen védve vannak eleve.
jaj nagyon!
eszem ágában sincs senkit hívni.:) Mi megyünk Mamáékhoz, és pihenünk, ha véletlenül szép idő lesz akkor kirándulunk(esetleg lovazunk, de csak óvatosan.:), ha nem lesz szép idő, akkor alszunk, mozizunk..:)
Ezt nekem már annyiszor megcáfolta a doki és hiszek neki.
Azt mondta, hogy lehet nyugodtan enni a melegházi is, a spanyolt is, a görögöt is. Nem lesz tőle semmi bajom. A babának sem.
Ipari mennyiséget kéne felfalni ahhoz, hogy egyáltalán felmerüljön, hogy árthat.
Heti 1 kis doboz nem okoz semmit.
Ezt annak a kategóriának tartom, mint hogy a zölldborsó elvékonyítja a méhfalat vagy hogy a csoki vetélést okoz az első 12 hétben.
Ezekkel is ijesztgetik a kismamikat.
Hát én nem tudok 7.30 elött felkelni. De inkább 8. :)
Ha mégis fel kel, mint ma, egy meeting miatt, akkor délután aludnom kell pár órát. Ez ma is íg yvolt. :)
Panaszom nekem sem volt,mégis elkezdtem kinyílni :(
Így nagyon örülök,hogy a doki rendszeresen lát.
Én sem járok havonta.
Az elején vizsgált meg, aztán a 16. hetes UH után, azóta nem.
Beszéltem azóta a dokival, azt mondta, hogy a terheléses és a köv. 4D után megbeszélünk egy időpontot, de ha nincs panasz, akkor nem piszkálna.
Engem sem vizsgál minden alkalommal...
és egy kicsit sem bánom:)
Mi is 29 hetesen megyünk,Szívem már most husis,még nem is kellene 1 kilósnak lennie,de már az :D
Én elégedett vagyok a 21.heti 4D-n készült képekkel,szerintem minden kivehető meg minden.Nekünk a lepény szerencsére kezdettől hátul van,így élvezhettük a kis hullámzásait is ma majd egy órán át :o)
Olvastam nálad,igen :(
Azzal biztatom magam,hogy holnap betöltjük a 27.hetet (megkezdjük),és ha ne adj' Isten hamarabb jönne már 85% esélye lenne a túlélésre.Na de nem gondolunk ilyesmire,mert bent marad legalább június 24-ig.De azért a doki rám hozta a frászt :(
Hát ez mókás...
Kiarával akkor nyulkáltak, mikor a terhesség-megállapítás volt, utána legközelebb meg akkor, mikor az ASKhoz vették a mintát - merthogy azt méhszájon át kell.
Mondta is a doki, hogy épp csak annyira vagyok nyitva, hogy befér a műszer - de fájt, mint a dög...
És itt se kell havonta vizsgálatra járni. CX-nek helyet meg nem is láttam a kiskönyvben, egyikben sem...
én öcsém is 17 éves, most tölti majd a 18at, és ballag, meg érettségi! hát kíváncsi leszek!:)
hazaértünk gyorsan összedobtam egy kis rizses-lecsót, elmosogattam, hogy majd 7re megyünk meccsre, de lefeküdtem 5 percre és úgy maradtam! apa elment, én meg pihizek, kipurcantam, nem bírom már ezt a kapkodást, és hajtást, egész nap meló, meg minden, de megígérte, h siet haza:)))