2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Hát igen... Nálunk is minden zöld lesz. :)
A szőnyeg, a függöny, ágynemű, a rucik nagy része is. :)))
Okés emlékeztetlek 15-én megyünk!!!
De még írom, és majd privibe is megy, hogy hol talizunk :D
Délutáni alvás, az csuda jó én hétvégén szoktam, de akkor jó sokat :)))
Annyi sok kreatívságot találtam ki a gyerekszobába, győzzem megvalósítani :D A türkiz kék és halvány/kiwi zöld lesz a domináns :D
Az hogy leszálljon korai,az majd csak a végefelé fog,de amíg nem száll le,addig nehezebb a levegővétel állítólag.
Hát az lesz bár probáltam pihizni délután de nem tudtam mert nagyon szúrt!!Remélem nem lesz semmi komoly!!:-((
Jaj, én is, csak mindenképp emlékeztess előtte, mert bármit elfelejtek a fáradtságtól.
Bár most aludtam egyet délután. ezt rendszeresíteni kellene.:)
A zöldért én is nagyon odavagyok.:) nekünk is az ágynemű, és egyéb kiegészítők szintén zöld vagy sárga. szerintem mindkettő passzol fiúnak, lánynak is.:)
Köszi nagyon jól :)
A szín nekem is tetszik, a babaágynemű szettünk és pelenkázónk matraca is ilyen színű.
Ma Robim megkérdezte, hogy nem kell-e elkezdeni megvenni a csomagot? Kérdezem milyet? Hát amit össze van készítve ha menni kell :) olyan édes volt :)
És várom már nagyon a színházat!!! szerintem másnap táppénzre íratom magam :D
szerintem korai..így nem azt érzed..
próbálj pihenni és feküdni vagy ülni..úgy ahogy kényelmes!!
babakocsi s. kék lesz..de azt túlélem:)
De az még nem korai hogy leszálljon a méhem?Én nem tudom hogy mi ez de egész nap érzem!!:-))Hát ha most nem fér el mi lesz még 3 hónapig!!:-))
nekünk is zöld lesz a színünk:) kéket nem szeretem:( van kék rugi is..de plédből, cumiból, ágyneműből zőőőőőőd:) szép pasztel, persze:)
remélem a picinek is tetszeni fog.:)
Gyönyörű ez a zöld,nekem mondjuk ez a kedvenc színem :o)
Remélem jól választottunk.:)
Egy kicsit ilyenkor mindig elbizonytalanodom, na de majd hasznlat közben kiderül.:)
Nem tudom miért ezt a színt választottuk, de valamiért nagyon ezt akartam. biztosan tetszett a picinek.:)
Hogy vagy?
erre jó a light! sokkal könnyebb..nyamibb:)
Szia,
Nagyon jó kis járgány, éppen munkából mentem hazafelé és esküdni mernék, hogy ez a kocsi+szín jött velem szembe.
Sziasztok!
Megvettük a babakocsit, és bár csak a jövőhéten hozhatjuk haza, mert a választott szín nincs raktáron, de már a miénk.:)
[link]
ő az:)
Valahol olvastam,hogy a terhességnek van olyan szakasza,amikor nehezebben veszünk levegőt,és amikor "leszáll" a méhünk ez akkor szűnik meg.De ez nem jelenti azt,hogy tuti hogy neked is ez volt,de tény,hogy ahogyan nő a baba,a mi szerveinknek odabent egyre kevesebb helye lesz...
Nekem is a Bal oldalam szúr és keményebb a pocim mint szokott!!Kész vagyok mert sehogy sem jó és fáj!!
Érdekes, hogy ma mindenkinek fáj. :(
Nekem a bal oldalamon lent durván szúr. És a pocakom is kemény.
Lehet, hogy ezek a kis majmok ennyire utálják az időváltozást és mivel bennünk vannak, így minket szivatnak. :)
Sziasztok!!Jót vacsiztam Bundáskenyeret ettem és reszeltem rá sajtot!!!:-))Ma egész nap szúr az oldalam,nagyon gáz mert alig kapok levegőt!!:-((Szerintetek mitől van,lehet hogy nyom valamit a Baba?Most kezdett mocorogni de még fáj!!:-((
na majd kipróbálom, lehet répatortát is sütök:o)))
Ezért jó ez a lightos változat, mert nem olyan tömény.
De lehet hozzá keverni tejszínhabot vagy joghurtot, az édes fehér joghurttal keverve pl. nagyon fini.
és nem túl tömény az a krém? én egyszer csináltam répatortát és a tetejére tettem mascarponét, elég tömény volt még úgy is, nem hogy szinte magában egyem....
Itt is kisütött a nap, ki is engedem a kis manókat, had szaladgáljanak a kertben. :)
A mascarpone az Aldiban kapható lightos változat, vanilia aroma van benne, nagyon kevés szőlőcukor, lime reszelt héjja, kertből szedett menta és citromfű. :)
olyan jó a délutáni alvás:)
További ajánlott fórumok: