2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Milyen igaz...
Én nem ismerem a csillagjegy-elírásokat.
Bak vagyok (ezt egy kicsit ismerem), "biztos, ami tutifix" alapon működök, nagyon körültekintő és alapos vagyok sokmindenben, de nem szoktam elveszni a részletekben. Sokat nézek vissza, de igyekszem a hibáimból tanulni. És nem a múltban élek, előre nézek - mostmár.
Apkám nyilas, ő csak úgy van, a fejét a homokba dugja általában, és megvárja, míg megoldódik a baj, vagy valaki megoldja helyette - vagy épp ráborul az egész, de akkor is segítsen neki valaki...
Felem és lányom mérleg. Felem nyugodt, higgadt, kiegyensúlyozott, de ha borul a bili, az bizony eláraszt mindent. 3,5 éve vagyunk együtt, e kiabálni még nem hallottam.
Lányomról sokat még nem tudok mondani, mert ugye ő most alakul, de az tuti, hogy alapos, jó megfigyelő, következetes és néha kicsit akaratos is - de melyik gyerek nem? :D
nem az a lényeg hogy mi a horoszkópja, nem attól lesz rendes és becsületes, hanem hogyan neveled!!!
anyám kos volt, fejjel a falnak, makacs és önző, tipikus jegyekkel, apám iker, na vele semmilyen kapcsolatom sincs a mai napig sem, a férjem tipikus bika:nyugodt, higgadt, szerető és gondoskodó, én tipikus skorpió oroszlán aszcendenssel, el tudod képzelni milyen lehetnék, de nem vagyok:o))) szenvedélyes, néha makacs, tele szívvel és szeretettel és néha önfejű is, a fiam meg halak, nyugodt, kiegyensúlyozott, szeretetreméltó...nos, nem ezeken múlik azt hiszem, ki milyen. vannak vonások amik stimmelnek, de a legtöbbször a környezetünk és a családi légkör a döntő. nekem ez a véleményem!:o)
Én is oroszlán vagyok.. és t'om, hogy nem egyszerű természet:-)
Igazat szólsz! Holt mindegy mi lesz.. csak mán bújna ki.. és mielőbb amikor már tényleg minden komplikáció nélkül lehet!:-)
Én jó rákokat ismerek:)))
Férjem meg ori..ő is csodálatos természet:)
úgyhogy nekem mindegy melyik lesz:) Csak már tartanánk ott..
Császárt, meg programozottat semmiképp nem szeretnék..
Nos anyám rák, és a legnagyobb katasztrófa a földkerekségen.. meg még pár rák akiket ismerek.. Állandóan visszatekint, mi lett volna ha.. csak kesergés és soha nem azt, hogy mit kéne csinálni és előre nézni..
Persze tök hülyeség mert egyáltalán nem lehet általánosítani..
A férjem ikrek.. ami szintén nem a legjobb bár rajta egyáltalán nem látszik.. egy idő után úgyis az aszcendes a lényeg nemde?
Igazából június 21 az első időpont amire a dokim azt mondta, hogy akkor már kibújhat.. 38. hét. és mivel én annyira nem szeretem ezt a terhességesdi állapotot hát jó lenne ha az első nap amikor már a dokim szerint nyugodtan jöhet kibújna:-)
CSak úgy mellékesen megjegyzem, hogy a derekam ezekben a percekben is KO, és a lábam az csurom víz, már a vádlim is elkezdett feldagadni.. ha felteszem az irodában a lábam akkor a derekam fáj jobban, ha a normálisan ülök akkor pedig érzem, hogy mennyire húzódik a bevizesedett lábam apró tűszúrásokkal finomítva..
és az ikrek a két személyiséggel a jobb?
Főnöknőm (ex) ikrek volt..és szenvedett tőle..tudta, érezte, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan..
Szép családi autó :)
De édes a fiad a bilin és a ház is kis takaros lett :)
beszélgess vele minden nap mondd el mit szeretnél, talán bejön. hallottam már olyat hogy szót fogadott:o))
legrosszabb esetben programozott császár, de gondolom ezt nem szeretnéd...
Szeretném tudni a módszert! Én roppant örvendenék, ha június 21-én kibújna a kisasszony.. akkor még pont ikrek és nem rák:-)
Szóval, hogy tudom én ezt megbeszélni vele?
milyen kis ügyes!:o)))
elvileg be kell férjen, úgy keresgéltünk hogy beférjen, nemsokára úgyis kiderül, de beleszorítjuk, mert egy darabig ez marad:o))))
Megnéztem, tök jó!!!
A lányom meglátta a képet: "Ez Opel! Anya, ez Opel!" :DDD
Amúgy belefér hátra 3 ülés??? ;)
húúú csajok, úgy néz ki megvan az autónk! egy ismerőstől sikerül megvenni és talán már a héten a ház előtt fog állni! Opel Astránk lesz! van kép a naplómban, aki esetleg érdekel:o) nagyon örülök!:o))))
szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Jó rég néztem be ide... :S
Övterelő:
Tényleg nagyon jó dolog, nekem is van (csak sajna még nem került vissza hozzám. Na de majd most!!! legkésőbb a jövő 7en találkozom a csajjal, akinek kölcsönadtam). Én zsír újan vettem 10ért, 2007ben, a Brendonban.
Ééés, azzal tanultam meg vezetni is! A vizsgabiztosok mindig pislogtak, mert az oktatóm csak akkor engedte beszerelni, mikor már ott ültek a kocsiban - hogy lássák, mekkora találmány!!! :D Jó fej volt a pasi, nagyon bírtam. Azóta is mindig integet, ha észrevesz... :)
Sziasztok nagyon kedves kismami sorstársaim!:)
Bocsánat, hogy az utóbbi időben felétek se néztem, kicsit el voltam havazva, remélem mindenki jól van és élvezi a tavaszt.
Mi jól vagyunk Ákoskámmal, A kis Töki sokat mozog, ennek nagyon örülök. :)
Meg a jó időnek. Már alig várom, hogy elővehessem a tavaszi-nyári ruhákat és tegnap idei első fagyizásunk is megvolt egy másik kismama barátnőmmel. :)
Szép napot Nektek, élvezzétek a jó időt!
Puszilok Mindenkit!
Dia (immár a 25. hétben :)
másolom:
"zsömle-tejes változat max 7. oo mol, a glükozos változat 7. 8mol max.!"
Ez tényleg jó ár!
Tegnap láttam vagy a vaterán, vagy a teszveszen, ott is 2000-3000 körül voltak!
Ha sokat utaztok mindenképpen jó! Annyi marha van az utakon :(
Sziasztok!!
Hazaértünk a dokitól.
Minden rendben van a picurral, sajnos nem sok mindent láttam, mert csak egy pici monitor volt, azt is a doki nézte, én hiába kukucskáltam, csak néha mutatta meg a babát.
Kicsit aggódom, mert nagyobbnak látta az egyik veséjét, bár szerinte ez nem fog gondot jelenteni. Nem nyugtatott meg...
Ráadásul a frászt hozta rám, miszerint a combcsontja is kicsi. Ez 38 mm, megkerestem az első terhes papírokat, ott a 23. hétben mértek 37 mm.
Kaptunk képeket, bár hiába magyarázta el kétszer, akkor sem értem mi micsoda akárhogy forgatom :D Majd felteszem azért a naplóba, hátha érdekel valakit.
A kukaca megmaradt, így már tuti fiúcska van a pocakban!