2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
akkor jó, ha örülsz neki:o)))
de miért vagy szomorú?
Jah, sejtettem, hogy ezt akarod kérdezni. :)
Én örülök, mert bár nagyon imádnék egy tököst is, de Kiarám után el nem bírnám képzelni, hogy fiam legyen... :D
Amúgy már az elején megmondtam, hogy csajszi lesz. :) Voltak csúnya dolgok tavaly évvégén, ezért idén év elején egy jó ideig azt mondtam, hogy mégiscsak fiam lesz, mert azt hittem, hogy Felemmel szemben, "csakazértis" mondok lányt, mert tudom, hogy ő fiút akar. De legbelül, a szívem mélyén éreztem, hogy lány. :)
Tréningnek jó volt egyébként, mert megtanított, hogy örülni kell a fiúnak is, hisz minden gyermek egy igazi csoda. :)
De én most határtalanul boldog vagyok emiatt, mert tudom, hogy lesz két gyönyörű kiscsajom, akik bearanyozzák majd a napjaimat. :) Úgyis van más, amiért szomorú lehetek...
Sziasztok! Ezen a fórumon még nem jártam, de örülök, hogy rátaláltam.
Esetleg van köztetek, aki ikreket vár?
De talán egy egyszerű 2. terhesség is okozhat hasonló problémát, mint nálam, a köldököm mellett jobbra rettenetesen fáj már legalább 2 hete. Olyan érzés, mintha az izmomat húznák szét. Dokim szerint eddig semmi gond. Éreztetek így? A masszírozás kicsit enyhít. Van valami ötletetek? Haskötőm van, ezen a problémán nem sokat segít. Minden ötletnek örülnék, mert néha felállni alig bírok.
Amúgy mindenkinek nyugodt és szép babavárást kívánok!
Borzasztóan sajnálom,nagyon-nagyon szorítunk mindannyian értük,hogy minden rendben legyen !!!
Kitartást,rendben kell legyen minden,puszi nekik,és várjuk,hogy írj újra nekünk.
Puszi! Reni
:'( :'( :'(
Reméljük a legjobbakat! Nagyon szorítok és sok-sok-sok-sok energiát küldök mindkettőjüknek.
Ha bármi van, kérlek, jelezd, nagyon izgulunk miattuk (gondolom, a többiek nem haragudnak meg, hogy a nevükben is írom)!
Sziasztok!
Nagyon nincs jó hírem:(
Ritának ma délelőtt elfolyt a magzatvize.Most 48óráig kap tüdőérlelő gyógyszert,jó lenne addig Beni is bent maradna és az a lényeg,hogy ez idő alatt ne kapjanak semmi fertőzést.
Szerintem amúgy alkat kérdése is. Most nincs rajtam annyi háji-báji, mint Kiarával volt (pedig akkor se sok jött fel), de akkor is ilyen formája volt a pocakomnak. :) Mondjuk akkor feljebb volt. :D
Emlékszem, okt. 2-re voltam kiírva. Aznap reggel NST után felszálltam a buszra, hogy megyek haza, és egy öregasszony kifejtette, hogy tuti fiú és nem mostanában fogok szölni, legalább 2-3 hetem hátra van, mert egyrészt csúcsos a pocim, fent is van, meg nem vagyok felpuffadva.
Majdnem lefordult a székről, mikor mondtam, hogy 4 különböző doki is lánynak látta, pedig direkt nem mondtam egyiknek sem, hogy nézte már más, ráadásul jó lenne még a héten szülni, mert aznapra vagyok kiírva... :D
Szia!
Gratulálok:) ez szuper! :)
Sziasztok! :)
Aki nem olvassa a naplómat, annak szeretném elújságolni, hogy júliustól kétcsajos anyuka leszek! :)
Édes-bújós gyönyörűség, olyannyira, hogy az arcát teljesen belenyomta a méhlepényembe, így nem is láttuk azt. Viszont a puncusa gyönyörűen látszott! :D
Jajj de jó!!! :)
És bármilyen zöldséggel meg tudod ám csinálni. :)
Fini, nem túl drága és egyszerű. :)
vagy nő a méhed:)
Mi jól:)
:(
Sajnálom...
Az a polo ami a barátunké tök jó lett volna neked, annak nincs semmi baja. :)
Szia!
Örülök, hogy ti is jól vagytok! :)