2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Ez nem a munka Reni..hanem a víz..a szervezet, a szív nem jól reagál a terhességre:(
Ezért veszélyes a nagy hízás (ami csak víz), mert a szív felmondja a szolgálatot..ezért lesz a magas vérnyomás..és a szervezet védekezik..elindítja a szülést..ez egy védekező mechanizmus, hogy a mama életben maradjon:(
Nagy nagy drukk kell Benikének!!
Sokkolt a hír:(((((((((((
Te jó ég:((((((((((
Szorítok Nekik!!!!
Sok puszi Neki!
Sajnos senki sincs olyan helyzeben, hogy segíteni tudjon... :) Kicsit bonyolult a hátterem, igazi barátaim meg nem nagyon vannak.
Az az igazság, hogy én akarom ezt a hülyét, mert tudom és érzem, hogy hozzám tartozik. Igen, nagyon szeretem. Nem ész nélkül, de veszettül. És azt akarom, hogy meg tudjuk végre oldani ezt a problémát, jussunk túl rajta, mert hiszem, hogy nekünk együtt KELL felnevelni a gyerekeinket, szeretetben és békében.
Jah, egyébként, ha azt mondanám, hogy vége, akkor Felem repülne a lakásból - ugyanis bérlakás, anyós nevén van, és ő azt mondta, ha vége lesz, Felem mehet, amerre lát! No igen, ezen lehidaltam én is...
Anyósom sem tökéletes, de az ő szemében a gyerekek az elsők, akik meg az anyjukhoz tartoznak, ha már szétválásról van szó. :) Jah, meg iszonyatosan elítéli, ha valaki megcsalja a terhes párját. Nála ez a véresrongy...
házasok vagytok, vagy csak együtt éltek?
lehet jobb lenne ha hazaköltöznél még szülés előtt, itthon biztosan segítenének a szüleid, vagy a barátok...nem?
Istenem! :(
Nagyon sajnálom, de szorítok és tuti nem lesz semmi baj!!!
Fingom sincs, de tényleg!!!
Azóta kiköltöztem vele Bécsbe, szóval valamilyen szinten döntöttem. Na de bármikor betelhet a pohár, mert néha nagyon arra tartunk, és akkor aztán fel is út, le is út!
Tutira haza fog vágni, ha szétmegyünk, de pont ma mondtam anyósnak, hogy van két gyerekem, értük még hányást is takarítok, ha kell. Engem senki nem fog megtörni, vagy legyőzni!!!
igen, ezek elég gyanús dolgok!
és most mit fogsz tenni, elváltok, elhagyod, vagy éltek továbbra is együtt, és minden marad a régiben?
Hát, egyszerű nem lenne, ez tény. De még mindig jobb, mint hazugságban élni. Főleg egy életen át...
Mert ha most ezt nem vallja be, és tényleg volt valami, akkor azt feltételezem, hogy vagy még mindig tart, vagy mással is el akarja játszani. Hát, egyik variáció sem túl rózsás...
A véletlenek összjátéka: eleinte én is próbáltam ezt bemesélni magamnak, na de már hónapok óta nem lehet véletlen...
És én nem szoktam félidegen pasiknak magánlevélben azt írogatni, hogy szereltek, mint ő írta a csajnak. Meg SMSben hiányzol, meg szeretnék veled lenni - utóbbit pont azon a hétvégén, mikor nem dolgozott, hanem otthon volt a terhes barátnőjével és a kétéves lányával...
Ebben bízom, a doki se nagyon akart elküldeni, így inkább megkérdezték.
Mondák ma, hogy nem kell idegeskedni emiatt, mert nagy dolog.
hát tényleg nem egyszerű!
lehet mégis igazat mond és tényleg nem volt semmi, csak a véletlenek összjátéka csapott össze...
gondolom neked sem lenne egyszerű 2 kisgyerekkel egyedül...
Már rég megtettük volna, ha hajlandó lenne rá. Én időnként felhozom a témát, de olyankor gyakorlatilag még ő sértődik meg. Szerinte nincs ezen mit megbeszélni, mert nem volt és nem is akart semmit a csajtól. Hát, nem tudom...
Én hiszek a hűségében, bár már azon a ponton is túl vagyok, hogy ennél jobban már nem vágna haza az sem, ha a szemembe mondaná: tényleg megcsalt. Mondtam is neki, hogy akkor sem hagynám el, bár mocsokul fájna, de képes lennék feldolgozni, ha tényleg megbánja. De nem mond semmit, csak azt hajtogatja, hogy "semmi sem volt közöttünk". De annyi más jel van, ami meg másra utal...
Ehh... Szar az egész, úgy, ahogy van!
Figyi, az végülis nem olyan vészesen magas, csak intolerancia, nem cukorbetegség.
Nem elkiabálni akarom, de szerintem ha tényleg betartod a diétát, nem lesz baj, elég lesz annyi. :)
Neked is ebben KELL hinned!!! ;)
Most csak egy diétát kapok, valszeg nem is doki, csak az aszisztens adja oda és mondja el mit hogy, majd lesz egy vérvételem, ez a pár napos diéta után. Ezzel az eredménnyel kell majd mennem orvoshoz, és ő dönti el, hogy a diéta megy-e tovább, kell e valami még mellé.
Az, hogy kell e vérvétel után is diétáznom azt majd holnap megmondják.
Jajj... :(
Nagyon szurkolunk neki!!!! Nem lehet semmi baj!
Az a hülye munka. :(
5-6 napos diéta??? az milyen? amíg szülsz diétázni kell, nem csak 5-6 napig...
majd írd meg mi volt...
Hát ez hosszi...
Röviden: van Felemnek egy kolléganője és elég sok olyan jel van, mintha lenne/lett volna köztük valami, ami talán akkortájt kezdődhetett, mikor másodjára teherbe estem (nem terveztük Dorinát). Felem tagad, azaz hárít meg terel, meg hazudik is néha.
Mivel a mérlegnek 2 oldala van, természetszerűleg mindkét oldalon vannak érvek. Csakhogy a teljes igazságot nem ismerem, csak részinfóim vannak, az meg nem elég ahhoz, hogy eldöntsem: tényleg megcsalt-e???
Amúgy december eleje óta tudogatok dolgokat, kb. nov. elejéntől találtam a csajtól elég érdekes leveleket - igen, feltörtem Felem mail-címét, ami nem volt nehéz, mert a szokásos jelszavát adta meg... S hogy mi "okom" volt rá? Éjfélkor én még a legjobb barátnőmnek sem küldözgetnék SMSt... Jelzem, azóta minden jelszavát megváltoztatta, a telefonját meg dugdossa előlem...