2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Így lesz!!!
De olyan kevés napunk van már hátra hogy biztos ami biztos!!! Én szurkolok a jó időnek!!!
Nekem ezen a héten kell labor, aztán a 36. héttől nst, oda majd együtt megyünk. :)
A 36. héten kell egy kenet levétel is!!! És akkor is kell majd egy labor.
Mindjárt itt van. :)
Tesóméknál már 15 hetes a Léna, tegnap le is döbbentett, hogy már van pocija. Rohan az idő...
Pakolgatok. :)
Összeraktam a szülős csomagot, a kórházi még csak félig van meg.
A hétvégére nem kell sok cucc, mert állítólag 30 fok lesz.
Imádom debrecent, az egyik kedvenc városom. :) Amíg Bálint dolgozik, addig én az ottani barátokkal leszek vagy wellneselek a szállodában, sétálok Rafival.
A szülős csomag ott lesz, ha bármi van, akkor sipircelünk haza.
De én azt érzem, hogy azt mondja holnap a dokim, hogy teljesen zárt a méhszáj és ne parázzak. :)
Tündibündi vagy:)
30. héten volt egy nagy-nagy labor + vizelet!
Most a 35. héten lesz egy kisebb + vizelet..ezeket mindig viszem Domihoz!
Mivel nem látogatom a védőnénit, mutatom neki mindig a vizeletet..a többit meg a háziorvosom kéri..nagyon el volt szállva a kiszáradástól..meg a vérszegénység, meg a süllyedés..most kezd helyreállni de a 35. héten lesz egy uccsó..
Kútvölgyibe megyek mindig a táppénzes papírokért, akkor kérem a beutalót!
Nagyon köszönöm Renikém!
36. héten már nst vagy ctg? sosem tudom? vagy az csak 37. hét? mondta Domi de elfelejtettem..
Jó étvágyat. Szerintem követem a példád mert 9óta én is megéheztem.
Mi volt a dokinál?
Sziasztok!
Megjöttem, ebédelek aztán visszaolvaslak titeket, mi történt délelőtt.
Ma bolognai spagetti az ebéd. :))
Nem, ma nem volt jó neki, úgyhogy holnap megyek. Ma éjszakás, úgyhogy ott lesz reggel.
9re megyünk, levesz vért, aztán én megyek a dokimhoz vizsgálatra, Bálint meg röntgenre és szemészetre.
Szerintem ott leszünk vagy 12ig.
Neked mikor kell legközelebb labort csinálni? Ha kell, akkor Kati leveszi a vért akkor.
Attilám is iskolás korára lett rossz:-)))))))))
Én még mindig az ártatlan bárány:-)))
Nálunk is tisztul de még messze a napocska:-(
nekem is a kedvem, közérzetem..:((((
Ákosom elvitte a kocsikulcsom véletlenül..a tartalékot meg nincs kedvem keresni..így maradok a popsimon..
nálunk már tisztul az ég..néha süt is..
kifekszem egy kicsit a levegőre:)
mi úgyanígy:)
Anyum és Apum szerint én tökéletes baba voltam..:)
Ákosom is..majd nagybabaként meg bűnrossz:DDDDDDDD
Ha nem adsz egy kis cukrot a gyereknek elveszi tőled a maradékot. :))))
Egyél kicsit egészségtelenebb, cukrosabb cuccot, tuti rendben lesz. :)
Nórim is alszik most. De amikor mamával beszéltem elég aktív volt. Biztos hallotta hogy anya locsi fecsizik.
Annyi mindent akartam ma csinálni vagy legalábbis elmenni nézelődni de ilyen rossz időben semmi kedvem. Hiába van autó a kedvem sem az igazi.
Tudom de azért reménykedhetek :-))))
Én nagyon alvós voltam kiskoromban de Attilám is úgy hogy reménykedem!!!!!!!!!
ebből nem lehet semmire sem következtetni..
ismerősömnek a 7. hónaptól non-stop rugdosás volt, sőőt pörgés..éjjel is..ülve aludt..
majd kibújt és végigalussza az éjszakákat, mosolygós kisfiú:)
nyami:)))))))
nem volt ma itthon semmi olyan amit ennék..csináltam lightosított túróstésztát..most eszem:)
Aldis light túró, kefír, 1 evőkanál por édesítő (havonta 1x eszem, igen káros..de mi nem az)
fincsi:)
Szopogass el egy szőlőcukrot vagy igyál egy szörpöt. Ilyenkor muszáj valami édes.
Én Zilás csokitortát reggeliztem tejjel. :)
Most rendben vagyok.
Én isten bizony érzem, hogy a baba szívja..akkor esik le..
Bár én mindig ilyen ingadozó voltam..
Na látod ugyan ezen gondolkodom én is. De tényleg valami lehet az időjárásban mert hétvégén vettem észre,ha kint voltam a napon bedagadtak az ujjaim ha a házban akkor meg semmi.
Csak ugye tök rossz mert nem vagyunk éhesek és mégis rákényszerülünk arra a cukor miatt,hogy együnk.
de ez mitől van, hogy nem megy feljebb?
ettem reggel 3 db füstlit 1 kefírt és 3 db tk extrudált kenyeret, majd 10-kor egy joghurt
és most megint leesős..
Én tegnap 4adag ruhát mostam be is száradt mindegyik. Látszik nem voltunk itthon és kicsit összegyűlt.
A babaruhákat majd ha legalább lesz olyan idő mint tegnap volt akkor nekiállok mert ez a mai tiszta gáz.
Jó reggelt:)
pont ezek várnak engem is..
de ma ramaty vagyok..
Sziasztok!
Én jól aludtam azt kivéve, hoyg Rafika hajnali 5-től folyamatosan epét hányt. :(
Most már jobban van, én meg álmos vagyok nagyon. :)
Már összepakoltam alakást, csak a szárító elpakolás és a vasalás van hátra, de sztem azzal még várok kicsit.