2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Szédelgek, mértem egy vérnyomást:
101/66 pulzus 79
Hát így nem csoda....
Mindig alacsony volt, de mióta terhes vagyok a béka segge alatt van.
Sziasztok!
Képzeljétek, Ausztriában nincs is NST!!!
Azaz nemtom mi van, mert a kórház szerint júli 16án szülök (nem lehetett nekik megmagyarázni, hogy nem ciklusközépen fogant Dorina, így mensi alapján számolnak), és aznap, tehát 16án reggel kell mennem 9:30ra, ha addig nem szülök meg.
Annyi van a papírra írva:
KO a GT 16.07.2010 9:30 RA
Hát, nem viszik túlzásba... Mert ugye akkor én már 41 hetes leszek... Ééérdekes...
Sziasztok :)
Ma töltöttem a 35. hetet :)
És csak 2 hét múlva megyek dokihoz :( az a hét elég sűrű lesz :S
voltam 2x és ő jött 1x, most jövő héten ő jön..dokim mindent néz, labor is van minden hónapban..kivállóan vagyok..ennyi:)
doki a lényeg:)
Persze, már egyszer vett le anyós, akkor negatív lett, majd a 35. héten vagy a 36. vesz le megint, ahogy kijön.
Nst nekem is 35. lesz, mert Bogi akkor lesz 36. héten és jó lenne egyszerre menni. :)
Kenet levételen voltál már??
Többször is kell menni? Én 32 hetesen voltam.
Nekem NST 35. héttől lesz.
A dokinál nem volt semmi. Felmentem az osztályra, az asszisztenstől megkérdezni az eredményt, azt mondta nincs még a gépben benne, menjek le a földszintre és kérdezzem meg a laborban.
Lementem, aztán ott meg mondja a csaj, hogy az orvosnál kell érdeklődni, mondom tőle jövök, ő küldött le a laborba. Aztán vagy 10 perc múlva behívott a csaj, megnézte a papírt,de még nincs eredmény. Pedig azt mondták hogy egy hét múlva lesz, és múlthét kedden voltam. De elég bunkó volt a laborban az a nőszemély. Úgyhogy ennyit erről, majd pár nap múlva újra érdeklődöm a dokinál. De azért kíváncsi lettem volna már ma az eredményre, remélem minden rendben van.
Holnap biztos megnéz a doki, ha a nagyvizsgáló szabad lesz. A kicsiben nincs UH.
De sztem kivárom a nagyot, ha már ott vagyok nézzen rá.
Amúgy ő sem híve a sok vizsgálatnak, azt mondta, hogy ami rendben van azt ne bolygassuk.
Én viszont csak így vagyok nyugodt utazás elött.
Nálunk süt a nap, és elég rendesen fúj a szél. Elég változékony az idő, hol meleged van hol fázol. Tiszta bolond ez az időjárás. :S :(
Mi meg csodálkozunk hogy nem jól érezzük magunkat, meg lemegy a cukrunk, vérnyomásunk, ilyen időben nem is csoda.
na de holnap lesz sima, nem?
nekem a 4d nem hiányzik..meg ugye nem is látszik..
de szeretem tudni a méreteket és hogy minden ok:D ehhez mega sima 2d tökéletes:)
Dominak már az sem tetszett, hogy ed után 2 héttel akarok uhu-t..na de kérem 2 receptért ne akarjon 8 ezret:S
ő nem szereti a sok uhu-t..azt mondta viccesen, hogy denevérfülei lesznek:)
Mi június 15-én megyünk.
Jó messze van az is. :(
Ráadásul azt mondta a csaj, hogy akkor már nem sokat fogunk látni, nem is biztos, hogy a 4D jó lesz, mert már túl nagy lesz a lurkó.
Már most hatalmas....
Dominál lesz méhszájvizsgálat..már rég volt..de nem akarta, mivel semmi tünetem..ha meg vizsgál, akkor kenetet is vesz..ő mondta..
csak tudod izgultam és akkor mentem volna Katihoz..de lenyugtattam magam..majd ha valamit találnak, kapok rá cuccot..enyni..tünetem nincs..de nem mind jár tünettel:S
Bemegyünk, leülünk a fotelekbe (jó kényelmesek), ráteszik a pocakra a készüléket és ott ülünk és beszélgetünk, a gép meg figyeli a babát.
Elötte édesség javasolt, mint az UH-nál. :)
Protokoll szerint 35-36. heti labor kell, elég neked az ami lesz.
A kenet a fontosabb a 36. héten, de azt egy nst elött leveszi akár Kati is. Fél sec. az egész.