2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
a tápszer nagyon fontos, el ne hagyd! 1 éves korig minimum 500ml tej alapú kell!
nem melegíted a tápit? ez mit jelent? hidegen adod???
én is ezt a kettőt adom és már a 2-eset:) szereti..de étvágyfüggő..most pl 150 volt az ebéd..200 helyett..nem zabás de nem baj..így is meg lett dícsérve, hogy milyen szép, arányos de nagyon hosszú:)
Beus! menjuget-et beadattad?
Bálint ma kapta..2 hónap múlva jön az ismétlő..
Pufi alatt puffasztott valamit értesz?
Itt kétszersült van 6hónapos, babakeksz 8hónapos, valami zaboskeksz 10hónapos, és puffasztott rízs 1éves kortól.
nálunk a duma megy most ezerrel, olyan cukik ahogy mondják, hogy: dadada, meg babababa meg ajajaddbababa és ezeket variálva:o))))
közben meg kutyáznak és bejárják az egész szobát...
Azért írtam,hogy nálunk is ;)
Még magam mellé sem tehetem le,mert már vinnyog :o)
Engem inkább csak nyalogatni és harapdálni szokott a Lány :P
dettó. folyton szétkapja a szélét és rágja.ááá elfordítom 5 perc visszatalál megint.
jah ő is szeret kézben lenni de nincs csendben. ide oda mozog, tornázik, ,pakol. volt már h "kiugrott" a kezemből és leesett. nem lehet megtartani túl nehéz és erős már
mi is most a babyloveosat használjuk és ízlik nekik, bár eddig mindegyik ízlett, ez a része nem is volt gond csak az ára:o)
ez viszonylag olcsó csak 1300 forint és nálunk azért nem mindegy...néha veszek nekik Bebát is bifidusz miatt...
Kicsinek meg sosem aludt, emlékszel? :)
Kitartás, vissza fog állni minden, és ha nagyon éhes lenne, tényleg elfogadna valamit.
Esetleg próbálj egy kis plussz folyadékot csempészni a pürékbe, csináld hígabbra, vagy mittomén.
Sziasztok!
:D
És mikor a kezedben van, erősen kapaszkodik, olyannyira, hogy pár pillanatra akár el is engedhetnéd, mert megtartaná magát, ugye? :D
Nálunk is ez van egy ideje, ráadásul Dorina belefúrja a fejét a nyakamba, és rácuppan a csuklyaizmomra, vagy hogy hívják azt, ami a fülemet és a vállamat köti össze.
Ha csak bújik, akkor rágcsálni próbálja, de ha éhes, akkor úgy szívja, mintha szopizni akarna. :D
A lányom rájött, hogy jó rágcsálni a játszószőnyeget. :'( Kettőnk közül ennek csak ő örül. :( Jajj, menjen már négykézláb, akkor felszedhetem!!!
Sziasztok!
Lehet,hogy nálunk is elkezdődött az anyás korszak,ha leteszem könnyes szemekkel sír,ha a kezemben van nevetgél,búj hozzám.
Az is megérne egy fotót,hogy most hogyan írok :D:D:D
Mi Beba-t használunk, születése óta. Bejött, nincs panasz. Van belőle Good Night is, áálítólag jobban alszanak tőle a babák. Nálunk nincs különbség.
Most a tescoban le is van árazva, 1990 ft 600 g.
Kérdésem lenne hozzátok: Ti melyik tápszert adjátok most a babáitoknak???
Vettem Timinek Babylove-os 2-es tápszert (itthon néztem hogy ez bio :S)nem igazán ízlik neki, úgyhogy most úgy eszi hogy a Humana Ha Start + (4 kanál) és a Babylove-os (2 kanál), 200 ml tápszerhez. Ha elfogy szeretnék neki valami jó tápszert venni. Várom az ötleteket! Köszi. Puszi mindenkinek!
Sziasztok.
Mostanában nem nagyon van kedvem gép előtt lenni. Ne haragudjatok. Visszaolvasni nem nagyon tudok, mert már sokat írtatok azóta. Remélem mindenki jól van és a babák is szépen fejlődnek.
Nálunk minden rendben, Timi szépen fejlődik. Egyre ügyesebb. Már majdnem tud egyedül ülni, csak néha még elgurul oldalra, vagy előre. :) A kiságyát már teljesen le kellett tenni, mert sokat mozgolódik nagyon. Foga még mindig nincsen.