2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
És mi lenne, ha csak harizsnyát adnál rá? Vagy az van a nadrág alatt?
A harizsnya nem mozog annyira a térdén, így kevésbé dörzsöli neki. Kiara nagyon sokáig harizsnyázott. Azt nem mondom, hogy nem keményedett ki a térdén a bőr, de sosem kopott ki.
Ha találsz olyan körömvirágkrémet, amiben nincs paraffin-akármi, azok nagyon jók! A körömvirág hámosít, puhítja a bőrt. De van nektek valami szél "elleni" krémetek is, nem? Azt is megpróbálhatod, elvileg az is eléggé zsíros.
Azért legyen paraffin-akármi mentes, mert a paraffin a bőrből is kiszívja a nedvességet - azaz egész pontosan a bőr mélyebb rétegeiből szívja fel a felszínre, tehát csak látszólag hidratál.
sziasztok!
mit lehet hazsnálni a babáknak hidratálásra? Tomi térde "kikopott" a mászkálástól és majdnem sebes már. használtam amit kaptunk a liberótól termékmintát babatestápolóból, de nem tudom h vegyek e ilyet vagy mi mást használjunk.
igen elhiszem:o) nálunk is nagyon élvezte Gellért amikor átkerült, azóta is nagyon szeret kocsikázni...
igen, a tévében mondták! bár az nem mindig igaz, amit ott mondanak, de miért hazudtak volna???
Nekünk már kicsi a hordozó!!
Gyerek ülésbe ül kb:2hete!!:-))
De nagyon élvezi mert igy kilát!!:-))
Látni kéne hogy kapkodja a fejét mindenre!!
Cuki bogyó:-))
Hát legalább tudunk mire költeni;)
Ez most komoly???
Nem azért, de mikor mi gyerekek voltunk, 120 centi fölött lehetett elől ülni, biztonsági övvel bekötve. Nem mondom, hogy nem volt közel, de már akkor sem a nyakamnál ment az öv... És ugye akkor még azt sem tudták, mi az a magasító!
Igen, Kiarából kiindulva a 18 kiló olyan 3-4 éves gyereknek felel meg.
Hát akkor az nem lesz jó,mert a 18 kg olyan 4 év körül lehet kb.,nem? A 134cm meg olyan 7-8 éves.Szóval akkor a kettő között is kell ülés...De mondjuk ha most veszek 9-18-ig,mire kinövi mehet bele a kistesó és kap nagyobbat,már csak a tesót kell összehozni:D
Bálint fele ennyit eszik:)
neeeem! Minden hordozót csak menetiránynak háttal.
Sok videót láttam, mindenhol azt ajánlják, hogy amíg lehet háttal legyen.
Bálint lába is kilóg 74 cm a nagyfiú de még jó a hordozó.
most hallottam, hogy 135 cm-ig kell gyerekülés és utána magasító! most az más kérdés hogy épp mennyi idős lesz a gyerek 135 centisen???:o)))))
És azt tudja valaki,hogy ha a 18kg-ig ülést kinövi,akkor elég a magasító,vagy azután is még kell ülés?
Nekem néha olyan érzésem van túl sokat beszélünk itthon, ugyanis Tomi folyton azt mondja h Blablablablabla :)))))))
Szerintem is mindegyik dönthető. Mondom mi már használjuk.....a hordó már nagyon kicsit és utálja
nyugodtan vehetitek a 9-25 kilóst! mis is ezt fogjuk venni, de még beleférnek a hordozóba, igaz már nem sokáig...én úgy tudom már majdnem mindegyik dönthető!
Azért van dönthetős része..
Ja, nálunk Dorci 2 évesen kinőtte a 0-18-ast, alig egy évet használta, mert az első évben gyakorlatilag végig jó volt a hordozója. Sovánka volt, de hamar behozta a lemaradást.
Ezzel szemben Tamit már a hordozóba csak cipőkanállal lehet belapátolni, csak ha bevásárolni megyünk, akkor viszem abban, mert a lábával letúrja magát az ülésről hordozóstól-mindenestől.:S
:) köszi, akarunk igen de azt hiszem a nagyobb lesz:)
Én simán megvenném a 9-36-ig jót, mert a 0-18-as nagyon kevés ideig jó. Viszont ha akartok kistesót...:) Na akkor jó lesz az is.
de ha még nem tud ülni a pici akkor is bele lehet tenni?
Mi olyat vettünk.....szerintem érdemes. az az 1 kg nem oszt nem szoroz. gergő szereti, elfér benne, kényelmes.
szia, akkor a 9-36 ot ajnlod inkább nekünk is? csak lényeg hogy dönthető legyen?
Mi is kinőttük a babahordozót. Vettünk egy másikat ami 9 kg-tól jó. Gergő 8 kg, de elkezdtük használni és nagyon élvezi. Dönthető és így nem ül teljesen....
Sziasztok,ez az autósülés téma engem is érdekel,ugyanez a problémám,Panni még nincs 8 kg de már alig fér el benne,a kabátot le is veszem rőla mindig a kocsiban,mert abban össze van nyomva és ordít,de én már a 9 kiló fölötti venném meg...
sziasztok!
nálatok havonta van még ellenőrzés? nekünk 2 hónapra adott időpontot... köv. március 2-án megyünk csak.
Nekünk az a fajta van, ami olyan mint egy hordozó, csak nagyobb.
mi eddig babagordozót használtunk de az már kegyetlenség, nem fér el benne és azért eleget utazunk hozzá de már rövid távon is megy a hiszti..akkor inkább a 9-36 ost kellene? annyira tanácstalan vagyok
További ajánlott fórumok: