2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Igen én is izgulok, és már lassan a wc-re is félve megyek, nehogy megjöjjön közben:)
Persze ez, vicc, de már tényleg ott tartok.
Jóéjt, és kitartás mindenkinek, remélem nemsokára pozitívat tesztelünk.
Én szedtem a barátcserjét, az beállította a ciklusomat, mivel nekem 33 naposak voltak. Most beállt 28 naposra.
Sógornőm is ezt szedte 3 hónapig, ez alatt jött össze a baba, immár 22 hetes kismama:)
Még nem voltam dokinál mióta próbálkozunk, gondoltam ha nem jön össze még két hónapig elmegyek dokihoz.
Lh teszteket csinálok, azzal figyelem a pé-t.
Gondoltam veszek egy minimikroszkópot, olvastam róla, de inkább lemondok róla, mivel inkább negatívakat írtak róla.
Mindent bele!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!! :))
"A normális alaphőmérsékleti görbe tehát úgy néz ki, hogy a menses első napjától az ovulatioig van egy átlagos alaphő érték. Ez az ovulatio idején néhány óráig lecsökken, majd 1-2 nappal a pete kiszabadulása után emelkedni kezd és a következő menses előtti napokig az ovulatio előtti átlag felett van, majd a menses előtt 2-3 nappal elkezd lejteni, újra a peteérés előtti átlaghoz megy vissza. Kivétel a terhesség, ilyenkor az értékek nem csökkennek és a vérzés is késik."
:)))
Hamar jön!!!
Mert a határozottságát tőled fogja örökölni!!!!
Sziasztok! Elkezdtem inni a palástfű és cickafark teát! Mérem a hőmet is új reményekkel!Akkor kell nagyon aktivizálni magunkat, amikor megugrik a hőm?Hétfőn veszek barátcserje kapszulát!
Frida mi van Veled? Most Te vagy soron!
Szia.
Örülök, és már látom magam a listán is.
A kislányunk 3 hónap alatt jött össze, igazábol amikor komolyan rááltunk augusztus hónap volt és novemberben már megfogant:)
Érdekes... miért gondolja, hogy neki úgyis lánya lesz???
Én azt nem bánnám, ha csak lányok lennének, a csak fiúkkal már vannak fenntartásaim... :)))
De azért persze kell fiú is, a párom miatt mindenképpen, mert igazán egy fiúnak fogja tudni átadni az apai örökségeket, amiket ő annyira szeret, pl. makettezés, horgászat. :))
Igen, tudom, szerencsés vagyok. Kevés fiatalnak adatik meg az, ami nekünk. És ennek nagyon örülök, és hálát is adok. És remélhetőleg hamarosan meg is kapjuk a várva-várt kis csodánkat is:).
Igaz nem tőlem kérdezted, de az én párom ha megkérdezik tőle, hogy fiút vagy lányt szeretne, akkor mindig ezt válaszolja:
"Tökmindegy mit szeretnék, nekem úgyis lányom fog születni:D"
De természetesen 2-3 gyereket min. szeretnénk, és abban remélhetőleg lesz fiú is meg lány is. De a fene bánná, ha csak fiúk, vagy csak lányok lesznek is, csak legyenek vidám, egészséges, boldog gyerekek...
Én is az szerettem volna lenni. Fiatal anyuka.
Csak hát nem úgy alakultak eddig a párkapcsolataim. Sajnos. Ó, ha én is megtaláltam volna gyorsan azt a pasit, aki hasonlóképpen gondolkodik!!!
Nagy szerencséd van!!! Ugye tudod?!? :))
Biztos jönni fog az a baba!!! Főleg, ha mindenki így várja őt!!!! ;)
Peeeersze...
Hozzá kell szokni és aztán megy mint a karikacsapás. :))
És a te párod is fiút szeretne?
Akkor ő biztos szupi apa lesz!!! :))
A párod is olyan fiatal, mint te? :)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen apuka lesz a páromból!!!!
Képzeld, egyszer, amikor gyógyszertárban voltunk, egy anyuka szeretett volna bejönni az ajtón egy olyan könnyű kis összecsukható babakocsival és benne a babával. De valahogy megakadt az ajtóban, vagy nem tudom, fogta a nő az ajtót is, meg a babakocsit is, én a sorban álltam, a párom ugrott oda segíteni, és kérdezte a nőtől:
Hogy segítsek?
Erre az anyuka: Összecsuklott a babakocsi, kérem, vegye ki a gyereket!!!
Erre a párom: Ne haragudjon, azt nem!! Nem tudom, hogy kell megfogni.
:))) Nem merte kivenni a babát a kocsiból. Félt hogy elejti, vagy nem jól fogja meg, vagy nem tudom.
Aztán valahogy máshogy megoldották, de azóta ha eszembe jut, mindig jót derülök a sztorin.
Egy hete azok biztos a beágyazódás tünetei voltak!!!
Szerintem jó jel, lehet, hogy babaaaaa!!! :)))
Nemvártak:
Frida73: aug. 3.
Rebecca33: aug. 3-5.
Turula: aug. 4-5.
Kisszsuzska83: aug. 7.
t. heny: aug. 7.
bneandi: aug. 8.
agnes89: aug. 8-9.
kyra1978: aug. 9.
Vicek: aug. 12.
baloghany: aug. 14.
kiraanyu: aug. 15.