2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Sziasztok Lanyok!
Tegnap csatlakoztam hozzatok, de sajnos mar nem tudtam ujra feljonni a hoxara. Be tudnatok irni engem is a tablazatba? En aug. 10 es 12. kozott nem varom. Elore is koszi. :-) Igaz, hogy mi csak szeptembertol probalkozunk majd elesben, de ha addig sikerulne egy baba, az sem lenne baj, mivel mar 33 eves vagyok.
pé utáni 14. nap.
A teszt x-epil volt,azt nem néztem hányas érzékenységű.
de a mensi előjeleit már érzem. sajnos.
Te kis kíváncsi!! :)) Persze teljesen megértem a kíváncsiságodat... :)
Pé. után hanyadik napod a mai?
Hányas érzékenységű volt a teszt?
nagyon sajnálom. Én meg negatívat teszteltem.
fel a fejjel!
mimost a jónás módszerrel fogunk próbálkozni - aszerint aug 1-4 ig vagyok megtermékenyíthető, ciklustól függetlenül. ki érti ezt?
Dehogy működsz rosszul!!!
Az emberi szervezet nem egy gép, ami mindent mindig előírás szerint és magához képest ugyanúgy csinál!!!
Ovuláció lehet a ciklusban bármikor, akár többször is. De ha teszttel figyeled és még érzed is, mikor van, akkor biztos eltaláljátok a megfelelő pillanatot!!!
Ha írsz egy dátumot, hogy mikorra nem várod, felírlak a listára, ha szeretnéd!! :))
Sziasztok!!!
csajos83, Rebecca33: Nagyon sajnálom!!!!!!! Biztos el vagytok keseredve, de ahogy közeledik a köv. pé., majd jobb lesz, és aztán meg újra lehet izgulni!!! Kitartás!!!!
Nemvártak:
Frida73: aug. 3.
Turula: aug. 4-5.
Kisszsuzska83: aug. 7.
t. heny: aug. 7.
bneandi: aug. 8.
agnes89: aug. 8-9.
kyra1978: aug. 9.
Vicek: aug. 12.
baloghany: aug. 14.
kiraanyu: aug. 15.
Ani2: aug. 20-24.
Trixi :): aug. 23.
Virág01: aug. 26.
csajos83: ?
Rebecca33: ?
Nyugi, még bármi lehet!!
Azt írtad, hogy aug 3-5 körül nem várod. Ha aug. 5-én lenne aktuális, akkor még 2 nappal előtte persze, hogy negatív a teszt. Talán holnap-holnapután tesztelj újra.
Hát... lányok..
jól éreztem, amit éreztem...:((
még nem jött meg ugyan, de nem bírtam tovább és teszteltem: negatív.:(((
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni. Bár mi már 1,5 éve próbálkozunk, sajnos eddig sikertelenül.PCO+IR van! De remélem ez a hónap a miénk lesz :)
Én aug. 20-24 között nem várom. :)
Nemvártak:
Sziasztok lányok!
Sajnos ma reggel, pontosan mint a halál:) megjött!
Nagyon el vagyok keseredve, tudom túl rágörcsöltem.
De sebaj, új hónap, új remények.
csajos83, sajnálom hogy neked sem sikerült, de boldogítson az a tudat, hogy tulajdon képpen már ebben a hónapban próbálkozhatunk:)))))
Virág01, együttérzek veled is, én is ugyan így vagyok, de hiába próbálok nem erre gondolni nem megy....
Igen, én 37 vagyok és 16 éve szeretnénk már babát!
Túl vagyok már a beültetésen is. Na, de engem ne vegyél alapul, mert én biztos másképp működök! Pedig minden rendben az eredményeinkkel és mégsem jön a baba.:(
Ki hallott már ilyent????????????????????????????
Szia Zsuzska!
Nekem nagyon nem volt jó a hétvégém, mert magam alatt voltam, de új hónap, új remények! Szurkolok Neked, hogy ne jöjjön meg! Hajrá! Eltűnök, mert a gépem rossz, de esténként azért megjelenek majd!
Mi újság Fridával?
Sziasztok! A gépem megadta magát, ezért eltűntem egy kicsit, most is a férjem gépéről írok. Remélem holnapra vagy holnaputánra az enyém is megjavítódik.:(
Már csak 24 nap van vissza nekem!:(
De akkor sem adom fel!
"peteérés mindig a következő menstruáció első napjától visszafelé számított 14. napon van."
több helyen is olvastam ezt a megállapítást, ugyanakkor tuti biztos vagyok benne, hogy nálam pl. a múlt hónapban nem így volt, 25 napos volt a ciklusom és a teszt szerint (de éreztem is, úgyhogy stimmel), a 14. nap volt ovulációm. Onnantól számítva 11. napra jött meg.
van valakinek ehhez hasonló élménye, vagy én működöm rosszul???
Igen, már szép kis csapat kerekedett:)))
Mi a véleményetek, milyen hatással van a bicózás a megtermékenyülésre? Illetve a torna? Mondjuk Czanik, Rubint Réka, ilyenek.
Van valami hátránya annak ha tornázok?
Nemvártak:
Rebecca33: aug. 3-5.
Sziasztok lányok! Kinek hogy telt a hétvége? Mi most érkeztünk vissza, egy kicsit kikapcsolódtunk hétvégén.
Van már valakinek valamilyen eredménye?
Nekem csak olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, és csak néha szurkál a hasam alja.
Úgy látom csatlakoztak hozzánk egy páran, a táblázatba is írjuk be őket. Várom, hogy ki mikorra nem várja.
Nagyon szívesen!!!
Máskor is!!! :))
Még biztos sokáig nem fog megjönni, aztán meg majd már a tesztnél biztatlak, úgyhogy az a máskor a következő napokban lesz!!! ;)