2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Ja és fiút közvetlen peteéréskörül kell!
Egyébként mi kislányt szerettünk volna elsőre,mert a családban mindenkinek fia született.Én már akkor is ismertem ezt a teóriát,csak mi szinte addigra bele "fáradtunk",az volt a 2.clostis hónapom és nem füztem hozzá reményt,az elsőben 3 petesejt volt,ebben "csak" 1+úgy jött ki,hogy mindketten kivoltunk a munkától,így azon a héten csak hétvégére tudtuk összehozni és sikerült!!!!
Most három nappal az elméleti (ciklus.hu) pé előtt voltunk együtt, ill. azelőtt, meg azelőtt:)Azért még mindig reménykedem.
Köszönöm a tippet!
Én úgy tudom, ha az ovu teszt pozitív és akkor lesztek együtt, az már késő a lányhoz, mert a teszttől számított 24-36 órán belül lesz ovud.Pozitív teszt előtt kéne egy-két nappal. :D
Nekem például 22-én volt pozi a teszt, és konkrétan tudom, hogy 23-án hajnalban volt ovum, de ez csak az én véleményem.Remélem nem baj, hogy belekotyogtam!? :DDD Sok sikert nektek!
Elég rég volt, de mindkettőre tisztán emlékszem, ez valahogy nem halványul. 99-ben született az első kisfiam, 21 órás vajúdás után, a végén derült ki, hogy kétszer rá volt tekeredve a zsinór a nyakára. Sikerült lefejtenie a dokinak, így nem kellett császározni, pedig már alig volt erőm, már kértem is, hogy műtét legyen, de a dokim, hál'Istennek nem akarta. 3.65 kg volt a súlya és nagyon lila volt szegénykém, Őt is megviselték a történtek. A terhesség rendben zajlott, tele voltam energiával, semmi problémám nem volt. Akkor 26 éves voltam, könnyű kiszámolni, most 37 vagyok. A kisebbik fiam 3 év múlva született 2002-bn. 5 napot húztunk rá, nem akart megszületni, aztán persze mégiscsak úgy döntött, jobb lehet odakint. Vele 6 órát vajúdtam, mert a dokimnak bírósági tárgyalásra kellett mennie, ezért az oxitocinból dupla adagot kaptam. Nagyon nagy baba volt 4,4 kg, ezért még a szülőcsatornában eltörte a kulcscsontját, hogy ki tudjon bújni, persze aztán megtudtam, hogy ez nem okozott nagy fájdalmat a babának, de ezt nem nagyon hiszem.
Most új házasságban élek és tervezzük a babát, ez az első hónap a próbálkozással. Természetesen kislányt szeretnénk.
Lenne egy kérdésem, az ovu-teszt, hogy működik? Ha pozitív, akkor kell próbálkozni a lánnyal? Úgy gondolom, hogy mire pé-sem lesz, addigra ér oda...Ehhez mit szóltok? A ciklus.hu-n nézem mindig a fió/lány nézetet, most úgy próbáltuk.
Igen igen, és talán jönnek még új "tagok", akik mögém kerülnek :)
Amúgy teljesen pozitív gondolkodású vagyok, csak most kissé szomorú. De majd helyreáll a rend, amint érzem hogy újra próbálkozhatunk :)
Ja és én sem vagyok ám eltűnve, csak hát így, hogy utolsó vagyok a listán....:)
Azért így is nagyon nagyon drukkolok, hogy nektek összejöjjön ebben a hónapban. :)