Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 januári babavárók fórum

2010 januári babavárók (beszélgetés)

3965. vikibene (válaszként erre: 3956. - Pandamama3)
2009. nov. 19. 08:05
Nekem tetszik ez a megoldás is! Döntse el a többség hogyan legyen a telefonszám kiosztás!
3964. vikibene
2009. nov. 19. 07:51

Látod pandamama nem csak te árasztod el a fórumot, én is ilyen vagyok, néha nekiállok és be sem bírom fogni!:-)

Este bébikém nagyon sokáig mocorgott, de éjjel hála a jó égnek hagyott aludni és olyan jót aludtam, sikerült végig aludni az éjszakát pisilés nélkül!

3963. vikibene (válaszként erre: 3959. - Pandamama3)
2009. nov. 19. 07:49
Jó, hogy írtad a vízhőmérőt, azt kell még vennem, mert Olivér egyik fürdetésénél leamortizáltam, kissé meleg volt a víz amibe beleraktam és szétpattant! Hát igen vannak béna pillanataim!
3962. vikibene (válaszként erre: 3960. - Pandamama3)
2009. nov. 19. 07:48

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Én nem használtam légzésfigyelőt és most sem fogok! Egy szobában alszunk a picivel az első fél évben tuti és azt hallottam, hogy ez is elég! Valahol olvastam erről, hogy a bölcsőhalál gyakrabban fordul elő olyan babáknál akik külön szobába aludnak egyedül, de nem javasolják az egy ágyban alvást sem a csecsemővel! Egy szóval szerintem nem olyan fontos, régen nem volt ennyi kütyü mégis felnőttünk! :-)

3961. mona180 (válaszként erre: 3953. - Okinaaa)
2009. nov. 19. 05:55

Jó reggelt én szívesen megadnám neked a számomat.

KÉpzeljétek az én babám tegnap is rengeteget mozgott olyan jó főleg mikor apa is érzi.

2009. nov. 19. 00:04

Na,szepen elleptem a forumot :) bocsi a nagymonologokert!! :)

Kerdes,mielott nyugovora ternek:

Ti hasznaltok majd legzesfigyelot?

Elozo babatoknal hasznaltatok?

Mi a velemenyetek?

Koszi. Jo ejt!!

Vagyis Jo reggelt!! (ugyis csak akkor forumoztok legkozelebb) ---en most jo sokaig fent voltam.

sziasztok

2009. nov. 19. 00:02

A kisagyat mar kineztuk, de majd csak akkor vesszuk meg,mikor szukseg lesz ra, addig inkabb masra koltjuk a penzt/// pl.pelenkazonk sincs meg,

es babakocsit sem sikerult valasztanunk.

Annyi jo van,hogy minden nap talalok eggyel jobbat az elozoleg kinezettnel.

Az aprosagok (vizhomero,kiskad,cumisuvegek,sterilizalo,mellszivo..stb) nagy resze mar megvan.

De te jo eg!! Igy most leirva meg ijesztobbnek tunik a helyzet! Hat szinte semmink nincs!

atyagatya!!!!!

2009. nov. 18. 23:58

Huuu,mindjart szulunk!!!!!!!!!!

En mostanaban kezdek beparazni,hogy hamarosan szulunk, es nekunk nincs is meg mindenunk!!!!

Nektek mar megvan minden? Be is rendezkedtetek?

Nekunk kisagy meg nincs,mert az elso honapokban bolcsoben lesz az agyunk mellett a baba. Mozeskosaras,allvanyos kis bolcsoben, ebbol mar a mozeskosar es a matrac megvan, de a diszhuzatot meg kell meg varrnom ra (es elotte varrni is meg kell tanulnom !) :) De az anyagot megvettem mar hozza: almazold,vidam figuras.

Az allvanyt apukam csinalja cseresznyefabol,azt hiszem, nem keszult el meg, es ki is kell kuldeniuk otthonrol hozzank Angliaba.

2009. nov. 18. 23:54

Elotejem mar nagyon regota szivarog ejszakankent, kepzeljetek,kb.az 5.honaptol. Roppant mod meglepodtem az elso alkalmakkor,hogy mar ilyen koran,gondolhatjatok....

A hatam ,derekam mult het ota faj mar nekem is sajnos.

Tegnap voltam a vedonomnel,sajnos nem o lesz velem a szulesnel, azt hittem,o lesz ... DE nem, a korhaz vedonoje lesz ott /szulesznonek felel meg otthon,szerintem. Ugyhogy senki nem lesz a szulesnel,akit ismerek :( Irtam mar regebben,hogy itt Angliaban vegig a vedono (midwife) foglalkozik velem a terheseg alatt, es utana egy evig a babaval is. Nincs orvosom,nogyogyaszom, ez ido alatt a haziorvost sem kell latogatnom beutalokert,a vedono ad mindenhova idopontot. Nagyon praktikus a rendszer, tetszik.

Csak most az a bajom,hogy kicsit kezdek aggodni,hogy lesz-e ott olyan orvos,vagy vki velem a szules alatt,akit megertek a nagy izgalom kozepette is.

2009. nov. 18. 23:48

SZiasztok!!

Nagyon jo otlet a telefonszamlanc!!! :)

Ha gondoljatok,szivesen megcsinalom a lancot, elkuldhetitek nekem a szamotokat privatban,es en mindenkinek elkuldom valakinek a szamat, talan igy lenne a legegyszerubb es a leggyorsabb. HM?

Aztan ha valamelyikunk megy szulni, vagy valami miatt nem tud napokig gephez ulni,csak ir a masiknak egy sms-t,hogy mi a helyzet, a masik pedig felirja ide,hogy tudjuk,mi van.

SZuper! :)

3955. hokuszpokica (válaszként erre: 3954. - Okinaaa)
2009. nov. 18. 21:34

Köszi szépen!!!

Szép álmokat számotokra!!!

3954. okinaaa
2009. nov. 18. 21:16
Jó éjt mindenkinek!
3953. okinaaa
2009. nov. 18. 21:16
Nekem is ajánljatok fel tel.számot!Akinek kell az enyém,jelentkezzen!
3952. okinaaa (válaszként erre: 3951. - Hokuszpokica)
2009. nov. 18. 21:13
Miért nem vonatkozna rád is?Te is közénk tartozol mindenki,aki fent van a táblázatban!
2009. nov. 18. 19:44

Sziasztok Kismamik!!!

Gondolm mivel én új vagyok,és ritkán irok be rám a telefonszám csere nem vonatkozik!!

Vagy tévedek???

3950. hokuszpokica (válaszként erre: 3876. - Presike)
2009. nov. 18. 19:43
Hogy vagy Presike?
3949. vikibene
2009. nov. 18. 19:35

Vera neked Kati adja meg a számát, te kinek szeretnéd megadni, hogy tovább menjen a lánc?!

Most mennem kell, mert fürdetjük Olit! Nem tudom ma még vissza tudok e jönni! Ha nem akkor jó éjt mindenkinek! És nyugodt, pisilésmentes, végig aludt éjszakát kívánok!

3948. vikibene
2009. nov. 18. 19:10
De lássuk a szépet a dologban, nem kell számolnom a magzatmozgást, bőven kifutja! :-)
3947. vikibene
2009. nov. 18. 19:10
Hát halljátok! Annyira kellemetlen ahogy Boti manó rugdos, már kezdek elkeseredni, hogy ezt a végéig fogja csinálni! Jobb oldalt fenn a bordáimnál húzogatja a kis lábát, és már kezd fájni, annyira erőteljes a drága!:-(
3946. vikibene
2009. nov. 18. 19:08
Hallottátok a híreket, már hivatalosan is járvány a H1N1! Megmondom őszintén most még inkább úgy érzem, hogy örülök az oltásnak! Holnap Olibabám is megkapja! A szomszédasszonyom mondta, hogy ahova a fia jár suliba ma már 150 gyerek nem ment iskolába, most próbálják kideríteni, hogy mi a bajuk! Lehet már ide is elért! Ma is látogatási tilalmat rendeltek el egy kórházban, bár csak részlegeset! Egyre nagyobb az esélye, hogy az a rohadt szülészet pont akkor lesz lakat alatt amikor megyünk szülni! Nem akarom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
3945. Veri1976 (válaszként erre: 3943. - Micsuned)
2009. nov. 18. 19:00
Nekem jó lenne! Semmi gond vele!
3944. huanita80
2009. nov. 18. 18:54

Hú látom már szoptatunk...de jóóó.

az én kislányom képzeljétek szülés után,miután rendbe tették,azonnal cicire tették és éreztem beleszívott 3-at!Olyan furi volt,de jó érzés.Aztán 2 napig nem akart cicizni,azt mondták nagy baba,elfáradt a szülésbe....

a 3.napon viszont annyit szopizott hogy csodálkoztak mikor megmérték(előtte-utánna)onnantól 16 hónapig........kiv.leszek most tudok-e és meddig...

Most viszont influenzás az életem péntek óta,már elég ennyi lázból.Felmegy 39 fölé minden nap.Most már kifelé megy remélem.

Nekem a derék fájások elmúltak,orrom folyik egyenlőre...

3943. micsuned
2009. nov. 18. 18:28
Én úgy gondoltam ezt a telefonszámos dolgot, hogy olyan legyen mint egy lánc.Én megadom az enyémet valakinek, és az a valaki az övét valaki másnak.Így tudni fogunk mindenkiről.Úgy is jó ha csak egy ember összegyűjti, de szerintem ne terheljünk le vele egy valakit.Csak azt döntsük el ki kinek adja meg a számát.Mondjuk én megadnám Veri1976-nak, ha te is beleegyezel elküldöm privibe.Jó lesz így?Vagy hülyeség?
3942. vikibene (válaszként erre: 3935. - Vica28)
2009. nov. 18. 17:54
Szerintem ez nem nagy különbség, és biztosan az orvos is mondta volna, ha gond lenne! A befektetés szerintem is hülyeség! Az ikerkismamát akit ismertem azért fektették be itt Szekszárdra, mert félúton lakott Pécs és Szekszárd között és ha megindult volna a szülés nem biztos, hogy időben kórházba tudtak volna menni! Ha te 15 percre laksz a kórháztól és hetente vizsgálnak és mozognak a picik akkor szerintem indokolatlan a befektetés! EGy ikerterhes ismerősőm 2 hónapja szült és ő otthonról ment!
3941. vikibene
2009. nov. 18. 17:51
Az oltástól egyébként továbbra sincs semmi bajom és most már egyre inkább azt érzem, hogy ebből csak nagy ügyet csináltak, semmi különleges nincs ebben az oltásban! Szerintem ugyanolyan mint a többi influenza elleni, annyi lehet még, hogy nem hat 100%-osan, mert nem elég ideig fejlesztették! Lehet csak 60-70%-osan véd meg, a többit meg elrendezi az immunrendszerünk!
3940. presike
2009. nov. 18. 17:47

Látom most már jönnek elő a problémák.

Vica ne aggódj,biztos minden rendben van.

Én meg köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat,sokat segítettetek abban,hogy ne izguljam halálra magam.Holnaptól itthon vagyok és pihi!!!

Mi lesz telefonszám ügyben?

3939. vikibene (válaszként erre: 3927. - Veri1976)
2009. nov. 18. 17:46
Én semmi tejserkentőt nem fogyasztottam és bőven volt tejem! A szoptatós nővérkék azt mondták, hogy igyak sok folyadékot az segít! Nálam bevált én is sokat ittam naponta és én is mindig megszomjaztam szopizás közben!
3938. vikibene (válaszként erre: 3925. - Micsuned)
2009. nov. 18. 17:45
Szerintem is jó ötlet a telefonos! Én benne vagyok! Találjuk ki hogy legyen!:-)
3937. Vica28 (válaszként erre: 3936. - Ee7835cc73)
2009. nov. 18. 17:23
Mondtam is a dokinak,hogy sokkal rosszabb lenne ha befektetne.Nemrég feküdtem bent,2kg fogytam,levegöre se mehettem ki,sőőőtt azért rámszóltak,hogy kimentem a folyosora.nagyon eltulozzák sajna.Most hetente járok nst-re meg uh-ra.Ha bármi van 15perc alatt bentvagyunk a korházban.
3936. ee7835cc73 (válaszként erre: 3935. - Vica28)
2009. nov. 18. 17:16

Minden doki mást mond.Nekem volt 1 dokim akinek ikrei vannak,dr-nő és az ikerterheseket csak akkor fekteti be ha nagyon indokolt,szóval csak azért mert ikreket vár valaki nem fektet be senkit a 32. hét után.

Viszont akihez meg most járok ő meg már azzal be akart fektetni,hogy megrövidült a méhnyak.Ahány doki annyiféle véleményen van.Van amelyik túl óvatos a másik meg semmin sem aggodalmaskodik,elvégre a terhesség nem betegség még az ikerterhesség sem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook