2010 januári babavárók (beszélgetés)
Látod pandamama nem csak te árasztod el a fórumot, én is ilyen vagyok, néha nekiállok és be sem bírom fogni!:-)
Este bébikém nagyon sokáig mocorgott, de éjjel hála a jó égnek hagyott aludni és olyan jót aludtam, sikerült végig aludni az éjszakát pisilés nélkül!
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Én nem használtam légzésfigyelőt és most sem fogok! Egy szobában alszunk a picivel az első fél évben tuti és azt hallottam, hogy ez is elég! Valahol olvastam erről, hogy a bölcsőhalál gyakrabban fordul elő olyan babáknál akik külön szobába aludnak egyedül, de nem javasolják az egy ágyban alvást sem a csecsemővel! Egy szóval szerintem nem olyan fontos, régen nem volt ennyi kütyü mégis felnőttünk! :-)
Jó reggelt én szívesen megadnám neked a számomat.
KÉpzeljétek az én babám tegnap is rengeteget mozgott olyan jó főleg mikor apa is érzi.
Na,szepen elleptem a forumot :) bocsi a nagymonologokert!! :)
Kerdes,mielott nyugovora ternek:
Ti hasznaltok majd legzesfigyelot?
Elozo babatoknal hasznaltatok?
Mi a velemenyetek?
Koszi. Jo ejt!!
Vagyis Jo reggelt!! (ugyis csak akkor forumoztok legkozelebb) ---en most jo sokaig fent voltam.
sziasztok
A kisagyat mar kineztuk, de majd csak akkor vesszuk meg,mikor szukseg lesz ra, addig inkabb masra koltjuk a penzt/// pl.pelenkazonk sincs meg,
es babakocsit sem sikerult valasztanunk.
Annyi jo van,hogy minden nap talalok eggyel jobbat az elozoleg kinezettnel.
Az aprosagok (vizhomero,kiskad,cumisuvegek,sterilizalo,mellszivo..stb) nagy resze mar megvan.
De te jo eg!! Igy most leirva meg ijesztobbnek tunik a helyzet! Hat szinte semmink nincs!
atyagatya!!!!!
Huuu,mindjart szulunk!!!!!!!!!!
En mostanaban kezdek beparazni,hogy hamarosan szulunk, es nekunk nincs is meg mindenunk!!!!
Nektek mar megvan minden? Be is rendezkedtetek?
Nekunk kisagy meg nincs,mert az elso honapokban bolcsoben lesz az agyunk mellett a baba. Mozeskosaras,allvanyos kis bolcsoben, ebbol mar a mozeskosar es a matrac megvan, de a diszhuzatot meg kell meg varrnom ra (es elotte varrni is meg kell tanulnom !) :) De az anyagot megvettem mar hozza: almazold,vidam figuras.
Az allvanyt apukam csinalja cseresznyefabol,azt hiszem, nem keszult el meg, es ki is kell kuldeniuk otthonrol hozzank Angliaba.
Elotejem mar nagyon regota szivarog ejszakankent, kepzeljetek,kb.az 5.honaptol. Roppant mod meglepodtem az elso alkalmakkor,hogy mar ilyen koran,gondolhatjatok....
A hatam ,derekam mult het ota faj mar nekem is sajnos.
Tegnap voltam a vedonomnel,sajnos nem o lesz velem a szulesnel, azt hittem,o lesz ... DE nem, a korhaz vedonoje lesz ott /szulesznonek felel meg otthon,szerintem. Ugyhogy senki nem lesz a szulesnel,akit ismerek :( Irtam mar regebben,hogy itt Angliaban vegig a vedono (midwife) foglalkozik velem a terheseg alatt, es utana egy evig a babaval is. Nincs orvosom,nogyogyaszom, ez ido alatt a haziorvost sem kell latogatnom beutalokert,a vedono ad mindenhova idopontot. Nagyon praktikus a rendszer, tetszik.
Csak most az a bajom,hogy kicsit kezdek aggodni,hogy lesz-e ott olyan orvos,vagy vki velem a szules alatt,akit megertek a nagy izgalom kozepette is.
SZiasztok!!
Nagyon jo otlet a telefonszamlanc!!! :)
Ha gondoljatok,szivesen megcsinalom a lancot, elkuldhetitek nekem a szamotokat privatban,es en mindenkinek elkuldom valakinek a szamat, talan igy lenne a legegyszerubb es a leggyorsabb. HM?
Aztan ha valamelyikunk megy szulni, vagy valami miatt nem tud napokig gephez ulni,csak ir a masiknak egy sms-t,hogy mi a helyzet, a masik pedig felirja ide,hogy tudjuk,mi van.
SZuper! :)
Köszi szépen!!!
Szép álmokat számotokra!!!
Sziasztok Kismamik!!!
Gondolm mivel én új vagyok,és ritkán irok be rám a telefonszám csere nem vonatkozik!!
Vagy tévedek???
Vera neked Kati adja meg a számát, te kinek szeretnéd megadni, hogy tovább menjen a lánc?!
Most mennem kell, mert fürdetjük Olit! Nem tudom ma még vissza tudok e jönni! Ha nem akkor jó éjt mindenkinek! És nyugodt, pisilésmentes, végig aludt éjszakát kívánok!
Hú látom már szoptatunk...de jóóó.
az én kislányom képzeljétek szülés után,miután rendbe tették,azonnal cicire tették és éreztem beleszívott 3-at!Olyan furi volt,de jó érzés.Aztán 2 napig nem akart cicizni,azt mondták nagy baba,elfáradt a szülésbe....
a 3.napon viszont annyit szopizott hogy csodálkoztak mikor megmérték(előtte-utánna)onnantól 16 hónapig........kiv.leszek most tudok-e és meddig...
Most viszont influenzás az életem péntek óta,már elég ennyi lázból.Felmegy 39 fölé minden nap.Most már kifelé megy remélem.
Nekem a derék fájások elmúltak,orrom folyik egyenlőre...
Látom most már jönnek elő a problémák.
Vica ne aggódj,biztos minden rendben van.
Én meg köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat,sokat segítettetek abban,hogy ne izguljam halálra magam.Holnaptól itthon vagyok és pihi!!!
Mi lesz telefonszám ügyben?
Minden doki mást mond.Nekem volt 1 dokim akinek ikrei vannak,dr-nő és az ikerterheseket csak akkor fekteti be ha nagyon indokolt,szóval csak azért mert ikreket vár valaki nem fektet be senkit a 32. hét után.
Viszont akihez meg most járok ő meg már azzal be akart fektetni,hogy megrövidült a méhnyak.Ahány doki annyiféle véleményen van.Van amelyik túl óvatos a másik meg semmin sem aggodalmaskodik,elvégre a terhesség nem betegség még az ikerterhesség sem.