2010 januári babavárók (beszélgetés)
Kitartás mindenkinek.A napjaink megvannak számlálva!!!:)
Jó éjszakát!!
Én is kivagyok már nagyon.El tudom képzelni,milyen lehet 2 fiúval4:))
Nekem egy is sok néha.))
Viszem is fürdetni.
Jó éjt!
Sziasztok!
Pici görcseim vannak ma,rendszertelenek.És vigyorgok még közbe,ugyhogy tuti hogy még nem szülök.De azért szegény párom már nagyon oda van.Jobban aggódik mint én:)
Holnaptól málnalevéltea ivászat lesz,remélem segít majd ha ott tartok.
És remélem hogy ezt a hetet még egybe kihúzzuk.Holnap védőnő,panaszkodok majd neki.A bokám eltűnt lányok,3 napja nem találkoztam vele.Vizesedek nagyon.És szúr itt ,szúr ott.Szóval rájöttem hogy terhes vagyok,szó szerint.
Okina,írj majd hogy mi volt a ctg-n.
Vigyázzatok magatokra!
Ja és nekem nem volt uh-om.Ha holnap ctg,akkor idén már nem kell mennem.Vérvételre viszont menni kell.:((
Jó lenne,ha tudnék valamit,hogy mekkora a lányom.
Sziasztok!
Szép nagy a pocitok.Én is most már rakok majd fel,mielőtt késő lesz!:))
Kicsi lányom nagyon sokat forgolódik,de nem sokat csuklik.1-2 hete többet csuklott.Viszont a talpacskáját mindig elkapom.:))
Amikor nekem behozták a fiamat,melegség töltött el,egy percig sem éreztem idegennek őt!Tudtam,mit kell tennem ,egyből cici,stb.Szerintem ez a természetes és nem az,hogy vigyétek,nem akarom látni!Úristen,ebbe még belegondolni is rossz!
Gergő már nagyon rossz,tehát meggyógyult.Még 3-4-szer megy a hasa,de már nem fáj neki,és eszik is valamennyit,igaz nem valami sokat!Hát jól benyelt valami vírust.
Holnap megyek ctg-re,már alig várom!
hogy viselitek amúgy magatokat?Én már nagyon nehéz vagyok,pocakméretem 127-es.
A felkelés a legnehezebb,akkor le akar szakadni a csontom ott lent.
Néztem a képeiteket, szép lassan mindenki jól megpocakosodik! :-)
Volt egy-egy olyan időszakom nekem is Mona, hogy fájdogált az alhasam, azt hittem néha lesz valami, de nem lett! Ha elmúlt és már nem érzed, akkor szerintem nem gond! De ha aggaszt inkább kérdezz rá a vizsgálatnál!
Holnap megy a párom dolgozni! :-(
Jó volt, hogy egy hétig együtt tudtunk lenni, rossz lesz visszaszokni a hétköznapokba, még ha csak 3 napra is!
Ma mintha Boti kevesebbet és lassabban mozgott volna, de ki tudja mitől, lehet ezt a hülye időt nem bírja már!
Szia!Amúgy most nekem is ezen a héten annyit csuklot a kincsem.És olyan sokáig szokott.Eddig elég ritkán csuklot,de mostanába ááá sokszor.
Én is sajnálom,de azt olvastam hogy felkészül a kinti életre és mivel nincs bent levegő csak magzat víz,azt nyeli le és attól is csuklik..
Megnéztelek!!!
Úgy látom,hogy nőuralom van nálatok!!! :-)
Raktam én is új képeket fel!!
Sziasztok mindenkinek jól telt a karácsony? Látom már vagytok páran akik babáztok de jó nektek, holnap megyek 36.hetes vizsgálatra remélem sok jóval bíztat majd a doki.
Pocsékul alszom a napokban biztos ez az időváltozás.
Tettem fel képet ha valaki kiváncsi. puszi mindenkinek
Amúgy már betöltött 37 hetes vagyok :) Két napja tök jól alszom és ő sem viszi túlzásba a mozgást. Remélem azért mert már készül és azt akarja hogy kipihenjem magam a szülésre. :)
egyébként én is olvastam ilyeneket hogy nem szereti egyből, meg depressziós az anya stb. én sem értem hogy az hogy lehet. Azon is kiakadtam mikor barátnőm szült akkor hasára akarták rakni a babucit s közölte hogy vigyék el mert aludni akar s pedig nem is szenvedett sokat.
Sziasztok!
Nekem elég sokszor, van hogy napi 4-5x-is csuklik, úgy sajnálom olyankor. Tudom hogy nem baj meg jót jelent stb., de abból indulok ki hogy én is mennyire utálom ha csuklok.
Sziasztok!Hogy vagytok?Most töltöttük a 36 hetet.Egyre nehezebbnek érzek mindent.Egyre jobban szúr a hasam alul,az ágyban is meg amikor ki akar kelni,áá eléggé fájdalmas.Normális ez amúgy?
Bár mi január 20-ra vagyunk kiírva nem lenne jobb ha ennyivel előrébb jönne:)
Sziasztok!
Szerintetek az normális,hogy 2.napja fájdogál az alhasam? Semmi megerőltetőt nem végeztem,ma vagyok 38 hetes.