2010 januári babavárók (beszélgetés)
AZtaaaa... most tatva maradt a szam!!
Sokszor hallottam mar hasonlokat, de mindig azt gondoltam,ez mekkora hulyeseg, //foleg igy,hogy vegulis egesz terhesseg alatt rajtam volt egy ilyesmi erzes, de csak azert,hogy minden kesz legyen a baba fogadasara... ugyhogy mostanaban plane azt hittem,ilyen nincs, legalabbis nem nalam. Es sokat is punnyadtam,ellustultam igy az utolso hetekre.
Hat es erre tegnap ota nem tudom leallitani magam, es ennel jobb szot nem is tudnek talalni az allapotom kifejezesere,mint a feszekrakast.
AZta,lanyok!! lehet en is szulok hamarosan!!!!!
Tenyleg,MIa mar jo regen jelentkezett..
Az utolso info szerint befekudt a korhazba,nem??
Ma a Parom bebeszelt a pocakba Marknak,hogy varjon meg egy picit. A kisoreg meg kapalodzott ezerrel valaszul :)
Nem tudom,ezzel mit uzent, de majd kiderul... :)
Veri sem tudott pontos adatokat,azért nincs fent a táblázatban.
Én már írnám a tiédet is...
Miáról nem tudsz valamit?Írtam neki ma sms-t ,de nem válaszolt.Remélem minden rendben van vele.
Igen,tudom,hogy pihennem kell, es pihenek is boven, a mult hetet (a mozgalmas hetvege kivetelevel) vegig semmittevessel toltottem. Es ez kicsit kezdett mar frusztralni,azert lettem ilyen aktiv megint erre a par napra...
Aztan most valoszinu megint nyugis napok varnak ram, mert ilyenkor meg mindig eszembe jut, hogy hat hulye vagyok en??! takaritani,rendezgetni barmikor lehet, de mi van,ha este indulunk szulni,es akkor meg jo faradt leszek,mert nem pihentem ki magam?!
Aztan meg arra gondolok,hogy mi van,ha tenyleg indulunk szulni, es akkor dzsuvas lesz a lakas?? :)
Tudom,be vagyok dilizve. :)
En is aktiv voltam a hetvegen. Jol bepotoltam az elmult nehany napi semmittevest.
Pakoltunk,takaritottunk agyba-fobe.
Ma meg reggel nem tudtam aludni,ugyhogy lementem es atrendeztem a nappalit.
:)
Szerintem épp ezt szokta meg,hogy állandóan takarítasz,szerintem enyém is!
Ne csináljunk semmit és akkor majd biztosan meglepődnek!
Minél hamarabb akarunk valamit,annál később jön össze.Nálam ez mindig bevált.:(
Gratulálok szzsuskának én is, jó hogy megvan remélem jobb dokit fogott ki mint tegnap. Megfordult az arány 8:7 a lányok javára. :)
Én lebontottam a fát és a teraszon fel is aprítottam, hogy elférjünk tőle, meg kitakarítottam az egész lakást és visszarendeztem a nagyszobát eredeti formájába, most meg lóg a nyelvem, ha ez nem indítja be Szabikámat akkor semmi.
Holnap megyek a vedonohoz, Fura,hogy 2 hete ,mikor az idopontot adta,arra gondoltam,hogy jajj talan mar nem is oda kell mennem,hanem majd o jon hozzank babanezobe. De szerencsere nem igy lett, nem akartam meg szulni, es meg mindig ugy vagyok,hogy nem bannam,ha ezt a hetet bent toltene a kis Markom, penteken jonnek anyukamek, ha megcsodaltak az orias pocakomat, felolem mar johet is a baby-m kifele
(anyuek az 5.honapban lattak utoljara szemelyesen, azota csak foton csodalhattak haskorfogatom terebelyesedeset, szivesen megneznenek azert igy is).
Jujj a heten ujabb babank lesz!!
Hat igen,vegulis mar barmikor barki szulhet.
Gratula Szzsuzskanak, varom a szulestortenetet,es hogy mit mesel, mivel hogy nehez szulese volt,szegeny.
Az már nagyon jó ,hogy görcsölgetsz.:)
Most néztem,már csak 7 napod van vissza :))Drukkolok ám!!
Igen még itthon vagyok.
Még várat magára a kincsem.
Nem is meséltem,doktornő kislánynak látta...mert nem látta a kukacát.
De tudom,hogy tuti kisfiú,láttuk a kukacát ultrahangon.:)
Este volt ám hancúr pajti :))
Hokuszpokica szülsz?Nem voltál ma fent,ha jól láttam.Remélem,szülsz!
Presike!Daffodil nincs beírva a táblázatba,Veri írta meg a súlyát,azt hiszem.Onnan ki tudod keresni!:))
Remélem,már az enyémet is írogatni fogod a héten!:))))))))
Gratulálok Zsuskának!
Egy napra voltunk kiírva és ő már babázik,pedig neki első bébi!Hát tudtam,hogy így lesz!Aki az elsőt várja,hamarabb túl esik rajta.Én meg még mindig 2 az 1-ben.:(
Csak meglesz már a héten!
Veri szurkolok,biztos megindítja,ha szombatig nem indul be.