2010 januári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Hát lányok nem irigyellek titeket én már megőrültem volna.
szzsuzska88! Szerintem menj vissza mert ha a vérzés összekeni a magzatvizet attól károsodik a babócád és te azt otthoni körülmények között nem tudhatod. Mikor van esetleg műszakváltás. Hátha kifognál egy másik dokit. ez a jelenlegi hülye szerintem.
Amúgy szzsuska tudtad hogy a vofban kell venni a párodnak egy csomagot amiben benne van a szájmaszk a cipővédő és a hajháló.700 ft.Ezt fel kell vennie a szüléshez.Zöld rucit azt adnak rá!Ha esetleg éjjel megy valaki akkor adnak,de vissza kell adni!Magyar e.ü.!És csak a szülésre hívják be az apát a vajúdásra nem mehet be,és utánna is csak negyed órát lehet velünk!Tegnap hivtam fel a szülészetet csak azért hogy tényleg be engedik-e apát és ezeket mondták!Ez van a győri kórházban!De minek kevernek ennyit,ha a szülésre bejöhet akkor előtte mért nem lehet velem?????áááááá
Ja és Látogatás nincs senkinek,ez oké.De apa sem látogathat!!!!Ha én ki tudok menni akkor találkozhatunk.Ezeket mondák tegnap.
Nekem most mondta a doki éjjel,ha véreznék...egyből be kell menni a kórházba.
Hát nem tudom,mitől lehet :(
Nem rosszból írtam,amit írtam,nem te vagy a hibás,hanem aki hazaküldött.
A nagy fájások olyanok lesznek,hogy az egész testedben érzed és megmozdulni se tudsz,legalábbis nekem ilyen volt.
Danika2010
Nagyon remélem hogy azért itthon nem szülök,de tényleg 5 percre lakom csak a kórháztól.És most hogy itthon vagyok,sokkal jobb így.Csak azt nem tudom hogy legközelebb mikor menjek,mert a fájások ugyan úgy 5 percesek
Köszi,én kérdeztem hogy normális hogy vérzek,doki mondta h igen,ezt ő csinálta.Hát erre most mit mondjak??
Jaj de ezt az érzést nem kívánom senkinek,égett a pofámról a bőr.
De mindegy,jobb itthon,ott csak a szülésre engedik be az apukát,amíg csak kínlódok addig várjon csak kint.Így meg itt van velem.
Szorítok Neked én is hogy ott a kórházba minden rendben menjen.És tiszta szívemből könnyű szülést Neked!
Padrika,hát így jártunk.Én folyamatosan vérzek mióta megvizsgáltak,és ugyanúgy görcsölök is,De eldöntöttem hogy én is csak akkor megyek vissza ha jojóznak a szemeim.
Mi még anyóst is értesítettük,meg az én teljes családomat.Szegények aztán hívtak hogy mi újság?Én nem is beszéltem velük,miattam végig aggódták a reggelt.
Padrika pihenj amennyit csak tudsz,vagy inkább teszel veszel?Nem is tudom mi lenne a jobb.
Szia Zsuzsa! Én ugyan így jártam.
De jobb hogy megvizsgáltak,nyugodtabb vagyok...hogy minden rendben van...és már azért tágulgatunk.
Bár én is kicsit csalódott vagyok,de ami késik nem múlik.Nem ússzuk meg :))
Sziasztok!! Köszönöm a drukkot,sajnos még nincs eléggé nyitva a belső méhszáj,csak 1,szűken 2 ujjnyira. :(( Volt ultrahang is 3500 g-ra saccolta a dokinő,aki nagyon kedves volt.
Haza viszont nem akart engedni,de aztán saját felelőségre hazajöhettem.
Mondták hogy lehet még ma találkozunk,de lehet hogy csak 1 hét múlva.Nem lehet tudni.
Volt egy bunkó szülésznő,úgy rám förmedt, :( Hogy minek mentem be???? Jó nem ? a parasztja.
Kissé kiborultam tőle.
Már csak akkor megyek be,ha majd kaparom a falat a fájdalomtól...vagy ha elmegy a víz.
Hát,ez szívás:(
Csak szűk két ujjnyira vagyok nyitva,és mivel egy utcára rakom konkrétan haza küldtek.De ez a vizsgálat nem volt semmi.De valahogy bánom is meg nem is hogy hülye voltam,még maradhattam volna itthon.Egyébként a fájások ugyanúgy 5 percenként jönnek,de a hasam aljába és a derekamba hatnak leginkább.Doki azt mondta ha majd az egész hasam és a gyomrom is belefájdul,na akkor menjek vissza.
Ez is csak velem történhetett meg,tiszta ciki.Nem győztem bocsánatot kérni a páromtól,persze nem haragszik egyáltalán.De azért szar érzés hogy őszinte legyek.