2010 januári babavárók (beszélgetés)
Ha már le tudsz ülni az már fél siker, innentől kezdve mindig egyre könnyebb lesz!
Hát, nekem is van a gátseb mellett még 2 varrás...Én 2 óra alatt tágultam 3 ujjnyira, mégis átszakított 2 helyen Hanna. Amúgy ma van először, hogy nem fáj a gátsebem úgy, mint eddig, bírok ülni is. Remélem, mostmár hamar rendbejön!
én amúgy annyira nehezen tágultam hogy amikor született csinált +3 sebet a méhemen amit varrni kellett, mert már tolófájásaim voltak és a méhem még mindig nem volt felhúzódva úgyhogy szakított pár helyen. Úgyhogy a gátseben kívül van még belül is pár varrás.
Gratulálunk az újdonsült anyukáknak.
Padrika húzz bele! :)
kitartást a pocakosoknak, lassan mindenki babázik.
nekem semmi ürügy nem volt a beindításra, csak megbeszéltük a dokimmal hogy csüt. bent lesz a korházba és beindítja. Meg volt beszélve hogy mit mondok a kórházban ha faggatnak, de ennyi. Szabi készen állt és én is, és elég nehezen viseltem úgyhogy burokrepesztéssel kihozta de a méhszájam 2110 volt, ami szinte semmi.
Ne félj!Nekem csak minimális fájásaim voltak,és 2110 volt a méhszájam.Bekötötték az oxitocint,burkot repesztettek és ezért felerősödtek a fájások!!Nem volt sokkal rosszabb,mint mikor magától indul be a szülés!!
Gondolj a végeredményre,kezedben tarthatod hamarosan a babád!!
Amúgy neked mivel indítoták meg és milyen volt?Egyből fájt?Mennyi idő alatt volt meg az indítástól?Bocs hogy kifaggatlak! :)
Tök jó hogy így voltál,megnyugtató legalább.Hogy vagyok?Bőghetnékem van állandóan!Na reggel mozgott magától az nst-n tök sokat.Víz tiszta,méhszáj nem változott bő 1 újnyi.Megállt ennyi!Reggel 7-re be kell feküdnöm,megindítják a méhszájtól függ hogy mivel.Van zselé,infúzió,burokrepesztés,ballon.....ki tudja még mi.Most annyit változtatott a dokim hogy a 3 féle homeósomból amit napont aszedtem csak egyiket kell szednem óránként!!!Méhösszehúzó,tágító.Persze kevés van belőle,nem tudom meddig tart ki és persze vasárnap van és persze az ügyeletes gyógyszertárban nincs!wwwwwwwáááááá!!!!Minden ellenünk játszik! :((
Gratulálok az újdonsült anyukáknak:)
Pocakos csajok Nektek pedig kitartás!:)
Szia! Nekem is fájt ott pont a 3.héten. Előtte már teljesen jól voltam, aztán beindult pláne ha fejtem. Akkor már alig volt tejem sajna:( Néha menni is fájdalmas volt. Aztán egyik napról a másikra elmult, pénteken voltunk 5 hetesek, 1 hete már se vérzés se fájdalom nincs, úgyhogy szerintem kitartás:)
Én sem jövök már zavarba a szopizás miatt, de nálunk is ez a szitu, hogy nem zavar az ég világon senkit! Hozzánk most hála isten nem jöttek csőstül a rokonok, csak diszkréten!
Gratulálok Zsuzsának, sok boldogságot a bébikéhez!
Nagyon szép a pici lányod, gratulálok mégegyszer hozzá! Sok boldogságot és sok-sok tejcit!
Nálunk csak a fél rokonság jelent meg a hazaérkezésünk utáni héten:(Ja meg őket nem zavarta a szoptatás sem,simán végignézték.Bár már én is meg vagyok edződve e téren és nem jövök zavarba ha szoptatás közben jönnek mennek körülöttem.Na jó nem is dobom ki mindenemet csak diszkréten.
Zsuzsinak gratulálok és sok boldogságot kívánok!
nezegettem a tablazatot, hat nem sokan vagyunk meg pocakkal.....
most megyek es eszek vmi chilis reggelit :@
egyik nap olvastam,hogy termeszetes szulest megindito modszer lehet a szexen es a nagy setan kivul az erosen fuszeres etelek fogyasztasa!!
jo reggelt! kepzeljetek,tegnap este elment a nyakdugom, legalabbis egy resze..... Azota folyamat gorcsolgetek,de semmi komoly jel.
és semmi fájásom nem volt,állandóan lépcsőztem,semmi bajom sem volt.
szülés elött 1 nappal volt a méhszájam 2111...most meg már mióta nyitva,és látod semmi .(
Hogy vagy??
Nálam ugyanezért indították,mint nálad
már a 41.hetemben voltam...és tovább nem lehetett várni.
De tényleg ne félj tőle,mert így még nagy valószínűséggel hamarabb túl leszel rajta,mintha magától indulna meg.:))Minden gyorsabb lesz.
Gratulálok Zsuzsának!!Sok Boldogságot..:)
Hát ahogy elnézem,a sor végére kerültem...
Beelőztetek lányok!!
Nagyon szép a kislányod!
Nálunk szerencsére megértette a rokonság,hogy ne jöjjenek az első napokban látogatni.Sajnálom,hogy ez nálatok nem jött össze.De a szopizással tényleg el lehet őket küldeni...
Megszületett Zsuzsanna83 babája, Dani.18 óra vajúdás után 3600 grammal és 53 centivel.
Gratula neki,szegény jól megszenvedhetett.
Még azért várom a hátmasszázs eredményét éjjel meg holnap!Reggel viszgálat megint....
Egyépként szedek 3 féle homeós bogyót,szeretkezünk,kaptam férjemtől talpmasszázst mert imádom és csak eltalál egy olyan pontot ami beindítja a szülést,mert micsoda veszélyes is terhest masszírozni,ma a tesóm az egész hátam átmasszírozta,Ő tanult masszőr de semmi!Ennek a gyereknek semmi sem jó!Csak én!Még mivel csalogassuk sztetek???????????????????
Kösz a választ.És te hogy mentél be?Mért indították?Fájások nélkül voltál így mint én.Nekem azért indítják mert túlhordom,kedden lesz a 10.nap és tovább nem engedik.Csak azért félek így a semmiből megindítják.....milyen lesz?
Ez is jól hangzik nagyon!És miért indították meg?Teljesen fájások nélkül voltál?Mert én úgy vagyok hogy amikor a doki leválaszt nyákdugót akkor mintha beindulna,györcsöl a hasam és a derekam úgy 10 percenként,jó darabig aztán megszűnik!Ennyi.
Köszi ez tényleg jól hangzik!Mintha fájdalom nem is lenne úgy leírtad! :)
Nagyon szép baba gratulálok!
További ajánlott fórumok: