2010 januári babavárók (beszélgetés)
Én is szívből gratulálok Monyeszka!
Szerencsére hamar meglett Marci,és milyen szép nagy súlyú lett.
Nekem is azt mondták,hogy nem a has mérete számít.
De jó lenne ha nekem is egyszer csak megindulna magától.:)
Gratula minden Anyukának és a babáknak!!
Jó nagy Marcitok van.Sima szülés volt? 1óra és 11perc van a gyerkőceink közt,a Borink 21.én 14.13kor született.
Köszi! :) Igen, egyre többen mondják, hogy rám hasonlít Hancsi. Mikor megszületett, mindenki azt mondta, hogy tisztára az apja! :)
Néztem az a képet aminek az a címe Anyával, tisztára rád hasonlít, mintha te lennél kicsiben. Nagyon komoly. :)
Szívből gratulálok Marcihoz! Nagyon jó egészséget kívánok, minden jót, sok örömöt a picihez! :)
Gratulálok a babucidhoz, szép nagyra sikeredett. :))
Gratulálok Monyeszka!Szép nagy babád van,gondolom nem volt egyszerű megszülni.
Jó babázást!!
Gratulálok!Hát nem pici a kisfiad súlyra sem és hosszra sem.
Sziasztok!
Jan.21-én megszületett kisfiam Marci 13:02 perckor 4050 g-mal és 57 cm-rel. Remélem mindenki jól van mi már itthon vagyunk tegnaptól!
Chamomilla vulgaris ch15.
Naponta 2-4 alkalommal kell 5 golyót 1 kiskanál vízben feloldani és evés előtt kell a babának adni.
Mi a neve a homeos bogyónak?
Nekünk anno nem vált be sem az Espumisan se az Infacol se a Grip water a lányoknál az édeskömény teáról nem is beszélve.Most nem is próbálkozok ezekkel hanem inkább homeos bogyót adok Áronnak és az úgy néz ki,hogy használ.
Nekem is egészen kis pocakom volt és Áron meg 3650gr-mal született,szóval nem a hasméret számít.
Nem olvasgattam most hasfájás ügyben, de próbáltátok már az Espumisan-cseppeket? Tegnap este nagyon kínlódott Hanna, adtunk teát, most volt a védőnő, aki azt mondta, hogy teát ne adjunk, csak ezeket a cseppeket. Tapasztalatok?
Gratulálok én is Huanitának! Ebből látszik, hogy mennyire nem számít, hogy mekkora valakinek a pocakmérete! Daffodilnek milyen nagy pocija volt és mégis egy kis csajszi bújkált odabent, Huanitának pedig milyen pici pocija volt és mégis milyen nagylegényt szült!
Én összesen 2x hőmérőztem de azóta rendszeresen van kaki minden pelusban.
Ma jön először a védőnénink, eddig beteg volt és helyettesítő jött de ő is nagyon kedves volt. Most őt várjuk pedig már állnék neki tortát sütni ma van a párom szülinapja. :) Remélem nem akkor állít be mikor nyakig benne leszek.
Ha nincs -5 fok alatt a hőmérséklet,akkor ki lehet vinni a babákat!(Persze jól felöltöztetve!)
Sziasztok!
Mi már 3 naposan kivittünk ugyanis gyalog jöttünk haza a kórházból, de azóta már voltunk vele 3x. Ha olyan az idő én minden nap ki szeretném vinni hogy szokja. Azt mondják sokkal ellenállóbb lesz az immunrendszere.
Gratulálok én is Huanitának,nagyon szép paraméterei vannak Rubennek:)
Gratulálok az ujdonsült anyukáknak!!
Pocakosoknak kitartás!!Most már csak kibújnak a babáitok!!
elvileg ma kellene szülnöm,de ennek semmi jele.
Pici Dominikomnak sajnos tüdőgyulladása van,így nem is szeretnék nélküle lenni.De sajnos pénteken reggel mennem kell a kórházba.:(
Nagyon bízom benne,hogy addigra jobban lesz a pindurkám.
Sziasztok lányok!
Huanitának én is szívből gratulálok,már igazán megérdemelte hogy együtt legyenek.)
Sziasztok! Írnám Huanitát, de Presike megelőzött..:-)) Én sajnos este már nem vagyok gép közelében, sok a dolog a gyerekekkel...;-P
Kívánok mindenkinek nagyon szép babázós időszakot! Ki kell élvezni minden napját, mert nagyon gyorsan repül az idő....(erősítsetek meg töbggyerekes anyukák:) Üdv.:Viki
2 hetes volt Hanna, amikor először levittük, itt a házak között sétálgattunk 20 percet. Plusz volt, sütött a nap, nekem még fájt a sebem, de nagyon jól esett egy kis mozgás. :) Nem megyünk le mindennap, amikor pl. szakadt a hó, akkor csak az erkélyre toltam ki a babát.
kerdes: mikor vittetek ki eloszor a kisbabatokat? Mennyi idore? Hova? Stb.
sajnos meg nem tapasztalatbol beszelek,de en biztosan hagyni fogom aludni es nem ebresztem fel etetesre a babym. Es nem tartom be a 3oras rendszert, igeny szerint fogok szoptatni.
a popo homerozesrol en is azt olvastam,hogy nem szabad hozzaszoktatni a babat.
helyzetjelentes: minden rendben ,csak a babym nem akar kibujni. 22-ere voltam kiirva,azota annyi tortent,hogy szombat este elment a nyakdugo, folyamat fajogatok,enyhen gorcsolgetek,de semmi tobb. Nem tudom,innen hogyan tovabb,errol nem mondott semmit a vedono,hogy mi van,ha tullepjuk a kiirast,es mostanaban nem kellett mennem hozza....
További ajánlott fórumok: