2010 januári babavárók (beszélgetés)
Lányok én is drukkolok nektek.Hajrá!:)
jaj lányok,nagyon drukkolok nektek!!
örülök,hogy végre beindultak a babák.
Én is csodálkozok,hogy még egyben vagyok...de hát ez van sajnos.Jövő hét pénteken kell befeküdnöm a kórházba,ha addig nem lesz semmi :(
de nem akarok!!:,(
Szorítunk nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na csajok úgy néz ki mi is megyünk szülni. Á Huanita és wallmart nálatok is akció van látom mondtam én hogy egyszerre fogunk menni! Nekem éjszaka fél 12-től vannak fájásaim Akkor még nem voltak rendszeresek de már most min 10 percesek. Na megyek indulunk.
Na talán lesz valami velem!!!Este 10-től elég komoly mensis görcseim voltak többször is+a derekam is fájt!Éjjel is többször fent voltam éreztem,meg forgolódtam is sokat.De azért aludtam is!Most reggel még semmi.....remélem folytatja :) Wallmart szorítok,lehet már meg is van!
Padrika rajtad csodálkozok még mindig!!!Azt hittem hamarabb meglesz neked.
szép reggelt lányok!
Wallmart drukkolok én is nektek!!Lehet hogy már meg is van a babád :))
Megírom majd Anikónak a kedves gratulációkat,biztosan örülni fog.
Kismamik nálatok alakul már valami?
Nálam semmi,még a végén februári lesz a pindurkám.
A kiságyat már én is "leporoltam" :)
Én is szeretnék gratulálni Anikónak! Sok boldogságot és sok-sok tejcit! És én is kívánom, hogy a babó mihamarabb anyukájával lehessen!
Gratula Anikónak és jobbulást nekik!
alhasi görcsök jelentkeznek elég sűrűn, kb. 5 percenként, még bírom, de lehet elindulunk a kórházba nem tudom.
Eléggé fájdalmasak, olyan mensi szerű csak jóval erősebb. De a derekam nem fáj.
Presikének írok, ha itt az idő.
Jó éjt.
Anikó gratulálok a babához és mihamarábbi gyógyulást nektek!
Te jó ég még én sem hallottam ilyet hogy véres legyen a magzatvíz.De az a lényeg hogy jól vannak és a baba is helyrejön majd hamar.Jó egészséget kívánok nektek Anikó!
Hidd el én is ettől félek ami Anikóval történt! Sajnos ilyenkor már előfordul! Úgy hogy nálam is megy a para már emiatt is hogy mi van ha..... Inkább nem is gondolok bele mert tiszta ideg leszek. Na jó éjszakám lesz így nem is tudtam hogy ez történt! De remélem hogy minél hamarabb rendbe jönnek és élvezheti az anyuka a csöppséget. Én nálam is beporosodik a baldahin épp azt mondtam tegnap anyumnak. :)
Anikónak gratulálok!Nem semmi,még nem is hallottam ilyet,csak hogy zöld volt a magzatvíz mert belekakilt a baba.Az sem jó ha benyeli.Jobbulást a picinek,remélem hamar rendbejön,meg Anikó is a császár után.
Én már megbolondulok!Az ágyból alig kecmergek ki mert alacsony,csinálnom sincs nagyon mit már.Lesikáltam mindent.....Unatkozom,annyi dvd-t néztem már!Ma voltam szülőin az oviba pedig azt biztosra vettem hogy már nem én megyek el rá.....
Óvónők is csodálkoznak mindennap hogy még semmi.Pár délután apa ment érte már örültek:"csak neeeem???"De aztán csak pihentem,azért nem mentem.Jaj csak baj ne legyen!!!!Ideges vagyok és türelmetlen és unatkozok itthon és minden bajom van már.Lassan ki kéne mosni a kiságyon a baldachint meg az ágyneműt mert beporosodik,fent van 2 hónapja......A kórházi cuccomban azt sem tudom mit raktam el.....őrület! :(((
Anikónak gratulálok én is Hanna babához.Sok boldogságot és jó egészséget nekik.Remélem mihamarabb a kicsi lány anyukája mellett lehet.
Sziasztok lányok!
Anikó irt smst.
Véres volt a magzatvize,mikor elfolyt..egyből bementek a kórházba.A szívhangja egy idő után nem volt jó a babának,nagyon lement..és császározták egyből.
Pici Hanna baba sajnos vért nyelt,de szerencsére "csak" a gyomrába került.Este majd vért kap , lélegeztető gépen van,de fokozatosan veszik le a gépről.
3500 g a súlya,és azt irta gyönyörű baba,nagyon hasonlit a bátyjára.
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK EZÚTON IS Anikó!!!!puszi
Akkor biztosan eleget eszik a babód, ha ennyit híztatok egy hónap alatt! Nem csodálom, hogy fáradt vagy, ha óránként cicizék a babó! Kitartást!
Voltam ma sétálni Olcsival! Jó volt kimozdulni, 2 hete nem voltam levegőn! Ez kicsit feltöltött! Boti babát holnap már mi is ki akarjuk vinni a levegőre kicsit! Meglátjuk milyen idő lesz! Apa maradt otthon Botival amíg mi elvoltunk! Ügyes pasi nagyon! Imádom!
Persze én könnyen beszélek,már rég túl vagyok rajta.Holnap leszünk 4 hetesek és megyünk a védőnénihez méretkezni.Kíváncsi vagyok mennyi lehet a súlya Áronnak,de a 4 kilót már biztos túlléptük mert jó kis dagi baba.
Lányok most néztem ,hogy már a februáriaknál 4-en babáznak.
Tessék belehúzni:)))))))
Már tényleg nincs sok hátra senkinek sem.
hát nem tudom mi lesz, majd még meglátjuk mit hoz az éjszaka. Meg persze, hogy mit fog az nst mutatni. Az az igazság már nem bánnám ha tényleg jönne, mert most már minden éjszaka felébredek, sehogy sem kényelmes, és persze arról nem beszélve, hogy jó lenne már túl lenni rajta nagyon.
Ha van valami jelentkezem, és persze te is
Nekem nem lenne szívem felébreszteni.Mi is 6 és 7 között szoktunk fürdetni amikor felébred.Igaz utána sosem alszik el szopi után hanem nézelődik vagy éppen ordít attól függ milyen kedve van.
Mi van akkor,ha Dani elalszik szoptatás után és nem ébred 9felé?Költsem fel?Mert a 7 körüli fürcsi szuper volt,mert akkor ébren van általában...
Köszönöm a választ,most lesz egy szopi,aztán megyünk egy kis sétára.Majd meglátjuk hogy viseli a kis drágám.Egyébként ma csak a babaágyba aludt,nagyon jó baba.Volt a doktorbácsi is,kicsit sírdogált,de csak azért mert álmából lett felkeltve.Amúgy minden rendben.
Mi 2 hetesen mentünk először levegőre,de sokat nem sétáltunk mert a barátnőmékhez mentünk szülinapra ők 15 percre laknak tőlünk.De nyugodtan sétálhatsz vele akár 1 órát is,ha nem ordít közben.Általában a levegő elnyomja őket és alszanak egy jót a babakocsiban.Megfázni nem fog ha jól beöltözteted csak vigyázz,hogy ne öltöztesd túl,mert akkor meg azért ordít.
Köszi:)Én se rajongok az esti fürdetésért...mi akkor már alszunk...
Hú az tényleg durva,hogy éjszaka óránként ébred.Nálunk is előfordul néha hogy másfél óra múlva újra enni kér,de olyankor előtte nem eszik sokat és ezért éhezik meg hamar.Ja meg olyan is szokott lenni,hogy szopi után nem alszik vissza és akkor 2-3 órát kínlódunk és a következő szopinál már elalszik.
Huha,ha nekem 9 után kellene fürdetnem ,hát.....nem irigyellek.Szép súlyotok van már,és néztem Danikát,nagyon szép baba.
Lányok!
Lenne egy kérdésem ismét.Ma lesz az első levegőztetés.Sétálhatunk vele egy kicsit?Vagy hogy legyen?Védőnő azt mondta h egy órát is kint lehet a levegőn.De már most aggódom hogy nehogy megfázzon stb.Apja már dilisnek néz hogy sok hülyeségen parázok.Ti mikor kezdtétek a levegőztetést és hogyan,ill.mennyi időtartamra szóltak az első időben?
Azért kell kitolni a fürcsit,mert éjfél után óránként ébred szinte.A bukás végett kell 4 óránként etetni,mert nagyon sokat eszik,szinte óránként napközben is.
További ajánlott fórumok: