2010 januári babavárók (beszélgetés)
Szia.Elolvastam,hát megkönnyeztem...Mitől lehetett,végül is megindult magától a szülés.Szörnyű,de az a fő hogy minden rendben van veletek!Várom a képeket.
Én nem is értem!Annyi pert lehetne inditani ilyenért hogy nem közölnek velünk valamit ami ott történt!Annó a kislányomnál is elfelejtették közölni hogy szüléskor eltörték direkt a kulccsontját hogy kiférjen mert nagy volt és alig birtam nyomni már a végén!Itthon mondta a gyerekorvos.Esetleg ha tudom fel sem engedem venni mindenkinek hogy mégis törött.....ááááá
Most mikor Rubent vizsgálta kérdeztem is nincs eltörve a kulccsontja?Mosolygott a doki,nincs!
Sziasztok csajok!
Leírtam a szüléstörténetemet!
Sziasztok!
Nálunk sem alakult még ki semmilyen rendszer,de nem is siettetem.Majd kb.2 hónapos korától ha már 4 óránként eszik akkor talán elkezdődhet valami napirend féle is.Legalábbis remélem.Most össze-vissza eszik,hol 2 óránként hol 4 óránként,éjszaka meg 3 óránként.
Ja olyan jól esett mikor megláttam. :))
Ti is nagyon szépek vagytok. :) Jó nagy már a "kis Boti" Olcsi még mindig jól elvan vele?
Én is tettem fel új képeket!
Milyen aranyos a párod Márti, hogy csinált rólatok képet amikor szundikáltatok!
Néztem a képeket! Minden baba nagyon édes!
A mi éjszakánk sem volt túl fényes, de nem voltunk fenn egyhuzamban ennyit! Rendszer az napközben van éjjel nincs! Nappal általában 3 óránként kéri a kajcsit, de éjjel mindig máshogy alakul! Nálunk Olivér másfél évesen aludta át először az éjszakát, azért remélem Boti baba korábban fogja!
Monyeszka valamit tényleg kell tenned, hogy ne legyen egyre rosszabb a helyzet! Finoman próbálj meg vele beszélni! Szerintem sem érdemes hosszú távon nyelni!
Tegnap megszületett a sógornőm kislánya is! :-)
Hú szerencsére nekem jó anyósom van. Jól kijövök velük. Meg vidéken laknak, s amikor meglátogatnak sem ülnek nálunk sokat.
Nem tudod elzavarni? Vagy együtt laktok? Mond meg hogy nem neki szülted. Ha túl sokáig nyelsz egyre többet fog meg engedni magának. :(
Sziasztok!
Hát nekünk változó. Mivel rengeteget eszik Szabi így azt mondta a védőnő hogy ha 2 etetés között kaját kérne adjunk inkább vizet. Én mindig főzök neki friss teát, de nem fogy el soha. Mindig egyre kevesebbet főzök, de ő is annál kevesebbet iszik. :) Én amúgy főzök fel vizet és dobok bele köménymagot meg nagyon kevés cukrot és azt adom neki. Anyum mondta hogy ez jó szélhajtó.
Én nem adok semmit anyatejen kívül, a tejcsi az étel és ital egyben. Eleinte adtam teát, Mecsek teát, de most egy ideje már csak a a tejet kapja, meg Espumisan cseppeket teszek bele pocakfájás ellen.
Rendszer nekünk sincs még, este 7-kor fürdünk, ez a biztos. Este változó, hogy mikor alszik el Hanna, most pl. 21:30kor aludt, aztán 2kor ébredt, aztán meg 6:30kor. Be fog állni majd előbb-utóbb egy rendszer? Az éjszakai evést kb. mikor hagyja el egy baba, ha elhagyja egyáltalán? Vagy ezt nem lehet így meghatározni?
Ady,nagyon edi kepeket raktal fel Bogikarol :) tunemenyes...
Es milyen szep volt a pocakod...
Az enyem nagyon kirepedezett :( de sebaj,
KOszi az infokat, remelem,nem lesz ra szuksegem.
Nagyon szeretnek kizarolag anyatejjel taplalni hosszu honapokig.
Tenyleg,mit tudtok arrol,hogy adjunk -e vizet/teat a babanak szopi mellett? vagy az anyatejet hasznaljuk szomjoltonak is?
Ti hogy csinaljatok,csajok?
vettem mellszívót!
köszi a segítséget! kézi aventet!nekem is bevált!
bár nekem msszírozni kell közben v. előtte
Es erzed azert,hogy gyarapodik a tejcsi mennyisege?
Milyen tapszert hasznalsz amugy?
tenyleg ugy van otthon,hogy receptre lehet valtani? es ugy mennyibe kerul?
jo reggelt! ezek szerint igeny szerint szoptatsz? nem tartasz 3oras periodusokat.vagy ilyesmit.
helyes.
A rendszer biztosan kialakul majd valamennyire..
bar ehhez meg nem tudok hozzaszolni.
Jó reggelt!
Nagyon szépek a babák!
Monyeszka kitartás és állj a sarkadra,a párod lehetne megértőbb,anyós pedig no comment (tudnék mesélni).
Sajna én nem tudok kifejni semmit,de nekünk is kézi van,a nevét nem tudom,kaptuk doboz nélkül.
Jól vagyunk,néha pótolni kell tápszerrel.Az éjszakák teljesen változóak.Semmi rendszer nincs az életünkben,csak az,hogy fél 8-kor fürdünk.
Mikor alakul ki nálunk rendszer?