Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 januári babavárók fórum

2010 januári babavárók (beszélgetés)

9155. huanita80 (válaszként erre: 9154. - Okinaaa)
2010. febr. 1. 15:02

Szia.Elolvastam,hát megkönnyeztem...Mitől lehetett,végül is megindult magától a szülés.Szörnyű,de az a fő hogy minden rendben van veletek!Várom a képeket.

Én nem is értem!Annyi pert lehetne inditani ilyenért hogy nem közölnek velünk valamit ami ott történt!Annó a kislányomnál is elfelejtették közölni hogy szüléskor eltörték direkt a kulccsontját hogy kiférjen mert nagy volt és alig birtam nyomni már a végén!Itthon mondta a gyerekorvos.Esetleg ha tudom fel sem engedem venni mindenkinek hogy mégis törött.....ááááá

Most mikor Rubent vizsgálta kérdeztem is nincs eltörve a kulccsontja?Mosolygott a doki,nincs!

9154. okinaaa
2010. febr. 1. 14:35

Sziasztok csajok!

Leírtam a szüléstörténetemet!

2010. febr. 1. 13:52

Sziasztok!

Nálunk sem alakult még ki semmilyen rendszer,de nem is siettetem.Majd kb.2 hónapos korától ha már 4 óránként eszik akkor talán elkezdődhet valami napirend féle is.Legalábbis remélem.Most össze-vissza eszik,hol 2 óránként hol 4 óránként,éjszaka meg 3 óránként.

9152. vikibene (válaszként erre: 9150. - Márti86)
2010. febr. 1. 12:52
Nagyon édes Olivér, játszana vele! Minden nap többször is odabújik Botihoz és puszilgatja! Nagyon szereti ahogyan én látom! Pici féltékenység biztosan van, mert mindig akkor akar tőlem valamit amikor szoptatom Botit, de azt hiszem ez bőven belefér!
9151. vikibene (válaszként erre: 9149. - Márti86)
2010. febr. 1. 12:50
Nekünk már régen leesett, de annak idején Olivérnél sokáig fent volt, egy hónapig biztosan! És úgy forgott ahogyan te is írtad! Az egyik pelenkázás után vettük észre, hogy nincs már, hogy hova lett, nem tudom! De ne aggódj le fog esni! Azt nem tudom, hogy szabad e bántani, én nem bántanám!
9150. Márti86 (válaszként erre: 9148. - Vikibene)
2010. febr. 1. 12:26

Ja olyan jól esett mikor megláttam. :))

Ti is nagyon szépek vagytok. :) Jó nagy már a "kis Boti" Olcsi még mindig jól elvan vele?

9149. Márti86
2010. febr. 1. 12:23
Nektek mennyi idő után esett le a köldökcsonk. A miénk még mindig megvan, pedig soha nem volt vele baj. Már vagy egy hete össze van száradva és forog a tengelye körül de nem esik le. :( Azt hittem a védőnő leszedi mikor erre járt, de nem. Pedig azt olvastam hogy ilyenkor már le lehet szedni de én nem merem. Nektek is ilyen sokáig megvolt?
9148. vikibene
2010. febr. 1. 12:21

Én is tettem fel új képeket!

Milyen aranyos a párod Márti, hogy csinált rólatok képet amikor szundikáltatok!

9147. Márti86 (válaszként erre: 9144. - Vikibene)
2010. febr. 1. 12:20
Gratulálok a sógornődnek. Jó egészséget és kitartást neki! :)
9146. Márti86
2010. febr. 1. 12:16
Tettem fel új képeket a naplómba is és az adatlapra is.
9145. Orsy27
2010. febr. 1. 12:10
Nekem sincs normális anyósom...Amíg Hanna meg nem született, addig rengeteget balhéztunk, ő szerette volna megszervezni az esküvőnket olyanra, amilyenre ő akarta, aztán a lakásunkat is ő szerette volna kiválasztani, nagyon sok stressz volt miatta az életünkben. Talán ennek is köszönhető, hogy több, mint 1 évet vártunk Hannára...Mióta nagymamai lett, azóta normálisabb valamivel, habár szeret nagyon okos lenni persze...Ő is Bp-en lakik, csak a pesti oldalon, mi meg Budán, s talán nem is véletlen, hogy ilyen távolságra vettünk tőle lakást... :)
9144. vikibene
2010. febr. 1. 12:06

Néztem a képeket! Minden baba nagyon édes!

A mi éjszakánk sem volt túl fényes, de nem voltunk fenn egyhuzamban ennyit! Rendszer az napközben van éjjel nincs! Nappal általában 3 óránként kéri a kajcsit, de éjjel mindig máshogy alakul! Nálunk Olivér másfél évesen aludta át először az éjszakát, azért remélem Boti baba korábban fogja!

Monyeszka valamit tényleg kell tenned, hogy ne legyen egyre rosszabb a helyzet! Finoman próbálj meg vele beszélni! Szerintem sem érdemes hosszú távon nyelni!

Tegnap megszületett a sógornőm kislánya is! :-)

9143. Márti86 (válaszként erre: 9121. - Monyeszka)
2010. febr. 1. 12:02

Hú szerencsére nekem jó anyósom van. Jól kijövök velük. Meg vidéken laknak, s amikor meglátogatnak sem ülnek nálunk sokat.

Nem tudod elzavarni? Vagy együtt laktok? Mond meg hogy nem neki szülted. Ha túl sokáig nyelsz egyre többet fog meg engedni magának. :(

9142. Márti86
2010. febr. 1. 11:47
nekünk pocsék éjszakánk volt. Este 10től hajnal 2ig nem akart aludni csak sírt. Ilyen még soha nem volt. :( S előtte sem sokat aludt. Pedig nálunk már van valami rendszer féle. Napközben ő ébred magától 3 óránként, éjszaka meg 4,5 órát alszik kb. egyhuzamban este 10-től. De amikor tegnap 22.15 kor is még nézelődött sejtettem hogy nem lesz jó éjszakánk, de hogy ennyire. A végén már én is bőgtem. Egyszerűen nem tudtam semmit csinálni vele. Kapott homeós bogyót is, de az gondolom egyszeri alkalom után még nem hat.:( Asszem rendszeresíteni fogom. Aztán apa sétált vele egy jó darabig és elaludt 2kor és 7ig húzta a lóbőrt, de 22-és 02 között azt hittem megőrülök. Nem kívánom senkinek. :( A fejem az még most is iszonyatosan fáj.
9141. Márti86 (válaszként erre: 9136. - Pandamama3)
2010. febr. 1. 11:41

Sziasztok!

Hát nekünk változó. Mivel rengeteget eszik Szabi így azt mondta a védőnő hogy ha 2 etetés között kaját kérne adjunk inkább vizet. Én mindig főzök neki friss teát, de nem fogy el soha. Mindig egyre kevesebbet főzök, de ő is annál kevesebbet iszik. :) Én amúgy főzök fel vizet és dobok bele köménymagot meg nagyon kevés cukrot és azt adom neki. Anyum mondta hogy ez jó szélhajtó.

9140. Vica28
2010. febr. 1. 11:09
Tettem új képet:)
9139. Vica28
2010. febr. 1. 11:06
helyzetjelentés:)Mondhatom jó éjszakánk volt,csajok ettek és aludtak.Egyik csaj se volt "ügyeletes" az éjjel.:D Szép napot m-kinek.
9138. Orsy27 (válaszként erre: 9136. - Pandamama3)
2010. febr. 1. 10:30

Én nem adok semmit anyatejen kívül, a tejcsi az étel és ital egyben. Eleinte adtam teát, Mecsek teát, de most egy ideje már csak a a tejet kapja, meg Espumisan cseppeket teszek bele pocakfájás ellen.

Rendszer nekünk sincs még, este 7-kor fürdünk, ez a biztos. Este változó, hogy mikor alszik el Hanna, most pl. 21:30kor aludt, aztán 2kor ébredt, aztán meg 6:30kor. Be fog állni majd előbb-utóbb egy rendszer? Az éjszakai evést kb. mikor hagyja el egy baba, ha elhagyja egyáltalán? Vagy ezt nem lehet így meghatározni?

2010. febr. 1. 09:50

Ady,nagyon edi kepeket raktal fel Bogikarol :) tunemenyes...

Es milyen szep volt a pocakod...

Az enyem nagyon kirepedezett :( de sebaj,

9136. pandamama3 (válaszként erre: 9135. - Danika2010)
2010. febr. 1. 09:40

KOszi az infokat, remelem,nem lesz ra szuksegem.

Nagyon szeretnek kizarolag anyatejjel taplalni hosszu honapokig.

Tenyleg,mit tudtok arrol,hogy adjunk -e vizet/teat a babanak szopi mellett? vagy az anyatejet hasznaljuk szomjoltonak is?

Ti hogy csinaljatok,csajok?

9135. danika2010 (válaszként erre: 9134. - Pandamama3)
2010. febr. 1. 09:30
Dani elég sokat bukik vissza ezért olyan tápszert írt fel ami jó bukásra hajlamos babáknak.Szerintem orvosa válogatja,hogy kérheted-e te név szerint a tápszert amit szeretnél.
9134. pandamama3 (válaszként erre: 9132. - Danika2010)
2010. febr. 1. 09:28
AZt ir fel,amit jonak tart, vagy te kerheted? valaszthatsz?
2010. febr. 1. 09:27
Kepzeljetek, parom occse kolcsonadta a merlegunket, igy fogalmam sincs,hany kiloval megyek szulni.... pedig igencsak erdekelne,mennyi megy le rogton a szules utan, mert nagyon vizesedtem...+ a pocakom is oriasi, ugyhogy min 10kilo minuszra tippelunk...
9132. danika2010 (válaszként erre: 9130. - Pandamama3)
2010. febr. 1. 08:25
Milupa milumil ar a neve vagy mi,a gyerekorvos írja fel,és így 1200Ft,amúgy a duplája:S Ma hozunk mérleget és akkor kiderül gyarapodik -e a tejcsi.
2010. febr. 1. 08:11

vettem mellszívót!

köszi a segítséget! kézi aventet!nekem is bevált!

bár nekem msszírozni kell közben v. előtte

9130. pandamama3 (válaszként erre: 9129. - Danika2010)
2010. febr. 1. 08:09

Es erzed azert,hogy gyarapodik a tejcsi mennyisege?

Milyen tapszert hasznalsz amugy?

tenyleg ugy van otthon,hogy receptre lehet valtani? es ugy mennyibe kerul?

9129. danika2010 (válaszként erre: 9128. - Pandamama3)
2010. febr. 1. 07:53
Igény szerint szoptatok,mert nincs sok tejem,sajnos.És ugye azt mondják minél többet van a baba mellre téve annál több lesz a tejcsi.
9128. pandamama3 (válaszként erre: 9127. - Danika2010)
2010. febr. 1. 07:37

jo reggelt! ezek szerint igeny szerint szoptatsz? nem tartasz 3oras periodusokat.vagy ilyesmit.

helyes.

A rendszer biztosan kialakul majd valamennyire..

bar ehhez meg nem tudok hozzaszolni.

2010. febr. 1. 07:28

Jó reggelt!

Nagyon szépek a babák!

Monyeszka kitartás és állj a sarkadra,a párod lehetne megértőbb,anyós pedig no comment (tudnék mesélni).

Sajna én nem tudok kifejni semmit,de nekünk is kézi van,a nevét nem tudom,kaptuk doboz nélkül.

Jól vagyunk,néha pótolni kell tápszerrel.Az éjszakák teljesen változóak.Semmi rendszer nincs az életünkben,csak az,hogy fél 8-kor fürdünk.

Mikor alakul ki nálunk rendszer?

2010. jan. 31. 23:46
Mindig ilyen keson jovok,es visszaolvaslak benneteket, mert napkozben nagyon elvagyunk a 2 anyammal :) (anyukam+ parom anyukaja)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook